Budu dan mamak tak dapat dipisahkan~

by - April 04, 2012

Assalamualaikum semua.... wei, ni aku ni..mocik onie,ampa toksah duk kelalin sangat la nohhh,indasmu kelalin (betui dak ayat aku?haha) bahasa apa? hanya yang paham ja tau bahasa apa,krohh~

dengan itu, apa yang aku nak sampaikan...sejak 2 minggu ni,selera makan aku makin bertambah,sampai umi aku pon pelik... dah makan sejam yang lalu lepas tu makan lagi, dasar perut tak reti nak kenyang,padahal dah bismillah...

BUDU DAN MAMAK ibarat aur dan tebing~







tandoriiiiiiii, sapa nak belanja aku tandori ni...tandori ja aku mau,budu kat rumah aku dah banyak,berbotol-botol u, stok dari kampung ritu,muahahahaha...



p/s: pendapat anda tentang blog aku yang baru ni?buruk ke tak cantik ke huduh ke tak cun ke sila beritahu tang mana, aku pebetoi...nyesai aku, gatai sangat tangan nak p edit,huhu

You May Also Like

34 comments

  1. smart je blog ko skrg
    nampak muda sikit la

    hahaha

    ReplyDelete
  2. perghh kau..
    mmg budu je kn..
    sedap kh..
    haha

    ReplyDelete
  3. ni yang aku malas ni..dah la perut aku lapa..buh gambar makanan plak..adehh..

    ReplyDelete
  4. wahh dah lain bebenar blog ni.. ceria! tgk follower pn da dkt 3k! gettin better.. :)

    ReplyDelete
  5. budu??? i hateeee it. Ahakss =D

    ingat sesat kat blog sape ntah tadi.tuptup blog makcik meawwww ropanyeee. Hihihi :)
    cantik header.simple dan kreatiffff:)

    ReplyDelete
  6. woah, budu. selero bena saya make klo ada budu gak wakakakaka

    ReplyDelete
  7. yeah budu!
    kalau makan mmg berselera kalau ada budu :)

    ReplyDelete
  8. budu la penambah selera,hehe :))

    ReplyDelete
  9. tahukah anda,walaupun saye ganurians tapi saya tidak memakang budu T_T

    ReplyDelete
  10. syaz walaupun orang nogori, sangat suka makang budu! sedappp nyaaa! hahaha

    eh, comelnya blog kak onie. hik

    ReplyDelete
  11. fuhh lama tak makan tandori ni!

    ReplyDelete
  12. ehh rasanya tak sampai sebulan lagi kami tak singgah sini kak onie!
    dah rupa lain. hihi. okay, comel aje mcm tuan dia^^

    dan lagi satu, paling ok THELOQLAQ XD

    ReplyDelete
  13. Hi,

    BusanaButik.com is throwing out a contest. RM100 of cash could be yours. Click here for more details.

    Regards,
    BusanaButik

    ReplyDelete
  14. budu ngan mamak pocket tak leh terima, macam cheese ngan belachan jer :D heheheh

    tp tandoori memang besh,
    makan plak ngan chutney :D
    pergh!!
    (Jangan makan ngan budu okeh ^^)







    March'12 Giveaway,
    Refer below link to win!!:D
    531. U Jump, I jump

    ReplyDelete
  15. onie reti cakap jawa meh? good2... :)

    ReplyDelete
  16. reti gak sikit-sikit,muehehehehe :P

    ReplyDelete
  17. Hantar la sebotol dua budu tu kat sini.. Gua tak pernah lagi merasa budu tu... :D

    ReplyDelete
  18. pergh blog baru seyh,cool cool weyh.

    okay,tandori akan dlm list nnt :d

    ReplyDelete
  19. kehkehkehkeh... tetiba ckp perancis pulak ye...

    ReplyDelete
  20. ingatkan tersalah masuk blog tadi...hee~

    budu..percaya la..aq tak pernah makan budu...haha~

    tandoori..muak weyh makan...heee~

    ReplyDelete
  21. budu tuh favourite saya tau...aduhh...teringin laa pulak

    ReplyDelete
  22. wahh wahh..mmg sodap...hihihi... :D

    ReplyDelete
  23. selera makan betambah??ahh syyukurla..gemuk sikit onie. hehe..

    aku sabahan yang suka makan budu. heheheh..bak sikit onie. stok utk aku mana.

    tandori oh tandori sdap weh.

    layout baru ko ni. lawa, sweet. yang penting. ringan nak loading.

    ReplyDelete
  24. wala ko onie.. manjang cita pasal mamak.... kau dah kene SAKA mamak ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  25. bestnyer ayam tandoori tu..lama x mkn..jom onie blanje saya ;p

    ReplyDelete
  26. bestnyer ayam tandoori tu..lama x mkn..jom onie blanje saya ;p

    ReplyDelete
  27. budu = x minat
    tandori = super minat

    hahaha

    ala, aku lupa camne rupa blog ko dulu hahahahaha

    skrg ni ok gak..nmpk teenager skit?skit je la wuahahahahahahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..