Cinta Dunia Maya ?

by - June 15, 2012

Cinta Dunia Maya. Sering kita dengar orang yang bertemu jodoh bermula dari dunia maya, tapi aku tak menyangka yang aku turut alami Cinta Dunia Maya.

Perkenalan kami bermula di Facebook (FB), Dia start tegur aku, tengok muka boleh tahan gak. Kulit putih, muka jambu haha. Aku kalau muka jambu ni tak berapa nak berkenan sangat.

Pantang aku online mesti dia tegur. Konon-konon nak berkenalan la.Annoying juga la mula-mula tu apa hal mamat ni rajin sangat dok tegur. Mula-mula dok jual mahal gak. Hehe..















Lepas tu macam mana tak tau bila kenal dalam telefon dia macam ok ja, aku pon beranikan diri nak jumpa dengan dia. Kalau betul-betul nak kenal datang rumah aku dan jumpa dengan umi aku. Umi aku pon cam ok ja. Kira dia ni berani la. Dan memang ikhlas. Kalau tak, tak kan dia nak mai jemput kat rumah......




cerita seterusnya di sini....


* support beliau dengan like gambar tersebut ye,setiap pertolongan anda saya sangat hargai :')










saya doakan cik gadis kampung separa bandaq (oghang kuat blogger utagha ni,kiqa kaklong kawasan jugak la ni,hikhik) ni bahagia bersama yang tercinta, jaga isi hati masing-masing,jaga perhubungan yang suci ..insyaAllah akan diberkati, Tak sabaq tgk cik gk kita beqinai,ahak :P


ramaikan geng-geng dunia maya ni bertemu cinta di dunia maya juga, hihi....


p/s: cuba semangatkan hati saya banyak-banyak buleh dak dengan support benda ni? terimakasih juga kerana support blogger ataih tu naaaaa, sayang ampa lebih :D

You May Also Like

17 comments

  1. Laa.. Ingatkan kisah cinta dunia maya Cik Onie tadi! Hehe. :D

    ReplyDelete
  2. terima kasih onie untuk entry ni...

    terharu

    =,)

    ReplyDelete
  3. @Arol Mubin kisah saya lambat lagi kot,hahahahaa

    ReplyDelete
  4. so sweet, indah sgt sgt :D haha..

    hm hmm td memula ingatkan kisah cinta dunia maya kak onie.. hihihi ;D

    ReplyDelete
  5. Kisah cinta alam maya.. Jap sambung terja..

    ReplyDelete
  6. ahak! nampaknya semua nak tahu cerita cinta saya.... tapi cinta dah lapuk gu mana? buleh diterima tatau..haha

    ReplyDelete
  7. sweet kan kisah cinta cik GK :D ritu dah bacenyee pun. oh semoga onie mendapat jodoh yang sesuit cenggitu jugak.muehehehe :D

    ReplyDelete
  8. @cheqwa aminnnn,semoga ada la kan ..thank you cheqwa :D

    ReplyDelete
  9. kisah org lain ke..
    hiihih..
    sweet la.

    ReplyDelete
  10. cinta alam maya ye. hmmm....
    no komen. sebab DN sudah bercinta dengan kerjaya. huhu...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..