Koleksi Header aku,ahak!

by - June 03, 2012

Assalamualaikum Assalamualaikum.... salam satu malaysia,erk?
mencangkungnya saya dihadapan laptop ini ingin mempersembahkan koleksi-koleksi header aku dari yang terbaru hingga yang lama,fuh! mana buleh delete dari folder yang aku simpan,kenangan untuk anak cucu nanti,erk?


setiap header ada meaning dia, ada sebabnya,erk?
(toksah banyak sangat la erk nya onie wei,sepak kang.. )







1. I can do anythin' but not everythin' ...... betulkan? kita boleh lakukan apa saja,tapi tak semuanya? ... memang pening sikit ayat di situ tapi..sangat mendalam tu....








2. ingatkan dulu nak kekalkan blog ni dengan penulisan yang loqlaq jeeeeee...oh ! i mean,loqlaq bertempat la weeiiii... loqlaq tak bertempat p main jauh la,bukan blog ni la nohhhh... serius aku suka dengan header ni.. background dia tu sweet macam gula kasaq ,wahahaha... yela aku yang buat memang sweet :P







3. Haaaaaa, agak-agak ampa dapat describe dak header ni? haha! thank you adik manis sebab sudi buatkan header ni :)






4. yang ni pun adik manis yang buatkan... actually ramai yang tegak bulu roma bila masuk blog aku bila guna header ni... eiiii, setai apaaaaaa wei,ampa niiiiii..grrr *tetiba salahkan korang :P





5. rock dan lembut ! aku suka header ni ! tapi salah aku jugak,slek slek slek ..sebabnya aku suruh designer header aku buh url blog,rasa macam semak je kan... tapi takpa! aku suka ! dan sampai sekarang la ampa panggey aku mocik kan... haha!






6. header paling simple paling newbie katanya! haha





7. Yang ni lagi lah! hahahahaha... smart dah! tapi slekkkkkk! slek tang perkataan MEAW GEDIK! puiiiiiiii..aku tak gedikkkk, ni pon salah aku sebab aku suh designer aku buat perkataan gitu,muahahahaha... blog meaw bukan blog kucen ! paham? sebabnya nama meaw tu seakan-akan meowwww kan? haha.. actually, me'aw (mek au) mek tu sebab aku asal kelantan,au tu sebabnya nama aku auni,kbai !


8. pehhhhhhhh! paling keanak-anakan header ni,hehe... masa ni aku start suka tukar-tukar header :P




p/s: korang pun mesti banyak koleksi headerkan? kongsi la wei ! huhu..... jap, ce kasi pendapat sikit, yang mana ampa suka sekali dan yang mana ampa tak suka header aku? kbai~ eh zuannnn, errr...sorry aku suka tukar header sekarang ni, agak gila sikit,muahahaha

p/s/s: maap-maap,aku tak boleh menulis dengan concentrade sebabnya jiran-jiran aku serbu rumah aku duk buat gosip mende tah,sengal~ takkan nak halau pulakkan,ahak,kbaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~

p/s/s/s: tunggu ketibaan den diblog anda, mood blogwalking malam ni,hehe..lama dah wei tak bw...


You May Also Like

23 comments

  1. wahh..byk nye koleksi header!!tp yg n08 cantekkhehe

    ReplyDelete
  2. @Amirah Jafri hehehe... comel eh? nah doplosen :P

    ReplyDelete
  3. hehe
    rajinnye tukar2 header
    wee :D

    ReplyDelete
  4. comel ehhhhh header tu blako.simple pom comel jugop :)

    ReplyDelete
  5. aku xpenah tgk header ko yg n, 3 4 7 8

    ReplyDelete
  6. header aku yg lame2 mane tah hahaha.,

    onie.. r u oke? lately cm ade prob je ?

    ReplyDelete
  7. cun weh!

    betul kata kak lea, yg no 3 tu tak pernah nampak pun,hehe

    ReplyDelete
  8. @Chuu Muqhlis tula kau,lain kali simpan,hihi..


    chuu, biasa la hormon sedih salu duk mai... ujian Allah barangkali...

    ReplyDelete
  9. @si robot comel actually,header no.3 tu onie pasang tak sampai 5 min pon,hahaha ... tu yang korang tak dan tengok :P

    ReplyDelete
  10. wow..byknyer koleksi header onie..sy ada 5 header je stakat ni..tp sume org designkan..hiks

    ReplyDelete
  11. wahh byk juga koleksi header yg pernah akak buat. bestnya! :D semua cumel cumel. haha

    ReplyDelete
  12. waahh..ini kebetulan ke hape ni? asal entri kau lebih kurang sama cam aku! arghh!! nak delete ar.. hahaha.. :D

    yg baru ni simple but nice.. kalau buh kaler2 pun cun. meriah.

    ReplyDelete
  13. @syahirooAhmad wei,sape tiru sape? sepak kangggggggggg... sila lah delete,muahahahaha....


    taknak buh kaler, kang terlebih sweet lak,kahkahkah

    ReplyDelete
  14. leh upah buat 1 header tak utk kite

    ReplyDelete
  15. paling suka yang kedua.. simple sangat2 :)

    ReplyDelete
  16. rajinnya tukar header. sepanjang buat blog ni, baru dua kali je tukar header. malas nak edit. HAHA :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..