Idam konsert mega...

by - February 22, 2012

Assalamualaikum sahabat! oyeahhhh.... kerjaan harini sangat memenatkan,tiada kerja yang tidak penat, yang tak penatnya bila esoknya nak terima gaji,haiyooooo..semangat wooo! tapi masalahnya esok baru 23,haiyaaa....cepat la cepat la,haha!


sat-sat! yang masalah.. kenapa la aku duk buat tajuk gutu tatau.. konon suara macam zaiton sameon ala-ala 90-an gitu gamaknya nak idam konsert mega bagai..mang tak la aku nak suara serupa auntie ton,huhu...auntie ton,i love you! *tetiba*


yang sebenarnya, kakak aku nak buat konsert ni haa.. mungkin lepas pilihanraya, so...kalau nak tau lebih lanjut boleh la meringankan jari ke sini ye.... ^____^



sweet dak katun aku? *serius macam brrrrrrr*



babai, nak p masak cendol *hinguih* sampai mendidih...

p/s: motif entri ni?miahahahaha..aku pun tatau,kbai~

You May Also Like

24 comments

  1. Arghhhh!!apa motif entry neh arghhh *tetiba haha
    Amboi kmain brangan tok ti tu kakak dia haha

    ReplyDelete
  2. Hantar sikit cendol tu nanti yer... :D

    ReplyDelete
  3. Onie.aku suka katun ko part bibirrrrr tu.hahaha.
    Avril ke ko maksudkan tu.

    ReplyDelete
  4. hahahhahaha katun lawak! 'punggung i bukan punggung u.' :P

    ReplyDelete
  5. pndi plak ko msk cendol hingus nih.... hahahaha...

    ReplyDelete
  6. dato jangan risau, nanti saya arrange konsert dato! eh datin, datin nak dengan siapa? anuar zain? adi putra? atau justin bibir?

    ReplyDelete
  7. @Ym.Bundle [Blog.Sampah] u kenot brain?haha


    @Jue biaq la,aku tau kau dah terkena kan,haha :P

    @AmirFX nak bape gelen?haha


    @Atiqah Wadiah dalam mimpi :P

    @Hanie Dew kau suka?okay nanti aku buat lagi,kasi besaq punyaaaa,miahahaha

    @asfira aminuddin kan,tapi tak lawak gitu,muahahahaha :P

    @xila ristonaku mang gilo :P

    @cik ika muahahahaha.huduh kan katun onie?haha

    @hassy chan yang tu la resepi paling expert aku penah buat,haha

    @Muhammad Saiazuan Norhalik nak dengan auntie ton pleaseeeeee :))

    ReplyDelete
  8. Amboih, Zaiton Sameon...

    T'ingat lagu dia yg ada lirik "...seperti burung kepatahan sayap..."

    Weyh, Dato' Siti saya punya! :p

    ReplyDelete
  9. Tang katun tu comei! Nanti siap masak cendoi, hantaq2 la sikit kat sini k! :P

    ReplyDelete
  10. aku gaji dah masuk.. bonus pun dah masuk.. hahahahahahaha blh tak aku bagi tahu :P

    ReplyDelete
  11. masih pening2 lalat lepas baca entri nih. hahaha.

    ReplyDelete
  12. aku dah agak mulut tu mcm sapa.

    pandai buat katun muka seniri nah

    :D..*LARIKKK~

    ReplyDelete
  13. lhorrr... katun ke ni? aku ingatkan orang lidi sesat mana ntah tadi...

    ReplyDelete
  14. bibir tu ha, kalah angelina jolie..hehe~

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..