Perempuan dan handbag

by - July 15, 2012

Alamak ! nak keluar tapi tatau nak pakai bag mana...baju warna hijau pulak, bag tade warna hijau,hmmm..dilema :'(


haaaaa,korang pernah mengalami situation macam kat atas tu? yang perempuan mesti selalu...tipu kalau tak pernah..onie sendiri pun selalu sangat jadi macam tu,so cara untuk mengatasinya senang aje :')


ambil je bag yang korang rasa sesuai untuk aktiviti seharian tu,senangkan .. tak perlu fikir panjang nak pakai bag mana, tapi onie suka dengan handbag ni sebabnya handbag la menampakkan personaliti sebenar kita :)



bag yang onie ada ni pun tak sempat dipakai lagi,ahak :P
ada tak yang suka kumpul handphone

dan setiap bag ni onie jaga dia dengan elok-elok walaupun harga bag tu tak mahal tapi onie sayang setiap bag tu .... ^_^V

korang(perempuan) pun mesti suka kumpul handbag kan? nak tengok-nak tengok :D

p/s: chicken pox onie makin kurang,alhamdulillah...dan esok sepatutnya dah boleh masuk office semula,tapi onie malas lagi,so hari selasa la,muehehehehehe ;P
p/s/s: yeayyyyyyy,dah ada fibox..boleh la beborak lepas ni, korang jangan sesegan ye tinggal jejak :)

You May Also Like

51 comments

  1. hamboi...sikit je tu...beli la lagi..kt kedai banyak lagi tu haha

    ReplyDelete
  2. aaa, i suka beli handbag, tapi beberapa kali pakai je dah jemu. mcm mana ni? HAHA.

    ReplyDelete
  3. @cik violet sikit je tu,nak tambah lagi,tapi takut ada yang bising nanti,hahaha

    ReplyDelete
  4. @Marya Hana sama la sama la, cepat jemu dengan handbag,masa beli je semangat kesukanan,kihkihkih...lepastu,hmmm...simpan :P

    ReplyDelete
  5. hamboi .. pempun kalau bab bab handbag tau kasut nombor satu.. buat koleksi bagai..

    ReplyDelete
  6. banyaknye..hihi samelah habit kite

    ReplyDelete
  7. hurghhhh comel . get well soon :)

    ReplyDelete
  8. ada 1 je henbeg sb malas nak tukar2....hihi....

    ReplyDelete
  9. kak x banyak beg yg trendly mcm nie..hanya ada je handbag..dan hanya guna 1 handbag dlm tempoh yang lama...mak kak wana hitam je

    ReplyDelete
  10. pandai jaga bag..comel semuanya :)

    ReplyDelete
  11. hihi sepp! sama lahh! kalau boleh nk kumpul semua warna haa :D

    iye demam ehh, wish you fast recovery ^^

    ReplyDelete
  12. Perempuan mst la bnyk bag..hihihi

    ReplyDelete
  13. saya tak peduli main bantai je pakai beg.padahal mana sepada dgn baju.

    ReplyDelete
  14. banyaknye handbag! DN suka kumpul kasut... :)

    ReplyDelete
  15. kita serupa !
    hehe.. sy pon suke kumpul hbag..
    serius! pntang tgk..msti nk :)

    ReplyDelete
  16. okei onie memang bnyak handbag
    orang pon ada brapa ketul je
    hehee
    suke bawak beg galas sbnrnye
    hee

    ReplyDelete
  17. ala onie....belilah handbag yang kalernya boleh match dgn semua pakaian...

    mcm warna hitam ke, coklat ker, warna putih dan warna cream

    ReplyDelete
  18. aku pun suka, tapi mak tegur, asal banyak sangat beg bukan semua guna pun katanya. then sekarang malas dah beli handbag. hehe pembazirzn berlaku ;p

    ReplyDelete
  19. camtu aku pi umah hang tayah bawak beg. kahkahkah

    ReplyDelete
  20. @Telor Power tak buleh la,nak kena colourful maaaaaaa :P

    ReplyDelete
  21. masalah masalah..

    kite ada masalah nak cari beg yg berkenan di hati. abah kite cakap, kite ni kene buat kilang beg sendiri. haha =,="


    psstt.. beg coklat putih tu cantik! ;)

    ReplyDelete
  22. tau... perempuan dengan handbeg memang tak boleh nak dipsahkan... tau sangat...

    ReplyDelete
  23. nak satu.yg color yellow tu.hikhik.

    btol.rin pun suka kumpul bag jgk.tpi pling bnyak color black la.HAHA.

    ReplyDelete
  24. wahhh, banyaknya handbeg dia. hihi

    ReplyDelete
  25. handbag ade byk..tp setia pd yg satu..sampai terkopak kulit handbag..byk pemberian dri org..mahai pulak tu..syg di simpan je..nk kasi kat org..tp cam kedekut skit..hehe

    ReplyDelete
  26. dulu masa study, saya suka sangat kumpul handbag,..macam-macam warna ada..tapi sekarang ni, dah malas..pakai 1 beg je...heee...

    ReplyDelete
  27. owhh memg lumrah hidup kaum wanita begini hihi

    ReplyDelete
  28. akk pakai satu je , dah buruk baru beli lain , ahaks.. jimat

    ReplyDelete
  29. byk giler.hahahha edy lak suka kumpul baju kmeja..kalau kaler2 striking ...semua warna dah hmpir complete untuk g kuliah.ehhe

    ReplyDelete
  30. dah lemau dengan bag, skang dok lenjan 1 jer, sampai lebam. Mcm setia plak skang nie.

    ReplyDelete
  31. kemain laju onie komen kannn..onie..ko dah sihat..alhamdulillah...wahhh...onie,onie ko nak roomate x.byknya beg kau..aku ni jenis tak suka beg byk2.mana yg aku suke pakai tu je ke mana mana sampai hancus..pastu beli baru beli lain.kekekeke.

    ReplyDelete
  32. beg tak byk mana..tp kasut mmg perghh..hihi.

    ReplyDelete
  33. wa..hehehhee..comelnyer wane puteh..=p

    ReplyDelete
  34. kak onie,kiteww takda handbag..kahkah

    sebenarnya taklayak pun,sebab tak reti nak guna acana,geli nak bawak,err

    ReplyDelete
  35. banyaknya handbag,macam mak datin..hew hew

    ReplyDelete
  36. wah byknye baggg.. ppuan kalau x byk bag tak sah yoo hehe

    ReplyDelete
  37. puhyooh! banyaknye! dni nyer handbag semua tinggal kat umah mak.. yang ado kat umah sniri skang ni tak sampai 10 hehe

    ReplyDelete
  38. Handbag saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!

    ReplyDelete
  39. Pinjam jap! 10 thn lagi baru kasi balik. hihi

    ReplyDelete
  40. saya tak ada langsung koleksi beg sebab tak berapa suka shopping dan tak berapa pandai nak bergaya. sekarang ni guna 1 handbag je. heheh

    ReplyDelete
  41. banyaknye handbag..i x suke kumpul handbag..pakai je mane slese hihi tp i suka shop baju..lps tu x pakai..-.- hii by da way..selamat menjalani ibadah puasa darling!

    ReplyDelete
  42. Wah onie, banyaknya handbag awk…santek2 pulak tu…intan nak menambahkan keghairahan onie pada hanbag boleh..hahaha..jom ke blog intan…hehe..wristlet, purse, handbag semuanya ada..:)

    ReplyDelete
  43. nasib baik tak de kegilaan terhadapt handbag....gila kasut adalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehhhh,akak godek entri onie sampai kesini,maluuuuu ^_^

      Delete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..