semoga perkenalan kita diberkati~

by - April 10, 2012

Assalamualaikum, hehe... (gelak gatai) dari tahun lepas lagi kami plan dan akhirnya kami bersua muka, tak sangka pertemuan untuk pertama kalinya kami seperti sudah lama kenal... thanks mek sah,muehehehe...


kiri : hazanis dan entah,err..


tak sah .. ayu tetap ayu, loqlaq mesti ada jugak..



disebabkan jalan pon berdua keluar pon berdua, orang yang
keje kat kedai tu jadi mangsa tokang amik gambo kami,haha...measeh haa amoi~

motif: tunjuk lipa jepung benaaa...


lagi satu,cari tempat nak set timer, nak suruh orang lagi maluu titewww,kahkahkah..kebetulan kat center badan kami ada bunga hat tak berapa nak mekar, ekekeke...



pssst pssstt,mek sah ni kan pantang nampak cermin gak oh :P


nanti kita tubik lagi deh awoppp,ore kapung aku ni,muehehehe.... thank you belanja kat kedai atuk deh, dari jauh g atuk duk senyum ke kito,haha... segan kita, awok belanja kito,hehe... semoga persahabatan yang baru ini terjalin sehingga akhir hayat,insyaAllah~

seronok dapat borak dengan mek sah ni.. mujo so palo,hehe....

love u mek sah :))

p/s: ada baju mek sah nak letgo nih,tungggguuuuuuu..usaha aku bersama mek sah,ekekekeke...nego until letgo,muehehehe



You May Also Like

34 comments

  1. haha mek sah pun mek sah la....kiki


    semoga perkenalan kita selamanya berkekalan...perghhh po ore gewe la plop...:P

    ReplyDelete
  2. mek sah baru hilir sikit ,haha.... dih,supo gewe-gewe gitu... sep jiwo,haha :P

    ReplyDelete
  3. Blogger jumpa blogger ke ape ni??? Oh, pertama kali masuk sini, so agak tak berapa nak pehe.. Ore kelate??? Ermmmmmm.. Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  4. hmmm,ore kelate :)

    blogger jumpa blogger...

    ReplyDelete
  5. peewitt gambo kedua tu cun,sebab wa pun loqlaq juga suka buat camtu,haha

    ReplyDelete
  6. kau ni nak tiru aku je kan,grrrr :P

    ReplyDelete
  7. abis kuor loghat hah...
    dua kali bca bru fhm loghat hang hahahahha

    ReplyDelete
  8. Love mek sah juga.. Muahmuah.. hahaaa... :p

    ReplyDelete
  9. okay. syaz jelesss. wuwuwuwu

    ReplyDelete
  10. mocik..kim salam dengan mek sebelah hang tu ye..

    ReplyDelete
  11. Wii wii orang kelantan area mana nie ? hehehe

    ReplyDelete
  12. bilaa ieqahh pulakk leh jumpaa hang ni :)

    ReplyDelete
  13. woo. untunglah kuaq dgn love is cintaa gituuu. loklak naaa. hahah

    ReplyDelete
  14. mek sah naggum.hik3;D

    kiup duo2! gere weh! sero nak kutey pipi jah braso

    ReplyDelete
  15. cermin fitting room ka hapa?hahaa

    ReplyDelete
  16. dak aih, cermin kat kedai,kami takdan masuk fitting room,huhu

    ReplyDelete
  17. huuwwaaahh...lawa seyh mek sah.
    kem salam ye. hihihi

    onie onie onie......

    ReplyDelete
  18. korang memng da plan sama2 pkai bunga tu ke? wah..cantik...sonok kan biler dapat jumpa kwan satu kepala..hope dapat camtu jugak one day nnti =)

    ReplyDelete
  19. salam korang akan disampaikan,hiks :))

    ReplyDelete
  20. dua dua manisss ^^ jeles la maya giinii ^_^ humph T_T

    ReplyDelete
  21. mmg best bila dpt jumpa kawan yang sekepala kan... :)

    ReplyDelete
  22. OOO NI LA AWEKS YG LAWO DLM FB TU
    eh tercaps lock..xcited hahahaha

    kemain korang gambaq sakan..hr tu kat lowyat..malu2 haha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..