tergamam sebab..

by - February 07, 2012

Assalamualaikum dan salam maulidur rasul semua... okay,cenggini cenggini.. aku terasa happening ..happening sebab dapat jumpa depa semua ni, aku tak sangka dapat jugak jumpa dengan blogger belah selangor pulak, cuak seeeyyyyy... depa mang sefotin (bahasa asli,sorry-sorry,haha)




gambar atas: deqnor (akak memang taffffffff!),tomatokering ( borak tak ingat dunia dengan minah sorang ni,huhu) syazberry ( syazz,,kau sempoi beb,jangan panggil aku akak boleh?tampaq sat g kot..haha)
gambar bawah: errr,aku lah tu..syahiroo (aku rasa nak tampaq ja dia ni,dia ni pembuli paling teruk tau dak,kbai..tq sebab sudi amik onie,lalalalala) , abang auwww(tak jumpa link,kahkahkah)





watak utama:-

zuan the rock is cooking bebeh!
jue dan hanie muah! measeh cokelat DOVE tu!
sayang beno nak makan,hehe..nanti kasi la lagi :P


watak sampingan:-
yuilight the super duper girl bebeh!
ezad sorry naaa,kami suka usik ampa,kahkahkah :P
sal ijou entri pehhh!





konon nak masuk nasyid,tapi takdan...masa tu selalu tak menyebelahi aku,geram gila~
jap wei,senyuman aku tu kan bila aku tengok balik,tatap balik..tak penah nak ikhlas.. aku tatau nak senyum ikhlas gu mana,tapi aku rasa manis dah kot aku senyum gitu nohhh,kahkahkah


ampa safutin, baru la ngam hoi...best!
okbai~

p/s: kalau ada yang tak kena dari aku,mohon maaf... huhu...

You May Also Like

43 comments

  1. haha...memang den kena buli je masa tu...kah3~

    ReplyDelete
  2. besnya..gathering ke ni??wow

    MUKA BERJERAWAT?PANDUAN ADA DI SINI!
    http://pulsowanie.blogspot.com/2012/02/panduan-untuk-kulit-berjerawat.html

    ReplyDelete
  3. Karok ??? Patut la ujan lebat ptg td....hahahahaha

    ReplyDelete
  4. hahahaha if you smell what the rock is cookin? xD

    ReplyDelete
  5. @Ezad Skytech kesian kau zat,hahahaa :P

    @pulsowanie yup :)

    @Salim Harmanain hujan la best,boleh krohhhhh

    @Rokiah Wandah memang best !

    @Muhammad Saiazuan Norhalik i think errrrr... the rock is cooking in the toilet,muahahahaha * paham-paham la noh*

    ReplyDelete
  6. 1st time g gathering ngn blogger..mmg sgt best dpt kenal korang sume!~ ;)

    ReplyDelete
  7. bila plak turn sis mau ketemu arisha eeehehehehe!

    ReplyDelete
  8. @Fuza Marquis besttttt,hehe

    @~SaL IjOu~ kan....onie first time join gathering belah selangor nni,hehe

    @syahirooAhmad dah ada gambar dengan aku padan la woiiiiii,haha

    @Rtp Farra Arisha kalau ada jodoh pasti ketemu risha,onie lagi la teringin nak kenal risha :))

    ReplyDelete
  9. amboih..ko tak penah ajak aku kan..hahaha.

    ReplyDelete
  10. tafff lh sgt.... sy budak kecik je... :D

    ReplyDelete
  11. grrrrrr! geram laaaa asyik korang2 jer dapat jumpa.nak jumpajugak..eheee..meawwww! siyesss comel baju tu:)
    liplap sungguh!

    ReplyDelete
  12. rsnya dl2 sll gak dtg sni..;p

    hye onie..:)

    ReplyDelete
  13. eh lupa..mmg best gathering tu..:)

    ReplyDelete
  14. perkhhh..bukan men lagi ye korang..semua tu ak ramai yg ak kenal..hehe

    ReplyDelete
  15. aicehh retis bertemu lagi gitu, haha.

    syiok lerrr ramai2 cmnieh ^^
    tapi takde rzki lg kot nk jmp kak onie -,-

    ReplyDelete
  16. hahahahaha ezat memang sllu kene buli.. kehkehkeh

    muahh muahh awat gambaq den buruk noo ataih tu. kbai

    ReplyDelete
  17. @Juliet_iRa~" a'ah kan, adoiiiiiiiii...macamana la onie buleh lupa lak,mencik aih,huhu..

    @laskar pelangi tulaaaaaa,pelangi hok toksey jupo onie nok wak guanoooo,huhu... baju tu?well..baju istimewa tu,lalalalala~

    @deqnoor akak taffff jugok :P


    @Ym.Bundle [Blog.Sampah] apakata kau kasi je no.henpon kau...senang-senang aku roger terus,sebab aku ni suka buat plan last minute,huhu

    @tomatokering :) ang rabun eh? buruk celah mana wei? setai la ang buat muka gitu,kahkahkah

    @fathiahRAIHANA insyaAllah ada masa kita akan berjumpa,teringin jugak nak jumpa adik akak sorang ni,hehe

    @budak penjara aku kau kenal dak?haha

    ReplyDelete
  18. gua pon blogger dari selangor jugak.. tp tak dpt invite pon.. fine fine.. mcm nie la kawan kan.. keh keh keh.. :P

    ReplyDelete
  19. http://akubencihacker.blogspot.com/2012/02/untuk-semua-owner-ga-yg-saya-dah-join.html


    SAYA ADA JOIN GA awak..

    SILA BACA :)

    ReplyDelete
  20. wahhhhh sakan gathering reramai.. best3!!!






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  21. bila nak ajak aku plak ni......??? kuang jaq toi geder2 tak ajak kakak kawasan..... he he

    ReplyDelete
  22. i love karaoke 2 :)
    jealousnya tengok blogger2 berkumpul .. :(

    ReplyDelete
  23. Wah..bestnya dapat jumpa ramai2.. :)

    ReplyDelete
  24. Amboit kemain ko bcerita. Semangat!hihi. Ko pndi bhs org asli?pergh ajar aku weh!nak tau gak

    ReplyDelete
  25. amboii...kat komen ni sempat buli den lagi...haha

    ReplyDelete
  26. wakakakakakakaka...... ezad, sempat aje wei :P


    jue,aku mang la,overdramatic :P

    ReplyDelete
  27. kehkeh xpee..sbb kdg2 kita rs mcm knl tp bila dah jmpa face to face lupa..ahahaa :)

    nt leh gathering lg..sure igt..ngeee

    ReplyDelete
  28. wahhhhhh bestnya! :) bila nk lepak2 dengan blogger kl pulak? hihihi~

    ReplyDelete
  29. salam... gathering ni mmg best nampak.. hahah

    ReplyDelete
  30. Ceyhh Onie ayu gittuu! Takde video ke? Nak dengaq sikit Onie nyanyi! hehe.

    ReplyDelete
  31. ayu ko onie!

    kelas ko jah,karok berbaju kurung

    ngeh3

    ReplyDelete
  32. best gila jumpe kauu! soryy ar. kkdng terpanggil KAKAK. nak uat camner.

    hai KAK Onie! hahahahahahah

    ReplyDelete
  33. kesian onie tak sempat nak ber-intifada. hihhihihihhi...

    ezad pemalu giler..hahahhaa..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..