Model?Studio?Boutique?make up?

by - June 11, 2012

Assalamualaikum Assalamualaikum pembaca onie sekalian, bikin apa petang hari? harini admin teramat busy, bangun pagi dapat call dari auntie suruh teman dia pegi DEMC Specialist Hospital Shah Alam....dari register sampai la ambil ubat semua aku yang settlekan sebabnya auntie aku tak boleh jalan sangat, dia jatuh di officenya,nak cerita takut panjang pulakkan,so sampai sini dulu lah gamaknya .. (lari tajuk dah)



Tajuk tu suspen dak? model tanda soal studio tanda soal boutique tanda soal make up tanda soal, macam tak perfect je kalau tade ke empat-empat ni kan,hihi....



sebelum admin terlajak cerita pepanjang lebih baik admin terus perkenalkan ye..

Model: Annyss Amyra, Hazanis (fb) Hazanis (blog) dan kak bihah (fb) iaitu owner KZNabihah sendiri
Studio: Dak teropong (memang hensem gak geng-geng depa ni)
Boutique: KZNabihah
Make up: Kak Amy (takdan cekau link fb dari beliau)


pernah dengar?pernah cuba? ini adalah first experience untuk admin pergi melihat sendiri bagaimana prosesnya berlaku,cececeyyyy..


terima kasih mek nis bowok kito deh, hihi...

hazanis (mek nis) .. measeh awop sudi bawak kita dan belanja kita makan, terharuuuuu...nanti boleh la belanja lagi,hikhikhik....comeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D



ni pon mek nis jugak ni,pon comeiiii..serius! serius syok borak dengan awak, sekali tubik bahasa kelate,huk alohhh..kelate jugok sep kito dih,hik !


ni la owner KZNabihah, first time jumpaaaaaaa.... sangat sporting! hihi <3


mereka memang cantik dan comel!


makcik yang pakai pashmina tu jugak yang sememeh, serius taknak pakai dah pashmina gitu,macam mak nenek ! kena peluk dengan orang comeiiiii,bah bah hidung kita :D


bertukar ! yeayyyyy, model no qualified,kbai~
orang first dapat rembat koleksi dar KZNabihah pun dah cukup bangga tau,siang malam kembang hidung ^___^


lebiu awokkkkkk :D




begitulah ceritanya... nak cerita panjang tak boleh, admin menaip dalam keadaan tergesa-gesa,jika anda berminat dengan tudung,cardigan atau sebagainya jangan lupa ke page KZNabihah ye dan sesiapa yang nak sewa studio atau memerlukan khidmat photoshoot dak teropong yang hensem-hensem tu sila ke page mereka ye,pasti berpuas hati,hik...

haaaa,ada satu lagi... nampak tak tudung yang onie pakai tu?turqoise+pink? haaaaaa, time tu pakai time tu jugak aku beli ! berkenannnnnn sampai model habis shoot terus rembat,ahak !sememangnya tengok orang shoot best,bila diri sendiri kena shoot macam pehhhhh,kaku i nok..

p/s: Wish me luck for my second interview tomorrow yaaa... muah muah muah (free-free dapat kiss den,hihi) dan admin sedang busy setelkan benda ini juga "kalau anda Bosan! Jam lagi!! Nasib baik ada Body Natur... ;) sini "

You May Also Like

9 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..