cop student~

by - June 05, 2012

eden poie kek kedai goreng pisang,



makcik goreng pisang tanyo...


dik, coti start bila?


eh , makcik mana den tahu...


den bukan student kek uitm tu makcik...




memang budak-budak yang duk mai beli goreng pisang ka pisang sepokok (ayat penambah) ke mesti student eh? mungkin muka i muka student gamaknya....maklum la,puncak alam semakin ramai dengan budak u... untung laaaaa....



makcik pon manusia jugak,hihi~




P/s: lega siot ! blog aku kembali normal..certain blogger yang duk bukak blog aku depa kata blog aku serupa ada virus,actually bukan virus..masalah coding ! adoiii,aku ni bukan reti sangat bab2 coding ni,ahak! nasib ada hero-hero malaya yang sudi tolong heroinnya,ahak :P

You May Also Like

18 comments

  1. untungla eden duduk dekt puncak alam.. ramai students blh cuci mata ahahahaha..

    hi monster !!

    ReplyDelete
  2. @ABU hikkkkkkkk, usha abang macho :D

    ReplyDelete
  3. awet muda sebenarnya tu,muka students,hehe

    ReplyDelete
  4. muka student tu memang ada cop la... aku pun dulu sama je...

    ReplyDelete
  5. hehe..bukan kedai tapi kodai..
    coti pulak cuti..
    bila pulak bilo..
    mana pulak mano..

    ReplyDelete
  6. @nsyzwnz maap leeerrr,den bukan oghang nogoie,tu sebab terabur abih,kahkahkahkah!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...eh ekau or nogowi ek.??hoho..polik bonar bunyi eh..
    "makcik tu nk puji awek muda tp segan silu,bermadahla sikit dgn soalan gtue"..haha

    ReplyDelete
  8. cop muka student..huhu~sy follow blog ni ^^

    ReplyDelete
  9. hehe dni perut dah sarat ni orang asyik pk dah tua pulak sian dni ;p

    ReplyDelete
  10. @muhamad zairi bin marzuki idak la, kita main tulis jeeeeeeeeee ,punah abih bahasa nogowi,ahal :P

    ReplyDelete
  11. look young heheee :) my first time visit your blog, mind to visit me back? best regards from Indonesia

    ReplyDelete
  12. ok la tu. bukan slalu nak dapat prasan jadi muda mudi XD

    ReplyDelete
  13. sronok panggil muka student.. terasa muda kekeke

    ReplyDelete
  14. mne2 tempat yg ade uni besar cmnilah.huhu

    ReplyDelete
  15. weewitt..kena cop muka student :)

    ReplyDelete
  16. ko patut jawab "eden mmg coti je mokcik"..hehe.
    onie, ko nampak cam budak sekolah kot..macik tu tanya pasal cuti skolah bukan cuti U..hahhahahaha.

    ramai tol hero ko.err..heroin nya sape tu..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..