gadis-gadis

by - November 26, 2012



tidak plan tidak kenal tidak pernah bersemuka,
bermula pada minggu lepas,

"onie,pernah shoot di studio dak teropong?" sapa kak mila padaku, actually.. saya hanya menemani sahabat saya  ketika itu.. 

tapi lain pula apabila kak mila telah ajakku,kak nadia pun sudah berkali-kali mengharap kedatanganku, nak pergi tapi ketika itu saya sedang bekerja ...

Alhamdulillah, ini adalah shoot yang pertama kali pernah mek join, walaupun agak lambat kedatanganku mereka masih sudi pelawa,terharu saya wahai kakak-kakak..


okey,ready... satu dua tiga, poseeee! 
tangan dipinggang,kaki digerakkan sedikit..muka tersenyum, gigi harus dicover, okeh... nexttt...pehhh!


rasa macam "OKEH,AKU GIVE UP,DAH LAH TAKNAK SHOOT,TATAU NAK POSE BAGAIMANA,KANG MEK POSE KAKI KE ATAS TANGAN KEBAWAH PELIK PULAK" tapi,mek still cool ...cool bila tiba turn seorang diri kena shoot rasa "ARGHHH,GILA KAKU..APA AKU NAK POSE NI, DORANG PULAK PANDANG I,MANA ACI..!HAHA"

who care?haha..ikut suka hati jari jemari kaki tangan muka i nak posing,suka hati okey, rasa macam 356 hari tak kena ambik gambar,rasa macam ...hmmmmm, tak reti aku nak buat gaya..kakak-kakakku takpe la,depa semua dah kawen,so kira ada talent jugak la posing-posing ni,ye dak? *angguk cepat!





terima kasih, 4 orang sudah berkahwin dan 2 orang masih single okeh,single ye... muahahahaha! dan mereka sangat sporting, suka!




pergi mana sahaja event blogger mesti tak pernah sunyi mesti ada sahaja yang ingin dibicara even for the first time kami jumpa,heavennya rasa :D


ye! ini kak nadia ! thanks for this event and thanks for everything,hope we meet again :D

sayang mereka!
kak nadia
kak ieza
kak ieda
kak nory
kak nanie
kak ameris
kak yus
kak lili

mereka yg sempat onie jumpa, yg tidak sebut nama jangan berkecil hati..
p/s: oh,kira nok la muda sekali ye mak?wekekekekekeke :P


thanks for,
dak teropong studio dan kak lili,  even onie tak sempat mekap dengan kak lili tapi onie suka tengok hasil mekap dia, gojes uolssssssss....



thanks engkorang,semoga kita bertemu lagi,muah! ohyaaaa, tak sabar tunggu ini :D


You May Also Like

37 comments

  1. Kak ida datang jenguk sbb tersedak ada orang sebut sebut.. hekhekehkk...

    Tak pernah jumpa rasa macam dah setahun jumpaa.. Tetiba eh? baru pestime rupanyaaaaa.. hikhihik

    ReplyDelete
  2. @::EIDA:: yesssss,lelagi kak eida yg sempoi gila,syiokkkkkk !

    ReplyDelete
  3. waa....bleh jadi model dah onie nih..cantekk! =)

    ReplyDelete
  4. syoknya dapat berkumpul dan bergambar dgn blogger camni... lama xjumpa onie kan...

    ReplyDelete
  5. wah..sempat lagi bergambar ala2 model tu ye..hehehe..cantik2 semuanya

    ReplyDelete
  6. akhirnya berjumpa kita jua heeee~~~

    ReplyDelete
  7. huhuhu.. muka den melukut di tepi gantang tue jugak ko tepek ye dik.. hihi.

    ReplyDelete
  8. wah ! syoknya dapat pose2 ! Cun2 semua . Thumbs up !!

    ReplyDelete
  9. aiyoo ! semua cantik and gojes ! ;D

    ReplyDelete
  10. hahaha wahhh seronoknya ! cun semua nih, and colourful~ niceeee~~

    ReplyDelete
  11. saya datang curik gambar je! hahahaahaaa

    ReplyDelete
  12. akak paling suka gmbr ataih skali tue ;D

    ReplyDelete
  13. Semua cantik-cantik meletops belaka :) Bestnya boleh clik click click. Cantik gambar :)

    ReplyDelete
  14. untung la onie :) cantik2 belako semua ^_^

    ReplyDelete
  15. wau macam retis la korang semua.. glam giteww..hahaha

    cantek gambar..

    ReplyDelete
  16. retiissssss samgattt onie kan makeup tebal2 mcm
    ni..

    ReplyDelete
  17. engkorang jangan puji mek gitu,dalam gambar je tu,hahahh....

    ReplyDelete
  18. @nadia best la dpt mekap,onie je lambat,haha

    ReplyDelete
  19. nanti kita buat event macam ni lagi make sure onie datang awal ok sayang! :)

    ReplyDelete
  20. @nadia sureeee,tapi kalau sabtu mmg tak dapat awal la...wuuuuuu....

    ReplyDelete
  21. seronoknya dapat photoshoot mcm ni. kan best kalau dapat join..hehe

    ReplyDelete
  22. @nik ros awakkkkkkkkkkkk,kalau ada lagi onie roger keh :D

    ReplyDelete
  23. tirana ada peluang tak nak photoshop bgitu.hehehe.
    Bila nak ajak ta.?

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..