surat perletakan jawatan sebagai blogger~

by - June 24, 2012


Theloqlaq,
Atas kerusi,
Depan laptop,
Office no.2


Pecipta Blog,
http://blogspot.com,
kakimulut blogspot,
alamaya. 13 April 2012


Pakcik/Makcik,

PERLETAKAN JAWATAN SEBAGAI BLOGGER




Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Saya pemilik theloqlaq bertugas sebagai penulis blog theloqlaq ingin memaklumkan kepada pihak pakcik/makcik tentang perletakan jawatan saya pada 13 April 2012.

Untuk makluman pihak pakcik/makcik, tujuan perletakan jawatan ini adalah disebabkan saya tidak dapat tidur dengan lena dan bil elektrik diparas yang tinggi...selain itu,power spec semakin tinggi..akhir sekali, suka hati den la nak resign ke tanak..

Saya juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak pakcik/makcik kerana telah banyak memberi kawan dan segalaaaaaaa ilmu blogging kepada saya.



Sekian terima kasih..majulah sukan untuk negara!

Yang benar,
……………………….
( theloqlaq )
kuliberbayar,
infinity sdn.bhd.





walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ampa toksah duk ingat aku nak keluar dari bidang blogging noh,sikit pon aku tak terpikior.... aku buat ni sebab saja,saja nak kongsi dengan ampa,kot la ada yang nak resign dari blogging,tak gitu ke?haha....peace no war :P

p/s: pulun nak mampuih duk buat entri lagu ni,haha...rasa nak starlight dahi sendiri ja aku rasa,haha

You May Also Like

60 comments

  1. aku rasa memang dah sampai masanya untuk kau berenti!

    ReplyDelete
  2. amboi kau,sampai hati kau halau aku dari dunia blogging kan?yelaaaa..sapa la aku kan,haha

    ReplyDelete
  3. aipppp,bila masa akak nak resign ni,haha..jauh dilubuk hati tahu,haha

    ReplyDelete
  4. tolongla berenti makcik....!! huhu

    ReplyDelete
  5. mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,sampai hati ampa noh :(

    ReplyDelete
  6. aishhhhh...caya la kat onie ni haaa,haha

    ReplyDelete
  7. haha! ngek!

    meh sini dahi! nak starlight!

    ReplyDelete
  8. hahaha.... sat-sat nak lapik dahi sat,haha

    ReplyDelete
  9. ko kan kuat bebel...mmg tak lah kn..hahaha

    ReplyDelete
  10. Amboi ni kalau nak berhenti berfesbuk ni pun wajib juga hantar surat letak jawatan ke Mark Zuckernberg ye dak.

    ReplyDelete
  11. haha... sabo je ngan onie ni. baru nk mesra, nak benti plok dia. mujur main2 je..

    ReplyDelete
  12. zombie: wajib!hahahaha


    deqnoor: hihi..... main2 jela :P

    ReplyDelete
  13. ni lagi sorang,majuk 40 batu ah gini,huhu

    ReplyDelete
  14. hahahahaa...gurau je mocik..tu la hang nak troll orang hang kene balik..ekekeke..chill der..sentap pulop..

    ReplyDelete
  15. mohon plagiat wakaka.,mocik ni, ingt bebetoi td XD

    ReplyDelete
  16. jgn tertipu ngan tajuk tu,haha :P

    ReplyDelete
  17. hahaha mengong ingtkan betul tadi.. musthil.. trsgt la musthil kan hahahaha

    ReplyDelete
  18. kau perli ke apa ni abu?haha

    ReplyDelete
  19. haha...surat resign dari blogging yg terbaik pernah den baca...haha...

    P.S - sila print surat ni ok...da sedia nanti..bagi je..heee~

    ReplyDelete
  20. hye hye hye? :3 first time jenjalan kat sini..follow sekali.. ^^

    jangan lupa singgah kt blog wan plak ^^

    happy blogging !~

    ReplyDelete
  21. uuu.. besh nya surat resign,
    pocket guna utk surat resign kampeni buleh?
    heheh

    tang part ikut suka ati la tu yg besh tu :D

    ReplyDelete
  22. hehe blogger berjaya mana boleh berhenti. kak onie dh pemes amos, teruskan je lah!!!:)

    ReplyDelete
  23. kalu auni letak jawatan, mek pun nop letok jawatan....hahahaha

    ReplyDelete
  24. aipppppp,jangan sebab saya awak-awak semua resign *perasan*haha ....


    jangan lupa,nak guna utk kampeni pon orait,haha

    ReplyDelete
  25. sayang kot nak berhenti dari berblogging kan? hehe

    ReplyDelete
  26. kau resign.. bleylah aku apply kekosongan itu..
    kehkehkehkeh...

    ReplyDelete
  27. Dah konfiden dah tadi konfirm surat nie takder signature... haha..

    ReplyDelete
  28. amboiiiiiiiiiiiii uncle jonni... sampai hati kome naaaa,hahaha....



    abang sandra,tahu takpe,memang sayang gila...jauh dilubuk hati onie nak stop blogging,hahaha....


    amir: serious konfiden?meh nak tengok sikit muka org konfiden tu,muehehehee

    ReplyDelete
  29. Eh pon boleh ahahaha Ada surat , cehhhh surat rasmi lagi tuu .

    ReplyDelete
  30. sikit pun akak x percaya... hahahaha

    ReplyDelete
  31. eeei, jangan quit taww! puk kangg. heeee~

    ReplyDelete
  32. MUSTAHILLLLLLLLLL BLOG NI MAKANAN ANG. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  33. igtkan bebetui la kamu nak resign..seedddiiihhla dan makin sepi dunia blog ni sek bek propa jek kihkihkihkih...

    ReplyDelete
  34. ekekeke....mati-matian igtkan nk benti....baru dok pikir2 ayat2 nak pujuk supaya jangan benti....ekekeke....

    ReplyDelete
  35. haaa3x... nak berenti betul2x ker... wat pe berenti... bukan ada pencen pun... heee3x

    ReplyDelete
  36. ingat kot onie nk resign jd blogger...nasib baik bukan...

    ReplyDelete
  37. mana buleh den berentiiiiiiiii, tak bahagia la hari2 den,haha

    ReplyDelete
  38. renti2 kan la xtvt blogging ko tu... dok umah blajar masak cukup!!!!

    ReplyDelete
  39. brapa kali nak letak jawatan :P hahahaha

    ReplyDelete
  40. hahaha..

    itkan onie btl2 nak letak jwtn ;p

    ReplyDelete
  41. dalam dunia blog pun mahu hantar surat ke macam nie..hehehe

    ReplyDelete
  42. ingatkan betul2 nak stop berblogging.
    dah start amik tisu dah ni.
    sobs sobs :/

    ReplyDelete
  43. amboi..siap ada surat resign lagi .. haha

    ReplyDelete
  44. amboih..ni kalau cikgu bm ang bc surat neh mesti dia kata
    "dulo2 mn bdk ni gheti tulih surat, zmn la ni bila x skola pndi pulok"

    hahahahahahaha

    btul ka bil elektrik ang di paras yg tinggi? #ini soalan serius haha

    ReplyDelete
  45. sikit pun aku tak pecaya sebenarnya pun...

    meh aku tolg starlight kan dahi ko onie.

    ReplyDelete
  46. hehehek dunia blog kurang loqlaq tnpa hang!!

    ReplyDelete
  47. wah.. kena buat surat ke...??

    rasanya bro pernah kot buat entry lebih kurang cam nie

    http://www.broframestone.com/2012/02/kehidupan-blogger-yang-berusaha-mencari-sesuap-nasi-parody/

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..