hujung bulan semakin hampir~

by - March 29, 2012

semakin saat berlalu hadir minit dengan pantas lalu jam mencemburui masa dengan datangnya hari dan sekarang semakin habis hari itu...oh gaji,kahkahkahkah~


dalam kepala otak aku, dah macam-macam aku list kan nak apa nak apa... paling penting, moist cake choc. .. cupcake red velvet.. naturactor (sejenih mekap,konfem hat laki tatau).. moist cake choc ..esokkkkkkkk,tak sabar nak dapat.. cupcake untuk umi dan abah aku..sempena ..okay takdak sempena pape pon,saja..untuk abah umi aku,tapi yang perabihnya aku,haha.. cake-cake tu nanti aku show off kat sini noh,haha..tu je? haa laa tu jela.. aku ni nak makan je tahu, alhamdulillah..selera makan bertambah,aku tak kisah kalau duit abih tang makanan :)


saja nak heboh kat ampa,haha~

dah tu jela duit gaji yang akan aku keluarkan, shopping-shopping takdah,jimat...nak kumpul harta katanya~



indasmu mencot eh onie? haha.ni baru theloqlaq,okay aku suka nama baru thleloqlaq ni,nampak rareeeeee gitu..kbai~
location: rumah nenek aku tang dapoq





makin hari makin malas nak menaip..takut ink abih ~

You May Also Like

13 comments

  1. i like too...

    ingatkan sapa la yang loqlaq sangat tu rupanya onie

    haha =P

    ReplyDelete
  2. malu tahu nak gambo gini,tapi.... bila lagi kan,kahkahkah!

    ReplyDelete
  3. hahaha... kalau gaji... jgn dok blanja duit pi soping... buang duit je....

    pi dangdut lg best...
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  4. onieeeeeeeeeeeeee! ada style! hahhah

    ReplyDelete
  5. style la gambar onie tuh..vintage gile !!

    ReplyDelete
  6. bila gaji terasa puas lak dapat share sedikit gaji dengan org lain.. terutamanya family.. lawa pic.. hehe

    ReplyDelete
  7. ini betul2 loqlak.. aku pun ada beberapa perkataan yang aku tak faham...

    ReplyDelete
  8. bila nak bawak mek ke umah nenek hang..:P

    ReplyDelete
  9. sentiasa kering tak kira bulan.haha
    gambaq hg cun gila oi..seriuss

    ReplyDelete
  10. moist choc cake onie.mintak sikit..

    bagus onie, jimat selagi boleh..chaiyok!!!

    indasmu tu dahi ke maksud die. =)
    tu cerek tu tak panas ke.kee eksyen je. hihihi..

    kalau ink ko nak abih nak menaip ambik ink sotong nuu...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..