#1 kata semangat

by - May 12, 2012




p/s: cabaran 30 hari kata-kata semangat tanpa disuruh siapa ... segala kata-kata semangat ini saya kopipes dari google sebagai penguat semangat saya, design by onie .. okay tu ja nak kata, majulah sukan untuk negara~

p/s/s: saya memang peminat dan pembaca novel-novel yang tak terhabis baca lagi dari DR.HM TUAH , thank you dr.

You May Also Like

12 comments

  1. btl kata2 quote tu...hidup ni kalau manis je memanjang, bosan juga... warna warni kehidupan mesti ade pahit manis masam masin semuanya..heeeeeee

    ReplyDelete
  2. betul dear, menyesal siapa yang tidak merasa kepahitan dalam hidup.... mostly, semua manusia akan beroleh pahit dan manis,cuma cepat atau lambat sahaja

    ReplyDelete
  3. agreee dengan kata-kata semngt nieee
    setiap kehidpn kene tmbuh plbgai pahit dlu untuk dpt yg manisss
    heeee:D

    ReplyDelete
  4. hahaha.. die naks ame macam madu la.. madu walau manis tapi pahit.. y peria .. even pahit tapi ubat..errr.. on topic lagi kan.. haha

    ReplyDelete
  5. kata2 semangat yang mampu membuatkan kita semua kuat dan menjadi seoran yang hebat!

    cahayakeagungan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. comfort zone is actually a dangerous zone. (:

    ReplyDelete
  7. betul tu... banyakkan bersabar menempuh kepahitan hidup, insyaallah kemanisan menanti... :)

    ReplyDelete
  8. kalau tak rasa pahit mana kite kenal manis. ye dok.

    ReplyDelete
  9. yeah. yeah. jom makan benda pahit pula. hahahh

    ReplyDelete
  10. aku suka ubat batuk sebab manis!hahaha tetibe

    ReplyDelete
  11. yeee..ieqah pun sukaa simpan n baca quote..bg semangat je...
    cayang oniee

    ReplyDelete
  12. Benda manis memang sedap nak dimakan, tapi kesannya dapat kemudian hari..

    Sama jugak kalau kita enjoy menmanjang, kemudiannya nanti kita jugak yang banyak tugi msa, rugi duit..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..