tak jugak~

by - March 29, 2012



apa yang nak aku sampaikan di sini..benarkah perkataan/pertuturan/percakapan/penulisan itu menunjukan personaliti mereka sama ada baik atau jahat atau sesuatu pertuturan melalui lisan atau percakapan menunjukkan dirinya itu adalah lemah lembut dan kacak? memang benar juga..tapi bagi aku itu adalah tidak benar dari benar....




setelah apa yang aku dengar, ramai yang mengatakan aku punyai personaliti yang jauh berbeza dari apa yang mereka nampak,salah satunya... sifat aku yang agak pendiam dan ayu ... (yeke?)


mereka yang pernah jumpa aku pasti tahu aku ini bagaimana orangnya, sangat terkejutkan? hihi... aku lebih rancak di alam maya sahaja, diluar sana aku berjiwa pemalu, haa laaa... malu itu mesti,yang tidak tahu malu itu adalah tidak punyai perasaan segan silu...



theloqlaq..gelas tak jumpak~



p/s: selama aku blogging,aku bangga sebab dapat kenal korang... wei,bila nak date dengan aku?ke tade yang sudi nak date ngan aku? sadis~

You May Also Like

20 comments

  1. wah!! ini betul2 dahaga nih.....

    ReplyDelete
  2. kan.....padia la kan, macam mencot sangat kot,haha

    ReplyDelete
  3. hehehe malu eh nak jupo mek nie..:P

    ReplyDelete
  4. ni kes tak jmpa glass ke malassss cari gelss :P

    ReplyDelete
  5. hahhah.. jgn gelojoh minum tu XD

    hurm, betol xsemestinye ayu lembut tu, ayu dn lembut didalam jugak ;)

    ReplyDelete
  6. tahu takpe! 1st time aku jumpa.. ramalan ku benar2 meleset.. ingatkan dia ni jenis hua hua.. rupanyee.. pemalu bagai.. haha.. ape pun ko tetap best onie!!

    ReplyDelete
  7. tak baik la minum mcm tu.. hehe..

    ReplyDelete
  8. bukan main cadid gambar beliau tuu. hahaha

    ReplyDelete
  9. papa mifz pun pemalu di alam realiti...hehe

    ReplyDelete
  10. ada jugak yg sudi nak date ngan aku kan,haha.......

    ReplyDelete
  11. eh sama la mokcik..aku pon pemalu juga kalau bebetul kat luar..sopan santun dan kaya budi pekerti lagi..memey sesuai la kalau ade pakcik,makcik yang nak jadikan aku menantu..

    ReplyDelete
  12. Nie tahap beruang jer minum teguk terus dari cerek.. haha..

    ReplyDelete
  13. lepas tengok gambar tu., semua orang takut nak kluar date., hahaha..

    ReplyDelete
  14. molek benau nak teguk air pon. Hahaha =D terus kenyang, tak payah makan dah. Jimat duit! HAHA

    ReplyDelete
  15. kat sini kan,ada org ngaku bujang g ah,muahahahaha....




    p/s: haa laaa,ampa tgk la gamaq loqlaq tu, grrrrrrrrrr..taknak date dah, gua tak kisah,lalalala

    ReplyDelete
  16. haha...lebih kurang mcm den je ni onie...haha...kat blog je hu ha hu ha..kat luar...dpt gelaran mr shy lagi tu..HAHA...

    > amboi..mana gelas..takkan nak teguk terus...HAHA~

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..