Semoga tidak terus patah semangat~

by - May 21, 2012

Assalamualaikum gegirl dan boboi... haaaa, baca sambil korek hidung eeeyyy? tak baik tau... tak manis dah,hik~




tengok macam kita ni, ayu je.... tapi ada jugak kata I ni ganaih plus brutal, muka I ni ganaih eh? (masih tidak dapat terima kenyataan,ahak)




intro dah merapu,kfine !



tetiba rindu nak balik zaman sekolah, duit belanja umi abah kasi, air umi abah tolong siapkan, baju den umi abah siap iron (teringat bos aku panggil setereka, lawak dol... gelak bukan belakang,tapi depan dia aku gelak,mujoq tak kena tarik telinga) eh,tersasul,ahak!



lepas tu dah besar masuk sekolah menengah pulak,bila dah masuk menengah.. mula nak gila,every year,i'll change school , sikit gila di situ..sebab baru nak kenal nak rapat dengan kawan plus cikgu, dahhhhh kena tukar sekolah lain, ini semua kerana hal yang tak dapat dielakkan,wahahaha...



sekolah menengah telok panglima garang
sekolah menengah meru,klang
sekolah menengah puncak alam
sekolah menengah teknik tanah merah,kelantan (ada org tegur,thanks..sebab tertinggal merah,huhu)


lepastu politeknik seberang perai...


haaaaa, ada readers yang penah sekolah sama ngan saya tak?hik~



bila tengok balik,teringat balik, kelakar sedih semua ada (kan dah tacing!) ... tapi nak buat macamana, dah itu jalan yang sudah diatur untuk kita.. bersyukur itu pasti...



lagi merapuuuuuuuuuuuuuuuuu, tajuk dengan isi dah lari,banyak larinya,haha..haa.. baik gua stop dulu sebelum kening korang berkerut, entri tak ketahuan, kbai~


p/s: Alhamdulillah,hasrat pertama tidak berjaya tidak mengapa, mulakan misi yang kedua dan alhamdulillah juga sebab parents dah kasi lampu hijau... insyaAllah bulan depan akan dipertimbangkan,hik... pengumuman serupa nak kawen, lol.. menyampah~

p/s/s: ada tokey kedai tudung ajak gua jadi admin kat blog dia, woah! nak taknak nak taknak nak taknak? jap,nak ambik dadu jap,haha

You May Also Like

37 comments

  1. teluk panglima garang?? pak cik ngajo situ,,, xD

    ReplyDelete
  2. lar onie pun asal sekoloh teknih jugak..hehehe

    ReplyDelete
  3. gua. nyaris nyaris je nak masuk poli seberang perai. wuh!

    ReplyDelete
  4. Setuju je laa, sis :)

    Zaman sekolah rendahlaa paling ohsemm :)

    ReplyDelete
  5. waahh. ape lagi.. grab la peluang tu beb!.. :)

    eh eh... plan kedua tu ape? nak tahu nak tahu nak tahu..

    ReplyDelete
  6. ayu ni cik auni.. ihiks. *gelak sopan*

    byk nya kali ko tukar sekolah onie.. tsk tsk tsk..

    ReplyDelete
  7. amboi tamkanya ko
    semua sekolah ko nak masuk

    ReplyDelete
  8. xpe la onie., mne pon pegi x kesah., as long buat yg terbaik dlm idop k.. :D

    ReplyDelete
  9. muka ni ganaih kaaa???? macam cleaner tempat kerja aku je...

    ReplyDelete
  10. @Tukang Karut whattttttttttttttttttttttt?sama?cis! haha

    ReplyDelete
  11. @Chuu Muqhlis yesss!mesti chuu ku sayang,ahak!

    ReplyDelete
  12. @Hanie Dew hanie kau perli,nyampah! ahahahaha.....

    ReplyDelete
  13. @Ardini Izzati tau takpa kat yunk,memang paling rindu :D

    ReplyDelete
  14. @kura pasal nyaris lak zuber woiiiiiiiiiiiii?

    ReplyDelete
  15. @LoLLy PoLLy haaaa? ngajo situ?sape sape sape sape?

    ReplyDelete
  16. AMBIK KORANG, SATU-SATU AKU REPLY,RAJIN SIKIT NI,HIHI.....


    :p

    ReplyDelete
  17. Nak kahwin dah ke? Patutlah bau nasi minyak jek masa masuk blog nie tadi. Hehe! :D

    ReplyDelete
  18. ape da onie...not tanah okey! TEKNIK TANAH MERAH HHIHIHIHIH.
    OUR LAST SCHOOL!

    ReplyDelete
  19. hehe...bila dah dewasa ni memang terkenang zaman sekolah2 dlu..zaman hingusan bak kata org.. ^.^..

    kdg2 ape yg kita mahukan tak semestinya kita akn memilikinya... Allah Knows Best!

    ReplyDelete
  20. huhuhu.. merata ko skola eh... huhuhu.. meriah tu...

    ReplyDelete
  21. kita samalah onie banyak gak tukar sekolah heee...takpelah banyak kawan.

    ReplyDelete
  22. satu je aku nak tanya mocik..ko asal mane?

    ReplyDelete
  23. kalau org offer jadi admin...ok per..maknanya onie ni ade bakat tau

    ReplyDelete
  24. hihihi..tak perli la..ayu ape tu...

    kenapa hantu wujud?? tanya la hantu tu.. =p ohhohohoho..lama tak gurau ngan cik auni..

    ReplyDelete
  25. wahh boleh dikatakan hampir setiap tahun kak onie tukar sekolah :O ape pun sama lah rindu zaman sekolah dulu walaupun skrg ni aisyah still skolah :( haha (sbb masuk form6) hee

    ReplyDelete
  26. ni musafir selamanyaaaaa ni. hahaha :P

    ReplyDelete
  27. teluk panglima garang.. lame da tak pegi melawat sane. hehe

    ReplyDelete
  28. saya saya tinggal ditanah merah!! hehehe.. :D

    ReplyDelete
  29. emmm zaman aku 10 tahun yg lalu..huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..