berjalan tanpa henti umpama..

by - February 03, 2012

Assalamualaikum kebebeh ! huyoooo,sat nya masuk hari jumaat,esoknya sabtu kan?okay la okay la,aku duk rumah je esok,kuarantin diri sendiri,haha..  wei,ampa setai taknak ajak blogwalking sama naaa,tahu la aku dah jarang ke blog korang, tapi please ! sila jangan abaikan minah sorang ni... kecewa tau dak,haha! *beletiaq sesorang*


tukan, besaq nak mampuih gamaq,tak sentuh sidebar sebelah ni mang tak sah, aishhh onie...buang tebiat dah kot naaa... geng KBU ! ampa nampak dak aku pakai baju apa?semangat woooo!


haaa! gini la gini la...korang (tetiba aku guna korang macam pelik je,haha..okay tukaq balik pada ampa) pernah sampai bukit cahaya seri alam tak?


" ehhh,penah la doh, sejuta kali dah aku pegi..kau kenapa baru nak pegi onie?hulu betol la"

"dulu masa tahun 1990-an pegi la,sekarang tak sampai lagi"

" malam semalam aku pegi,tapi dalam mimpi jela"




okay la okay la,aku tahu korang tak penah sampai lagi kan? *sedapkan hati aku yang hulu ni,haha* last week wei last week ritu baru first time aku jejak kaki p bukit cahaya seri alam ... walawei, hulu gila aku baru nak pegi, tu pon ada orang paksa aku p (KBAI) ..okay la okay la,aku p aku p..sat g ada yang berhinguih,huhu...


not wonder la, aku ni jenih yang pencinta alam sekitar, nampak mamat hensem sikit aku kaut buh dalam beg galas aku yang comel lagi tampan, kau hado?tak hado kan?huhu.... best wei,jalan tak hingat dunia, mujoq tak repih kaki ulaq yang duk lalu depan aku dengan gahnya ,aku rasa macam nak sule je bontot ular tu,kecuakanggg gua..tanjat gegirl!




so,sape yang tak sampai lagi...p kaih,jangan duk jadi hulu sangat macam aku ni,huhu... bulan 3 ni rumah empat musim betukaq jadi musim bunga,aishhhh...best ni,nak p lagi..tapi tapi tapi.... kbai~



p/s: jimat ink doooooo....tu tulisan kecik tu,hahaha

You May Also Like

18 comments

  1. aku ada pegi situ zaman muda2 dulu la...sekarang tak pernah jejak lagi..
    heheh

    p/s : tulisan tu kalau boleh kecik kan lagi ... boleh aku guna teropong gajah bila nak baca... =.='

    ReplyDelete
  2. ouh, buleh, jimat ink upenye... eheee

    ReplyDelete
  3. woih nk kena pakai kanta..aku tak pernah dgr pun bukit tue..HAHA

    :)onie add fesbuk aku..

    ReplyDelete
  4. wehh..tulisan kecik cam taik idong ko je..

    ko jogging ke tak tu?? x nmpk peluh pon..haha

    ReplyDelete
  5. pehal font lu kecik bebenor nie.. (-.-')

    ReplyDelete
  6. jimatlah sgt oik, rabun aku oihh !

    ReplyDelete
  7. walahwehh...font ko aku jelas nampak..sengal..

    ReplyDelete
  8. alahai kecik nye tulisan,
    sakit mata nak bace. -,-

    ReplyDelete
  9. hahaha tula, hampir2 tak boleh nak baca dah sbb tulisan kecik sgt XD hai kak onie~

    ReplyDelete
  10. untung la...... pegi tak ajak. mencik!!

    ReplyDelete
  11. oit kedekut ink -,- sakit mata cek oiiiiii

    ReplyDelete
  12. Kecik itu comel.

    Onie aku tak penah sampai lagi le.jauh nak jiging ke sana.nnt la pi dting kat sana tu ye.hehehehe

    ReplyDelete
  13. gamabar ni sampai terkelur drpd garisan.. adjust la sikit lebar page blog ni.. then soon kalau nak gedabakkan pic senang..

    regards,
    Abu
    keh keh keh...

    ReplyDelete
  14. err..susahnya nak baca tulisan ni..huhu..
    -_-'

    ReplyDelete
  15. umpama mimpi dalam mimpi... Salam Maulidur Rasul.. =)

    ReplyDelete
  16. setelah setahun berkenalan, jumpa akhirnya onie yang sombong ni!!! hehehehehehehehehe :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..