Kekeliruan identiti,ini puncanya~

by - June 28, 2012

Assalamualaikum sahabat ... kenapa la jari ni sentiasa nak menaip, cuba bagi 3 helai assignment yang perlu ditaip, jangan harap onie menghadap macam ni, assignment tak semanis blog yang tidak dapat dirasa dengan tangan tetapi dapat dirasa dengan hati nurani,cewah! #gebang




Anda tahu tak mengapa identiti senang dilupa bila berada dalam dunia blogging? tidak tahu? okay, sini onie nak cerita~



pertama, selalu tukar konsep blog...contohnya macam onie ni haaaa... cukup 2 bulan tukar design baru,cukup 15jam tukar header baru (okay tipu yang header tu) .... tak tetap pendirian !


kedua, cukup setahun 2 setengah bulan tukar nama, contohnya macam onie jugak... dulu guna nama meaw (ingat lagi tak? meaw yang selalu orang ingat kucing tu?padahal takpon, sepatut sebutannya mek auuuu,gitu) sekarang nama onie, nak bando la katakan,phewwwwww~


ketiga ni macam yang pertama, selalu tukar header,contohnya macam onie jugak..selama onie blogging ni, dah 8 kali tukar header,tu tak termasuk yang dah delete tu, onie tukar header sebenarnya nak tukar selera..taknak la benda yang sama je,jemu....




kenal? kot la,ada blogger yang pernah kenal dengan onie seawal header yang lelama tu.... (ayat apa ni onie hoiiii?) macam-macam peshen ada,huhu



keempat, url blog ! agak-agak ada yang set dekat palotak tak url letopkeypad.blogspot.com? kalau ada sepuluh juta kali onie terharu,hihi.... url ni pun salah satu yang boleh menyebabkan kekeliruan identiti di blog.. orang dah ingat url blog kau, tapi kau pulak tukar,memang spoil lah kan :)




kelima, entah..korang fikir la sendiri,tak larat dah onie nak fikir ni, srot srot srot lap hingus jap, 100plus 1.5liter dah ada kat tepi katil, duk tak berapa nak sihat sangat pun boleh lagi nak update blog,gila kuasa betul onie ni -..-"

You May Also Like

37 comments

  1. lawak lah header dia. aumm. titeeww tak gheti nak buat header. tu yg tak berheader tu.

    ReplyDelete
  2. @Asyiqin Haulisah awakkkkk,lawa ke lawak,ni nak teqiak ni T_T

    ReplyDelete
  3. btul tu.. kekalkan la header ni. cntik tau

    ReplyDelete
  4. rajinnya tukar header! syaz suka gilaa header atas ni! cantik!

    ReplyDelete
  5. opss! sya pon selalu tukar2 header. haha :D

    ReplyDelete
  6. Onie.....cutenya header......chomel....:))

    ReplyDelete
  7. ala oine tukar camne sekalipun mila tetap nak komen setiap entry onie kecuali kamu privatekan blog xdptlah mila stalker hehe...

    ReplyDelete
  8. oke yg ni cute., i mean the header hihi.

    ReplyDelete
  9. aku mula-mula dah konfius pulak bila belog ko dah jadi sebuah kehidupan lak pasal dalam blog list aku pon ade sorang blogger lelaki yg buat nama sebuah kehidupan..haha..

    *kecelaruan identiti mung ni mocik..hahah..btw..header baru ni comel gila..

    ReplyDelete
  10. @Mila Ahmad auwwwww,terharu lagik,hihi..measeh kak mila :D

    ReplyDelete
  11. @Ym.Bundle yeke?alamak,aku takut nanti dia kata aku tiru nama blog dia lak, kena tukar lagi la ni -..-"




    *serius aku kecelaruan identiti untuk blog aku ni,tak paham aku ,huhu

    ReplyDelete
  12. Ya Allah, meaw keeee! patutlah yan rasa lamaaaa gila xnmpk meawa update. lama gilaaaa, rupanya bertukar2 haaa :D

    ReplyDelete
  13. suka header sekarang..comel! mcm tuan dy jgak..hehe :D
    rasanya benda yang paling mengelirukan bila blogger tuka url blog..kdg2 ada pengunjung yang jenis ingat url je..tapi bila url dah dituka,memang spoil,terus xjumpa2 dah blog tu..

    ReplyDelete
  14. yg penting jgn tuka url, tuka aku lempang ko! hahaha

    ReplyDelete
  15. @Yanyan yannnnnnnnnnnnnnnnn,lama tak terserempak yan kat blog T_T

    ReplyDelete
  16. @Syahirah Suhaili url takkan onie tuka,syg kot url tu,haha

    ReplyDelete
  17. aku antara orang yang tak terkeliru identiti...

    ReplyDelete
  18. Sangat rajin lah Onie.. Tukar header setahun sekali jer.. Itupun kalau saya rajin.. haha..

    ReplyDelete
  19. hahahaha.. sampai 8 kali tukau header?? mak aih... hehee

    ReplyDelete
  20. rajinnya tukar2... rs g suka template lama dl.. tp yg ni pun cntk...

    ReplyDelete
  21. takpe lah.. mula2 mmg gini.. hehe

    ReplyDelete
  22. haha itu la.. dulu bila awak ubah url fara pun kompius.. tapi anme onie n miaw tuh still ingat.. so insyaallah identiti awak still daat dikenal pasti lagi.. haha

    ReplyDelete
  23. bagusla.. banyak bagi cnth kat diri sendiri hahahaha..

    tula banyak sangat blogwalking mengali, jumpa blog cam ni nak jugak macam dia, jumpa blog macam tu nak jugak macam dia.. ni tak teguh mendirian ni..

    tukar2 header selalu buat apa, nnti mcam friendster pulak jadinya..

    bnyak tukar pun.. tapi yg paling aku ingat nikname ko Mokcik yg ada kambingini hahahahaha

    ReplyDelete
  24. kes pertama tu, kita sama --'
    pendirian tak tetap. Haihhhh

    ReplyDelete
  25. untung la rajin tukar2 header2 kan....haha...onie2..

    ReplyDelete
  26. sementara nak jumpa yang padan. Salu beno.. bertukar..

    ReplyDelete
  27. sementara nak jumpa yang padan. Salu beno.. bertukar..

    ReplyDelete
  28. kitrg sgt la xde masa nak tukar layout dan header.tolg onie..hihii..

    kenal onie start nama meaw tu lagi laa....=)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..