layout baru untuk pembaca saya ^_^

by - June 28, 2012

Assalamualaikum ...ada orang tak? semalam dan semalamnya kalau ada sesapa yang tak dapat bukak blog onie tu harap maaf,sebab terpaksa di private kerana inilah.....inilah yang onie nak cerita,hihi... agak-agak kalau tak cerita korang boleh paham dah kot.. perhati keadaan di blog ni dengan penuh feel please,scrollllllll downnnnn and upp dowwnnn and up,okay!dah dapatkan jawapannya? jawapannya .... yang ni lah untuk tatapan korang bila masuk blog onie yang baru dengan layout yang baru dengan doodle atas tu yang comel macam saya baru ada feel nak datang blog onie kan..tu pun kalau korang sayang dan nak singgah blog onie,kehkehkeh....




So di sini saya berterima kasih sangat kepada HAN ..terima kasih HAN sudi design blog onie,doodle tu memang comel dan ayu.... auwww,suka suka...so,sesapa yang teringin nak di designkan oleh HAN sila ngorat beliau dengan pantasnya dengan terma dan syaratnya..  terima kasih sekali lagi HAN kerana membuatkan blog onie yang kemas dan tersangat cantik plus cun,muah <3



HAN 



p/s: otak onie serabut sebabnya terlalu banyak nak menaip entry ni... adeh adeh, mamakkkkkk! teh tarik sone #tetiba

You May Also Like

22 comments

  1. ok..sangat2 dan sangat comel ok..hehehe

    ReplyDelete
  2. amboi comeynye header..hahaha..

    ReplyDelete
  3. doodle tu mmg cun mcm onie. #bodekbodekbodek

    xde link pun...

    ReplyDelete
  4. measeh semua,ni semua kerja han,pandai kan dia buat :)

    ReplyDelete
  5. comel layout dan header ni..sesuai utk onie..:)

    ReplyDelete
  6. wahhh! menang cute dan kemas. bertuahnya ada orang tolong buatkan...

    ReplyDelete
  7. lawa kottttt........... nak suh jugak HAN tu buatkan untuk ezma..hahahaha

    ReplyDelete
  8. wehhhhhhh
    suka.lawa sgtttttt.simple.then kaler cun pastu tersusun.ah.jellyyy

    ReplyDelete
  9. hi onie..

    niceee.. semakin improve dah skrg.. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillAah,measeh kengkawannnnnn :))

    ReplyDelete
  11. untungla blog dia cantik . blog aku?
    *reyau*

    tah xpnah aku tukaq dah bapa tahun dah dok pkai hat sama lagi. haha*

    ReplyDelete
  12. *lepak blog onie sambil pakai facemask takut berjangkit selesema

    ReplyDelete
  13. header tu memang comel onie , bestnyaaa..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..