Senarai Pemenang Giveaway By Onie...

Bismillahirahmanirahim... dengan ini onie akan umumkan senarai pemenang yang bertuah dan jika tidak bertuah itu jangan lah anda berputus asa,insyaAllah dilain giveaway onie nanti.... maaf jika ramai yang tertanya-tanya keputusan pemenang,bukan saja nak perlambatkan keputusan ini tapi disebabkan masa onie sangat singkat di depan laptop ...... (panjang pulak onie berleter-..-")






dengan itu, sila dup dap dup dap dup dengan kencangnya,nak habaq dah ni pemenangnya...jeng jeng jeng ....fuh fuh fuh fuh~





      1. 155 PRODUK KECANTIKAN *
      2. 5 PRODUK KECANTIKAN *
      3. 150 salim harmanian *
      4. 141 salim harmanian *
      5. 149 salim harmanian *
      6. 143 Lleah Ayeisaco *
      7. 11 Lleah Ayeisaco
      8. 133 Lleah Ayeisaco
      9. 139 nnHouseCollections
      10. 119 nnHouseCollections *
      11. 126 Books-2u *
      12. 6 Books-2u *
      13. 117 kerana manisnya epal - cik dil *
      14. 113 kerana manisnya epal - cik dil *
      15. 115 saya punya shawl *
      16. 102 saya punya shawl
      17. 100 saya punya shawl *
      18. 104 D'nur Suffi Shopalista *
      19. 27 ainayazidstory *
      20. 93 ainayazidstory
      21. 91 ainayazidstory
      22. 20 ainayazidstory
      23. 80 ainayazidstory *
      24. 82 ainayazidstory
      25. 72 ainayazidstory
      26. 75 ainayazidstory
      27. 77 ainayazidstory *
      28. 63 ainayazidstory
      29. 4 ainayazidstory *
      30. 69 ainayazidstory
      31. 50 miss k collection shop
      32. 52 http://amirnawawi.com/ *
      33. 54 PRETTY LENS *
      34. 41 jelita cun *
      35. 43 jelita cun
      36. 48 jelita cun *
      37. 31 chenta boutique
      38. 34 dari onie :)
      39. 36 dari onie :) *
      40. 17 dari onie :)
      41. 29 dari onie :) *


top referal :-
adalah jatuh pada no.98 ! tahniah ...... tahniah pada semua yang menang,yang tidak menang jangan berputus asa ,insyaAllah one day onie akan buat GA lagi, yang tidak bernasib baik jangan bersedih ye...andai ada terkurang dari onie,maafkan onie ye...

sila cek no.bertuah anda di sini,hiks ^__^

yang menang sila emailkan detail seperti nama,link blog (link entri),link fb,link entri yang anda join GA onie,alamat rumah dan no.telefon anda di letopink@yahoo.com..pastikan subject di tulis dengan PEMENANG GIVEAWAY ONIE ..

maaf jika onie lambat annouce, memang ada yang tidak puas hati,saya tahu...tapi jangan la jadi penakut,cuba muncul beserta link blog anda, dan tahniah sekali lagi kepada pemenang dan yang lain thank you kerna sudi join GA onie yang tidak seberapa ini ...banyak kelemahan yang onie pamerkan,tapi sebagai pengajaran buat onie juga, thank you semua :)


p/s:saja kasi kecik font tu,nak kasi ampa bukak mata leluas,haha

31 comments:

  1. Alhamdulillah , no. bertuah 6 :) Hihii , done send email ^^

    ReplyDelete
  2. yeayy.. alhamdulilah lily berjaya menang dengan GA ni :)

    ReplyDelete
  3. bia btol mnang . hhehe . thax kk onie . xcited bangat

    ReplyDelete
  4. aww,,alhamdulillah..
    nmber 34 ade lah..thnz onie [=

    ReplyDelete
  5. alaaa.. knp no. 130 tade.. huuhu.. anyway... tahniah... :)

    ReplyDelete
  6. onie!!!

    pemenang no 10 melaporkan diri..

    dah email detail kat onie...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah menang jugak contest ni :) 126 yuuuhhhuu

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah . Menang ~ thanks sis ^^

    ReplyDelete
  9. aduii x sempat nk join GA mocik onie ni hehe..melepas le tora =)

    ReplyDelete
  10. wah ramainya penang tahniah korng2.. tahniah kpd penganjur jugak.. berjaya berjaya.. :P

    ReplyDelete
  11. Cikit lagi..92 takde lak.huhu=.=
    Kuciwa kejap.hehe~ tahniah pada pemenang :)

    ReplyDelete
  12. Umm , ainayazid bukan untuk sorang pemenang je ke?

    http://letopkeypad.blogspot.com/2011/12/belum-berlangsung-ye.html

    ReplyDelete
  13. thanks. tahniah pada semua pemenang.
    dah emailkan details td :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah :D Kali ke2 menang dr blog Onie, nanti Nad send details ye..

    ReplyDelete
  15. wahh elialaily ade..thaz ssgt.. ;D

    ReplyDelete
  16. tak menang lagi . urm , dua kali tak menang . :/ maybe bkan rezeki .

    ReplyDelete
  17. salam kak onie dapat x email ira ? ira sent semalam .

    ReplyDelete
  18. ha link org lain ? betul la link saya rasacintasaya.blogspot.com . xkan kot

    ReplyDelete
  19. ha link org lain ? betul la link saya rasacintasaya.blogspot.com . xkan kot

    ReplyDelete
  20. kak lily dah send email kt cik onie..
    check ya..

    email : intanwandalaara@ymail.com

    tq dear.

    ReplyDelete
  21. Tahniah pd yg menang.mmg bertuah.hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Follow @mekonie