tahniah kakakku dan abangku ,hiks :)

by - February 23, 2012

Assalamualaikum, ateeee...bio le teman nak update ugok, teman punya suka la,haha...agak-agak ampa lah kan, aku ni orang keberapa la yang duk up entri pasal ni kan, maklum la depa abang dengan kakak aku,kang kalau tak update kecikkkk hati pulak,lalalalalala..




selamat pengantin baru pada abang dan kakakku ..semoga berpanjangan hingga ke akhir hayat.... simple je pelamin depa,tapi gojes jugak la,suka i noks.....


jap lagi ada lah tu yang nak kata.. " hallooooo,ingat rumah aku tade telebisyen ke yang ang duk update pasal ni?" .. "hallooooooo,ingat aku tade pitih(duit) ke nak p beli magazine/newspaper?" ... ahhh,lantak la... teman punya suka la kan,hiks....kbai








comei comei....

sumber: rotikaya

You May Also Like

30 comments

  1. kirim salam sayang dekat kakau lu tu. keh keh keh

    ReplyDelete
  2. hahahahaha... wah!! grand sungguh majlis perkahwinan abg ngan kakak kau tu...

    maveles....

    huuhuhu..

    ReplyDelete
  3. kakak and abg onie? wahhhh...nanti nak join onie gi majlis kawen dorg boleh? :P ehhehe :D takkan la dorg tak jemput adik dia kan? ekekekkee :D

    lucu la onie nih! ;D

    ReplyDelete
  4. @~eZmALiZa~ adik dia yg sorang ni mana la nak jemput..... sob sob sob :(

    ReplyDelete
  5. malam ni, ramai betul lelaki kat luar sana frust menonggen sebab lisa dah kahwin. HAHA. say congrate to 'kakak"

    ReplyDelete
  6. tahniah buat mereka:)

    semoga kekal hingg ke akhir hayat...amin...

    cantik sgt kak lisa:)

    ReplyDelete
  7. hehe so sweet mereka..tahniah :)

    *lama xmai sini ^_^

    ReplyDelete
  8. cakap dgn abang kau , aku sudi jadi nombor 2 , haha

    ReplyDelete
  9. La onie kite adik bradik ke? Yusry tu abang eyra :P

    ReplyDelete
  10. amboi ang..mmg aku ingat betul2 la abg kak ang kawen..rupa2nyaaaaa

    ReplyDelete
  11. wei, suh abang ko blnje ak mekdi hahahaah

    ReplyDelete
  12. Malam tadi dierang buat pertandingan lastik cicak dalam bilik.. haha..

    ReplyDelete
  13. sejak bila darah onie sama dgn depa..haha

    lagu shila top!!

    ReplyDelete
  14. winkwink!

    terPERASAN lak makcik meawwww ni.nak jugak lisa tu jadi kak dia..ehehe..jelessss!

    btw,comelkan lisa!eiii geram tgk:))

    ReplyDelete
  15. ceh ceh sumpah kami tertipu dengan tajuk teww -.-"

    ReplyDelete
  16. cantik sesangat...
    nak kawin org kaya jugak..ehheheh

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..