Ayam gunting-gunting?

by - June 06, 2012

yawww yawwww yawwwww ....
main yoyo hari-hari,
yoyo dimain oleh mak bedah,


adoiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sorry-sorry... mek termelalut...dok dang kawal diri, penat berdo'oh etep harini..



haaaa! ini cerita banyak kikikikikikiki... punya pusing untuk mencari jawapan... tapi daku terlupa,jawapan didepan mata! (lagi sekali termelalut,ahak!)





begini ceritanya:-
makkkkkkkkkk! ooo makkkkkkkkkk! kakok nak ayam gunting-gunting tu makkkkkk, dah lama mak tak p beli, kakok mau la ayam gunting-gunting tu.....







aku yang berada ditepi kakok tu tiba-tiba tercengang, ayam gunting-gunting? (bertanya dalam hati gua) ... pelik betul bahasa kakok ni, terasa nak gelak guling-guling sebentar di situ,ahak !



eh,kakok tu pun manusia jugak la mek!






sapa teka paling tepat paling betul paling tak salah paling yaaaa ! 10 markah untuk anda akan aku kasi dan tolong clap my hand dengan kuatnya didepan laptop aku,hahaha! ayam gunting-gunting,deyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!haha...okay,gua terpaksa berasmara dengan katil dulu, penat dan mengantuk ! pagi-pagi dapat mesej, kaklongggg! jom cari kerja... okay dengan ini aku umumkan yang aku sedang goyang kaki dirumah sahaja, sesiapa yang memerlukan tenaga zahir sila roger-roger,kbai !



tido sambil telan corntoz!

You May Also Like

20 comments

  1. pe bende lah tu ek? tak dapat meneke pulak.. :P

    ReplyDelete
  2. Salam malam. Slam perkenalan. :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah jejalan kat sini...gud nite !

    ReplyDelete
  4. ayam gunting2?? baru na tnye haha.. emm.. ayam kepak kot :p

    ReplyDelete
  5. nyteeeee~~


    p.s retis tu nye blog da 3k la follower dia..patut la income masyuk...hee

    ReplyDelete
  6. ayam gunting2 tu ape?
    sy dh follow awk..leh follow sy blk tk =) tq
    http://nlylyn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hah?? pemende ayam gunting-gunting tu??? tak penah dgr,,,

    ReplyDelete
  8. @Sayidah Nafisah Ruslan biarlah rahsia,haha...cepat teka ! haha

    ReplyDelete
  9. @[PCL] hihi, singgah-singgah le selalu eh :)

    ReplyDelete
  10. @dayah SnoW Heuka sebab apa ayam kepak? give me a reason please :P

    ReplyDelete
  11. oleh kerana aku dah baca entry atas tu, aku tau ayam tu ayam uncel bob yg punya..hahaha..

    onie onie cemana ko telan corntoz sambil tido.. hebat!

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..