souvenir dari new zealand~

by - April 24, 2012

Selama seminggu aku handle segala kerja yang ada ditempat kerja,selepas seminggu duk bajet bertungkus lumus akhirnya boss aku pun main masuk ja tanpa cakap hello or somethin' to say hey or i da balik dari new zealand ni..tapiiiiiiiiiiiii,sikit pon tarak....!

nasib la time tu aku tak terlalu 'bertungkus lumus' bersama staf lain,muahahahaha... tak baik woooo curi tulang masa kerja,tak berkat!

sampai-sampai je bos aku dari NZ , "sorry...souvenir kamu olang nanti sy kasi isok hali yaaa,ini hali sy manyak letih wooo..." okay,thank you thank you ..ada juga souvenir dari NZ,ahaks!


rantai pon rantai la,padahal aku tak minat sangat barang-barang gini,haha... tapi dah boss aku kasi aku hargai sangat,hiks! *lupa nak pesan suh beli baju i love new zealand,haha...lenkali lenkali,haha



so, macam ni la, aku nak korang doa kan aku untuk minggu depan ... doakan semoga semuanya dipermudahkan ... berdebauuuuu,hiks! ^__^

You May Also Like

39 comments

  1. akak!! tempat ape ye best kt sane. sy mcm nk ajak mak saya pegi sane je. :D

    ReplyDelete
  2. actually,bukan onie yang p,tapi my boss yang p..i tumpang happy jak :P

    ReplyDelete
  3. kira okey la tu boss belikan..kalau dia xbeli..xke sadis..hihi~

    ReplyDelete
  4. kalau dia tak belikan onie sanggup merajuk seminggu dengan dia,haha

    ReplyDelete
  5. haa, cuba bayangkan kalau time bos masuk tu..korang tgh borak2..tak ke hari...haha~

    > wahhh..untung la dapat souvenir dari NZ kan...hee~

    ReplyDelete
  6. ezad: serius aku tak ley bayangkan,hahaha!



    cik gk,ehemmmm... sorry :P

    ReplyDelete
  7. xsuke bole adiahkn ke aku onie :">

    ReplyDelete
  8. wah..
    cantik la rantai tu..
    ok la dari x de kan..
    hihih

    ReplyDelete
  9. moga segalanya dipermudahkan ya :)

    ReplyDelete
  10. pehh. untung meaww untonggg. hahahh

    ReplyDelete
  11. New Zealand and Australia memang popular dengan opal nya. My Dad beli barang kemas opal punyalah banyak, tiga jenis perhiasan untuk seorang (Mama dan saya the only women in the house), so happy tapi itulah, saya pon jarang guna rantai...

    ReplyDelete
  12. warning : jangan biar boss tau url blog hang haha.

    ReplyDelete
  13. hm hm.. mocik, kalau tak suke, ape kata bagi ngan Aki?? :D

    ReplyDelete
  14. laaa.... aku baru je balik dari FELDA KAMPUNG NEW ZEALAND... nak hadiah gak ke?

    ReplyDelete
  15. aku nak keychain merah tu!!..


    weh, next week ang ada interview ka?

    ReplyDelete
  16. Wah syiok ah! Dia tunjuk yg dia igt kat kau lah tu!

    ReplyDelete
  17. lantai pun lantai lah.. Op's rantai! :D

    ReplyDelete
  18. untungla... ingat gak bos kt hangpa. apa salahnya sekali skala melaram pakai rantai... cantik tu.. :)

    ReplyDelete
  19. akak pun xske pkai rantai2 tue especially yg ada buah dia beso2 tue.. hihihihi

    ReplyDelete
  20. boss hang pergi honeymoon ka,baguih sungguh siap ada souvenir..rantai pun okey lar..ada jugak ingatan..haha

    ReplyDelete
  21. bestttt tuuu. kalau xmau, bagi saya je la :P

    ReplyDelete
  22. wahh baeknye bos...susah nak jumpe bos baek bgeini..cewah

    ReplyDelete
  23. nice necklace!

    xx lovefashion - www.clozette.com

    ReplyDelete
  24. wah wah mek...nop etep...

    mek keno tag..meh join cepat...RM200 terbaek..:P

    http://hazanis.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

    ReplyDelete
  25. nanti kalu g oversea g la beli baju.. bg kat geng2 bloggers.. wakakaka

    ReplyDelete
  26. waaaaaaaa oookkkk la tu.. comel gile rantainya.. baik sungguh boss.. hensem tak.. ngorat la.. hahaha.. kidding!! :)

    ReplyDelete
  27. yerr la macam korang.. untunglaaaaa...:P

    ReplyDelete
  28. syukur onie!haha..da ada tu kira baik la. :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..