Episod 1 ~

by - August 24, 2012

Assalamualaikum buat pembaca setia onie !
rasa macam tak terlambat lagi kot noh nak wish hari raya ni,muehehehe... hujung-hujung nak posa ritu takdan nak wish bagai, sibuk apa pon onie tatau...


SALAM LEBARAN BUAT PEMBACA DI LUAR SANA DAN BUAT PEMBACA BLOG ONIE,SEMOGA HARI RAYA KALIAN LEBIH BERMAKNA DARI TAHUN-TAHUN YANG LEPAS..INSYAALLAH~

*ucapan paling steady,tak panjang tak pendek,sedang-sedang orang kata :P





Bersambung..............


p/s: tatau nak buh tajuk apa,buh p la tajuk episod 1, sampai berapa episod pun aku tatau,haha....gua nak p blogwalking untuk minggu pertama raya, esok lusa tulat macam takdan,kbai~

You May Also Like

36 comments

  1. tokong cina ka onie..selamat hari raya..kutip angpau ke

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya aidilfitri onie..

    ReplyDelete
  3. aku dah pening ngan identiti blog ko.. nsb naik url sama lagi..haha

    ReplyDelete
  4. selamat ari rayer :D
    pergh!! lawa baju rayer :D

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya mocik..lambat la hang wish..nak masuk krismes dah ni..hahaha

    ReplyDelete
  6. mano ni..slmt hr ry..lambat wish =)

    ReplyDelete
  7. time kasih sudi wat singgahan onie, salam lebaran :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hai awak. kitew rindu awak. hehe

    ReplyDelete
  10. episod 2 kasik letak gambo manyakmanyak sikit wehh :D

    ReplyDelete
  11. slmt hari raya onie.....
    aik beraya di china ke

    ReplyDelete
  12. Selagi belum habis sebulan raya selagi itu la jangan bosan dengan ucapan Raya ya.. XD

    ReplyDelete
  13. tengok bangunan kat belakang mcm kat china jer...hehe

    belum lewat nak ucap..selamat hari raya....

    ReplyDelete
  14. ok...muko mokcik dah comey balik doh...

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya.

    bakpe tengok entry tomato kering onie macam cedera je?.

    ape yang wan terlepas ni.

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya onie. lama tak kesini. mohon tuan blog baik2 aja.

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya onie.

    aik, mcm kat china. adakah?

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya yang ke 12 sahabat.. :D

    ReplyDelete
  19. Selamat hari raya jgk Onie... smoga raya oni tahun ni bermakna... dan meaningfull.. eh macam same je maksud.. hehe

    ReplyDelete
  20. Selamat hari raya.. eh? background kat mana tu.. huhu

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya pertama ;p


    Siapa2 yg tak tau mungkin tak terfikir kau bergambar dalam majid kan

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..