Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida

by - June 14, 2012





1. Follow blog penganjur dan sponsors GA ini (senarai sponsors seperti dibawah) :
E'S OnlineShop (21)                       - OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                      - IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)                - Qatratun Al-Khairi   
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)
DhiyahShoppe                               GAnContest
Rahayu Izaima                              - Gula-gula Kapas (822)

DONE!


2. Like fanpage ,DONE!

3. Buh Banner, DONE!


4. Saya tag semua pengikut saya :D


5. Syarat 5 dan 6 orait :D












3 JUNE 2012 dan akan tamat pada 17 JULY 2012








Kak shida, terima kasih la sebab buat awesome giveaway ni.. onie support kak shida,hik (tetiba akak lak :P) Oleh itu,jom ramai-ramai kita support shida ^___^ 

You May Also Like

9 comments

  1. wahhh kak oine join GA :D yg sponsor hadiah pun ramai. wah~ wish akak menang k nanti ;)

    ReplyDelete
  2. sengal semut sengalllllll :D

    ReplyDelete
  3. tag sini, http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

    ReplyDelete
  4. #lalu buat buat tak nampak entry ni.. hahahhaha..

    ReplyDelete
  5. ekeke..dia dah tau yg kite ni tua dr dia ^_^ haha tetibe lak :P

    thanks onie ^_^
    dr dlu g onie support shida start join contest fesyen tu lg kan :)

    ReplyDelete
  6. Selain WW, Entry macam ni paling senang nak komen... Good luck onie :P

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..