Lawak terabur gigi -..-"

by - September 27, 2011

Assalamualaikum adik-adik *konon dah tua ... apa khabar kalian? ada satu benda nak share ni,tak tengok rugi,tengok rugi...sebab kalau korang tak tengok memang rugilah ! *ayat kelin,kahkahkahkahkah...so,yuk tengok,malas nak cerita panjang :P






dah tengok?apa komen anda? serupa nak terabur dak gigi,ke onie sorang je yang rasa cenggitu?haha! tapi serius toya,toya gila...haha!



p/s: adik-adik,jangan lupa cari saya kalau nak tanya pasal mary kay,produk mary kay, skin care class free,free hokayyyyyyy! yang tak join tu memang rugi! 

You May Also Like

9 comments

  1. gigi tak terabur sbb bnyk minum susu so calcium tinggi hahah tp cramp perut! hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaaha..rasa nak lempang je dorang semua tu..hahhaa..lawak2

    ReplyDelete
  3. Heheh aku cuba tengok tanpa dapat dengar. Nak try dengar betul² lepas ni.. Layan lawak² ni, penyeri hari.. ;D


    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..