lumrah seorang blogger~

by - June 11, 2012

Assalamualaikum... sebenarnya aku sedang pikul 3 guni baju yang nak dihumban keeeee..hm,tatau nak humban ke mana..kenapa orang perempuan ni suka kumpul suka beli suka simpan baju yang dah tak pakai eh? nak jual,payahhh..nak kasi kat orang lagi payah,tapi tu la hakikat yang bakal aku laksanakan, dari aku humban kat tong sampah DBKL tu,baik aku sedekah kasi orang..



intro terpanjang lagi -..-"






Ini cerita hanya untuk blogger,yang bukan blogger kalau nak baca pun boleh,cumanya...takut air liur korang dan masa korang akan mengalami kemerosotan disebabkan baca entri ni,hakhakhak...tapi sebenarnya boleh je nak baca,pengetahuan katanya :P




SEHARI 2 3 50 ENTRI

  • Blogger ni tak senang duduk kalau tak up entri sekali sehari,mesti ada ! tapi yang jenis suka buat pekasam entri kat draft tu yang jenis tak paham pembaca dia kot... pembaca duk pung pang pung pang suh update,yang engkau masih buat pekasam lagi kat draft,salah siapa?haha ... *aku paling rajin pun 3 entri sehari,kbai :P paling malas macam entri kat bawah tu,haha




GAMBAR
  • "wei jum pegi kedai mamak kita ambik gambar pastu kita letak kat blog nak? " hallooooooooo, bangga sangat ke dengan mamak kau tu? lain la kalau bergambar kat paris,lol.... 



LUKISAN
  • Alaaaaa,dah tatau nak lukis apa ! taknak update la...hoh? ada jugak tak macam ni? *dulu ada gak hasrat nak buat full entri lukisan,tapi tangan aku ni kerasssss...tatau melukis -..-"






PERSONAL
  • kalauuuuuu, engkorang cerita pasal boipren i pon nak cerita la,ahak ! boipren mungggg...geli i membaca,see? see the play rite? dah tahu geli kat minah yang duk update pasal boipren tu cepat-cepat la korang blah dari blog beliau,toksah duk pung pang pung pang kat new feed facebook tu,semak ! *tapikaannnnn,aku ada je jiwang dalam blog ni, wekekeke :P




PHOTOSHOOT
  • "haaiiiiiii,harini kan kita kan ada kan photoshoot..." bunyi macam hebatkan? tapi bila usha entri kawan tu, photoshoot dalam jamban, what the katak ?! loya sungguh,kahkahkah ... * aku pun penah bergambar kat jamban, tapi tu duluuuuu,haha




TUTORIAL PAKAI LIPSTIK !
  • "harini kannnn,kita kannn ada buat tutorial..." haiyamakkkkkkk,semua pakat duk buat tutorial ni ... tak laku la mekap retis kat luo sana, boleh nak buat...tapi tak payah la buat muka nak makan kaki semut,hikhikhik... sopan sikit, kelakuan anda sedang diperhati,wahwahwah.. *yang ni aku tak penah try lagi,haha




KERJA NAK PERLI ORANG DALAM ENTRI
  • contohnya macam entri ni la,tapi aku bukan nak perli aku nak kata je,hikhikhik...bukan ke elok kalau anda jaga kelakuan, boleh nak ada blogspot dan web dan sebagainya, ce jaga kelakuan yang buat orang rasa nak muntah,okay?ngehngehngeh... 


apa lagi,jom sign in blogspot sekarang,macam-macam cerita boleh anda luahkan,ekekekekekekekekekekekekekekekkkkkkkk ikan kekek :P


dah la, entri aku kali ni taknak pun buat orang terasa tapi kalau korang terasa,hamikkkkkk....kami tatau...kami menulis dari hati yang ikhlas,kbai :P .. tapi aku ingat lagi masa aku newbie-newbie dulu, macam noharom ampa tau aku menulis, geli tekak aku,muehehehe.... aku rasa yang tang GAMBAR tu aku sendiri penah buat, hikhik


p/s: bukan nak kata penulisan aku ni 100% TERBAIK DILADANG GANDUM tu haaaaaaa,aku rasa 50% pun tak sampai bagusnya...tapi tulah,lumrah seorang tiga empatpuloh blogger,ngahahaha

You May Also Like

14 comments

  1. sstuju!!!!!! hihi... i like this :)

    ReplyDelete
  2. rajinnya update blog 3 entri sehari :D

    ReplyDelete
  3. erk.. saya la suka simpan entri dlm draft.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. saya suka puisi & gambar

    hewheww

    I'm not too serious to blog

    -_-

    ReplyDelete
  5. aku buat entri seminggu sekali udah... aku bloger yg malas... kakakakka..

    ReplyDelete
  6. aku buat entri seminggu sekali udah... aku bloger yg malas... kakakakka..

    ReplyDelete
  7. persona, gambar, photoshoot tu bende wajib kot hahahaha..
    yg lain ikut mood

    ReplyDelete
  8. nasib baik aku ni tergolong dalam semua kategori... bersyukur...

    ReplyDelete
  9. hehehe tp kan, aisyah pun masih dibawah lagi walaupun dah hampir nak 2 tahun aisyah ada blog. sbb jarang blogging :(

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..