Setia City Mall~

by - June 25, 2012

Setia city mall dah bukak setia city mall dah bukak,jom pegi wei,kedai runcit dalam tu hebat-hebat weiiiii,sampai tak mampu aku nak beli,lalalalala...... walawei, sekali pegi 2 kali seminggu, gila mall ke gila kosa onie hoi? kau sedar sikit diri kau tu onie...kau tu pompuan,duk rumah lipat kain kan bagus....... ni tak,merayapppppp aje... *aku rasa benda ni la yang selalu keluar dari mulut umi aku,kehkehkeh .....



heiiiiii deyyy, aku duk rumah buat kerja apa, kau tengok je online chat aku ada kaler hijau,tapi aku buat keje rumah apaaaaa,tak baik tau tuduh bukan-bukan kata doplohempatjam ngadap laptop ni haa,dak naaa.... kata lagu tu aku sigung pala ampa,hamik :P

OH! apa itu Setia City Mall? jawapannya,bak dahi ang...... tanya lagu tu aku simbah dengan ayaq panaih,muahahaha
*merapu lagi,gila~




Kepada sesiapa yang TAK PERNAH pergi setia city mall tu(promoter tak dibayo),sila lah pergi sekarang ..pinjam pintu perjalanan sekilas masa doraemon tu,haha~ 


jamban pun jamban la deyyyy,ghasak jela..yg penting macam dah lama tak buh gambo kat blog sendiri -..-"
 dari kidal: kembar onie, kawan serempit, kawan serempit jugak lah,hihi...

hari ahad,kira tatsat tadi la ni... *cepat tol update blog,batak kau onie..ada ku kesah? pirahhhh :P


oh, panda omei ni,hekhekhek :P
setelah 10 tahun tak jumpa,akhirnya dapat jumpa jugak ..muehehehe

jumaat baru ni... 


malam-malam pun meriah jugak noh kat luaq setia city mall ni, dah macam duk kat PAVI ... oh budak #antipavi ,kbai :P

apapon,times square la tempat best shopping :P


sekian terima kasih dan jangan lupa support ni ye,sayang korang,muah muah muah :P


p/s: sape dah pegi?give me 5 ! oyeahhhhhhh.... #over 
p/s/s: MAAF MAAF MAAF,onie lupa nak kasi tahu SETIA CITY MALL ni kat mana,haha... SCM kat SETIA ALAM,SELANGOR ... dekat dengan klang dekat dengan meru.. gituuu,tatau jugak GOOGLE MAP!ngehngeh

You May Also Like

24 comments

  1. onie..nati bowok ore g sano..hehehe

    ReplyDelete
  2. @hazanis beyeh awoppppp,kita merempit deh ..tunggu awop abih exam :D

    ReplyDelete
  3. kat mane tu mocik? serius aku tak tau..

    ReplyDelete
  4. @Ym.Bundle serius kau tatau ke serius kau main-main tatau ni wei?haha

    ReplyDelete
  5. tak pernah sampai lagi ni...jeles onie dah pergi dulu :)

    ReplyDelete
  6. Oh ini la dia mall yg baru buak tu.. Mmber akuajak buat part time kat situ hehe

    ReplyDelete
  7. belom pnah pg lagi..hukhuk..jelesh~
    nanti nak jenjalan kat sana gak..bawakkan boleh? :D

    ReplyDelete
  8. aku tak penah pegi. bawak aku wehhh! :D

    ReplyDelete
  9. kat mana nie setia city mall...nanti bawak kak erk..hehe


    ehh budak erika tu pun ada...

    ReplyDelete
  10. hahaha kak onie, serius aisyah tak tahu setia city mall tu dkt manaaaa~ XD

    ReplyDelete
  11. baru tahu ada setia mall tu. bwk lah kita jln jugak kat sana. jejommss.

    ReplyDelete
  12. aku tak tau pon mocik..setakat area kl ni boleh la..lama dah aku tak pegi s.alam/klang tu..hehe

    ReplyDelete
  13. aku lagi la tak tahu kehkehkeh.,

    ReplyDelete
  14. rasanya aku macam pernah p sini.. err,lupaaa. haha

    ReplyDelete
  15. jauh kot. xnak ah pegi. TS kan agi best...huhuhuhhu..

    comel je erika.tenggelam kecomelan ko onie. ahak..

    ReplyDelete
  16. @Hanie Dew hanie sengal,haha *sorry tersalah mention nama,tak pasal2 jue jadi mangsa,haha ..malu aku,haha

    ReplyDelete
  17. @Hanie Dew jangan la sentap,abg ada ni..*tuka suara,haha

    ReplyDelete
  18. lepas baca entry ni.....nak pegi...tak nak pegi...nak pegi...tak nak pegi... *sambil cabut petal bunga matahari*



    hahahahahaha xD

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..