Baju dan hadiah~

Sunday, May 06, 2012 30 Comments A+ a-

wooooooo, nak abih dah hari ahad.... monday blues will be coming la pulokkkk, sebunya sebunya..... *ayat kasi over sikit ... sebelum abihnya hari ahad dimana hari yang orang duk golek-golek atas katil ni, dengan ini saya selaku tuan punya badan yang tak berapa nak loqlaq sangat mempersembahkan gambar kawen ... !



eh eh eh eh ! silap silap... gambar aku p kenduri kawen.. haha! tak selesa kalau p kenduri kawen bawak handbag yang gabak besaqnya tapi hadiah secoet pon takdak kan? serius tak selesa... cuba kalau ampa kawen orang pakat duk bawak diri plus handbag besaq tapi sedikit sumbangan langsung non hado..apa perasaan korang? gundah gulana maybe?ahaks!



aku lah tu ! header tak mengatakan yang tuan dia pon ganaih... muahahaha...
lama dah berasa tak tempek gambaq seketui dua kat blog ni,gagagagaga...
baju dan hadiah mesti sedondon uolssssssssss....baru malatop gitewwww,gaagagaga


biasa ampa beli hadiah apa untuk pengantin? sebu siot kalau duk fikir pasal hadiah ni, nak bagi pinggan ramai sangat yang duk bagi, bagi gelaih pon duk tara tu la.. baik aku bagi barang yang tak pernah orang kasi,selesai..gagagagaga!


sekian itu sahaja la tazkirah dari saya, nak setelkan lipat baju *kerja separuh jalan itulah onie,haha

Dreba umi kito. Complicated person. Product Review, Invitation Event, Food Review boleh email kito :D email: letopink@yahoo.com

30 Komen

Write Komen
aDisH.sHidA
AUTHOR
May 6, 2012 at 2:53 AM delete

beso nya hadiah....

akak semalam baru beli hadiah utk kenduri mbe ahad nanti....

jam english style

Reply
avatar
onie
AUTHOR
May 6, 2012 at 2:57 AM delete

besonya hadiah itu tidak bererti menunjuk tetapi hihihihihihihi..... sesi mengenakan pengantin,ahaks ! tak kena apa pon,cumanya duk buat tak tahwan sikit... (jangan fikir ada lipaih noh dalam tu,tu terlalu kejam,haha)



wah ! mesti cantikkan kak shida :)

Reply
avatar
Ardini Izzati
AUTHOR
May 6, 2012 at 3:17 AM delete

Dinie tak kawin lagi, tapi nak hadiah jugak boleh tak? Hihi :D

Reply
avatar
onie
AUTHOR
May 6, 2012 at 3:22 AM delete

boleh,syaratnya..kena kawen,kahkahkah!

Reply
avatar
kura
AUTHOR
May 6, 2012 at 3:41 AM delete

apeke merepek meraban ke kau ni onie. gaya baha terlebih lebih dah ni woi. hahaha

Reply
avatar
onie
AUTHOR
May 6, 2012 at 3:44 AM delete

alaaaaa kau ni zuberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....diam-diam dah ah,kecoh je,hahaahaha

Reply
avatar
May 6, 2012 at 3:55 AM delete

ohoi..besaqnye adiah..satgi pelangi kawen..meawww kena bg lg besaq tau:))

Reply
avatar
onie
AUTHOR
May 6, 2012 at 4:01 AM delete

kalau kotak besaq dalam tu kecik pon oraitkan?haha

Reply
avatar
May 6, 2012 at 5:34 AM delete

haha kan kan.. gelas pinggan mangkuk jam tuala semua tuh common.. penuh umah ngan barang2 ni bile ada majlis kawin.. bg haisan dalm rumah la.. so then pengantin leh letak kat almari dalam rumah baru die .. hehehe..

Reply
avatar
onie
AUTHOR
May 6, 2012 at 5:36 AM delete

ekekekeke.betoi-betoi,last-last sedekah kat anak beranak gelas tu,huhu

Reply
avatar
May 6, 2012 at 6:17 AM delete

besarnyer hadiah...

mai byase bli pn set pggn mgkuk..

Reply
avatar
Ym.Bundle
AUTHOR
May 6, 2012 at 7:13 AM delete

congrats onie..selamat pengantin baru..lawa header baru ko..ganaih

Reply
avatar
deqnoor
AUTHOR
May 6, 2012 at 7:30 AM delete

dulu-dulu pun selalu beli hadiah nak sedondon dengan baju. sekarang, bagi sampul isi duit je. hehe...

Reply
avatar
Tukang Karut
AUTHOR
May 6, 2012 at 8:04 AM delete

aku time nak bagi hadiah ni la yang paling aku tak suka pasal pening nak beli apa yang murah!

Reply
avatar
Ninaaa
AUTHOR
May 6, 2012 at 7:13 PM delete

Ehhh besau nau hadiah! Bg hadiah apa tu? Sy tak prnh ada kwn kahwin lg so xtau la nk bg hadiah apa nnt. Terfikir jgk nk bg set pinggan mangkuk plastik yg paling murah. Ekekeke

Reply
avatar
syafiqakarim
AUTHOR
May 6, 2012 at 10:24 PM delete

serius,selalu wedding kawan
aku bagi set pakaian tidur malam.
bra,spender,etc.beserta sajak yg memberahikan.entah..aku xtau salah ke tak bg tu semua.hahaha


weh,header cun bak hangggggg

Reply
avatar
YOUsoF
AUTHOR
May 6, 2012 at 11:33 PM delete

Ha'a ek.. Baru aku terfikir pasal beg lebih gedabak dari hadiah yang dibawak.. Mampu mengundang gundah gulana pengantin jugak tu... heheh


Hadiah wajib dapat, pinggan dan cawan.. Kata nak bina rumah tangga, kenalah ada semua tu.. ;D


*Onie, kalau tanya orang pun kebanyakan takut nak jumpa dentist.. Tapi bagi aku, aku lebih takut gigi rosak daripada takut dentist. Ngilu, sakit tu cuma sekejap je kot.. Sila beranikan dirimu okeh!

Alhamdulillah gigi aku dah makin ok, dah boleh makan keras sikit. Tapi effect dari pasang besi tu ada jugak.. Yang penting kita jaga kebersihan mulut ok la kan.

Reply
avatar
Cik FaRiZaM
AUTHOR
May 7, 2012 at 1:08 AM delete

besarnye hadiah !!!!

singgah n follow sini :)

dr,
afasz.blogspot.com

Reply
avatar
May 7, 2012 at 1:47 AM delete

hikhikhik hadiah lagi besar dae tuan yang comel lote :)

Reply
avatar
May 7, 2012 at 1:47 AM delete

hikhikhik hadiah lagi besar dae tuan yang comel lote :)

Reply
avatar
May 7, 2012 at 3:54 AM delete

bagi hadiah sekema jer.. set gelas ka, cawan kopi ka.. lagu tu ja. Selalunya nak pi kenduri baru singgah beli hadiah pakej ngan balut skali. kekekekek

Reply
avatar
syahirooAhmad
AUTHOR
May 7, 2012 at 3:57 AM delete

onie.. time aku kawin nnti.. ang kasi smart tv pun jadiii lah.. :)

Reply
avatar
May 7, 2012 at 4:06 AM delete

lagi 4 hari aku nak claim hadiah plak

Reply
avatar
onie
AUTHOR
May 7, 2012 at 4:20 AM delete

amboiiiiiiiiiiiiiii,pakat duk claim hadiah ni,nyesai aku buat entry gu ni,hahahahaha.....

Reply
avatar
eZmALiZa
AUTHOR
May 7, 2012 at 7:07 AM delete

bak meh satu hadiah tu....onie, jgn loqlaq sgt nohhh...meh sini satuuuu!!!!!!

Reply
avatar
Ezad Skytech
AUTHOR
May 8, 2012 at 5:40 AM delete

besonya hadiah tu onie....ada sebiji rumah ke apa dalam tu...? hee~

Reply
avatar
si ngokngek
AUTHOR
May 8, 2012 at 8:20 AM delete

takkan baju sampai besaq tue punya hadiah..aku agak hang letak simen,batu,pasir blablabla..lah..hee

Reply
avatar
Sandra Azwan
AUTHOR
May 12, 2012 at 2:26 AM delete

besaq nye hadiah! hehe

Reply
avatar
Hanie Dew
AUTHOR
May 14, 2012 at 1:06 AM delete

aku paling lemah bab nak plih hadiah ni. lagi lagi hadiah lain drpd org lain. selalu aku akan fikir hadiah utk teman teman rapat dan yg tersayang. kalau yg tak kenal tp atas jemputan sekeluarga tu bagi duit dlm sampul dah la kan. yg penting ikhlas.

Reply
avatar

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..