Barbie cari fashionista muda?

by - June 09, 2012



KETINGGIANNYA tidak sampai semeter tapi namanya saja sudah cukup gah di seluruh dunia. Sejak lima dekad lalu, gaya yang ditampilkan anak patung Barbie berjaya meletakkannya sebagai salah satu jenama ikon fesyen dunia.
Barbie bukan saja dicipta menjadi permainan kanak-kanak perempuan dan gadis namun turut dijadikan simbolik wanita anggun yang menjadi inspirasi di pentas peragaan.
Sentiasa tampil selangkah ke depan, Barbie menjadi idola ramai kanak-kanak perempuan yang mengimpikan kehidupan sepertinya walaupun ia sekadar imaginasi perekanya.

Meneruskan komitmen Barbie dalam industri fesyen, Barbie Malaysia kini mencari si fashionista muda berusia antara enam hingga 10 tahun bagi merebut hadiah utama bernilai RM10,000.

Pertandingan Barbie Fashionista in the Pink Lane memberi peluang kepada kanak-kanak merealisasikan imaginasi mereka dengan tampil bak fashionista seperti Barbie.







berita selanjutnya di sini :)

sape tengok cerita barbie tadi? nak jadi cenggitu boleh tak?hihi....kalau lah umur saya 6 hingga 10 tahun dah lama join ,muahahahaaha *ada hati :P

so,kepada yang anak-anaknya comel tu buleh la join, hihi..ini adalah petikan dari harian metro, oh barbie :D





Bosannya! Jam lagi!! Nasib baik ada Body Natur... ;) sini
Mustahil korang akan makan penyu yang hampir pupus, mengapa pula makan telurnya? sini
The Reds have spoken. Time time to elect a winner... sini
Tiket, pasport, dompet dah ada! Apa lagi yang perlu sebelum berangkat pergi melancong? sini

You May Also Like

12 comments

  1. pernah sekali menghadiri pameran barbie dalam tema baju pengantin..

    dengan berbekalkan 300 patung barbie dengan baju pengantin.. memang terpukau.. rasanya mahuu memliki kesemuanya sebagai koleksi..

    ReplyDelete
  2. @iKhRam yang saya pulak, pernah attend event barbie kat queensbay,memang comellllllllllll ! geram,ingatkan pompuan je yang terpukau dengan barbie,laki pon ada gak,hihi..... :)

    ReplyDelete
  3. nak2 jadi
    hehe
    umur baru 9 thn
    hehe

    ReplyDelete
  4. ada lagi wehh ank patung barbie aku zaman dahulu kala kt bawah tangga tu.

    lama pulak tak main barbie. HAHA :D

    ReplyDelete
  5. nana ada tengok gak cite barbie tadi!! hihi. best gila kot kalo skola kt camtu, hee

    ReplyDelete
  6. nak jadi barbie boleh? Ahakssss!

    ReplyDelete
  7. aku boleh masuk kot... aku baru 14 tahun ganda dua...

    ReplyDelete
  8. haha tukang karut...ganda dua x dikira XD

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..