first time wei~

by - June 04, 2012

Assalamualaikum anok-anok... masuk ni dah entry kali kedua untuk harini tau anok-anok,punya pulun la mangkuk ayun ni duk update, maklum la dah lama tak buat lagu ni..paling rajin pon 1 hari 1 entri.... ahak :D



haaaaaa...

anok-anok,nampak tak tajuk kat atas tu? first time? apobondo lah kan,huhu.... macam ni macam ni,korang pernah tak rasa makan ubat tu macam kena paksa? kalau aku banyak kali ! tapi kali ni aku rasa tak payah dipaksa sebabnya dengan perasaan curious,aku rasa ubat ni...sekali pehhhhhhhhhhhhhhhh! masinnn ******** yuuuuuuuu... macam makan ************* ! benda ni la aku nak kata first time, ubat batuk tu lain cerita lah kan, ni pil perancang!






mula-mula aku terus terpandang kat sticker kuning tu..

PROLASE

KUNYAH atau HISAP ubat ni...

pehhhhhh! aku rasa nak pengsan jap, sebab kalau aku pilih kunyah..mahu pahit...tapi kalau aku pilih hisap..haiyak ! lagi lah ! oleh itu,aku abaikan dulu.... tak rasa lagikan,mana nak tau pahit ke kelat ke manis ke kan :D



sekali aku NGAP dalam mulut sambil katup hidung dan mengamati rasanya betul-betul walaupun katup hidung ..aku merasakan ubat ni seperti gula-gula....berangin siot ! aku suka...... 1 biji 5 kali sehari pon orait....ahak! okay tipu






nasib ada tangan buleh berleter, kalau nak update entry guna mulut memang tak la... doakan aku semoga cepat sembuh,sebabnya aku teringin nak makan satay,huhu...makan nasi keras pon tak ley nak telan sampai ke anak tekak, bubur jela boleh telan sampai ke anak tekak,tu pun telan secara paksa,kesiankan minah sorang ni,huhu~


dan jangan duk buat lagu ni nahhhhhh,huduh perangai,haha

p/s: pahal eh semut ni duk kerumun laptop aku? ingat gula melaka gamaknya, rabun~

You May Also Like

12 comments

  1. ubat sakit gigi ka apa..kahkah

    klaw aku telan ja,telan je onie..haha

    ReplyDelete
  2. @si ngokngek aku pesakit yang baik.....ikut arahan!haha

    ReplyDelete
  3. sila mkn ikut arahan... jgn overdose... nanti mereng nanti... huehueheuehuehue...

    ReplyDelete
  4. mmg sedap kalau ubat yang kunyah2 punya.....

    ReplyDelete
  5. ni kes sakit gigi ke hape ni?

    get well soon wehh. jaga tangan elok2. karang takleh nak hapdet blog pulak karang :P

    ReplyDelete
  6. ubat angin ke ni onie. aku selalu dpt kalau kene diarrhea...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..