Keperibadian~

by - November 08, 2012




Assalamualaikum engkorang semua,rasa macam dah 30 tahun tak update blog,rasalahkan..padahal baru minggu lepas update, tu pun sape entah yang hack account blog mek ni (konon orang hack,padahal hack diri sendiri) ... hari ke hari mek rasa kepala otak ni macam senak dengan segala planning, planning nak gosok gigi,planning nak jaga anak mata supaya tak muncul ''mata beg",planning nak update status jadah apa kat facebook,planning nak makan apa harini dan esok-esoknya,planning segala planning la,huh! 


pastu bila dah otak senak,mula la nak sebal dengan laptop *tetiba salahkan laptop -..-" .... 



ohya ohya,mek rasa..kenapa dunia blog sekarang makin hambar? ke mek je yang perasan ni? blogwalking jangan katalah,haram pun tak reti nak blogwalking balik,huhu...pastu bila dah seminggu tak update blog, tajuk dengan isi kandungan terus out of topic,ni kalau tunjuk kat cikgu bahasa melayu ni mesti dia letak gred Z terus,padia tatau mek ni... 





so,akhir kata mek... saya sayang kampung saya,rindu tok ayah dengan tokmek ucukkkk... *tu kampung iteww kat kelantan, syok baq ang...

#entri merapu

You May Also Like

28 comments

  1. iyee onie iye.. skrg zaman blogger semakin hambar disebabkan ada nya tweeter puiiii. haha

    ReplyDelete
  2. @kura betullllllllllllllll,haha.. *ingat tade org nak komen dah,haha

    ReplyDelete
  3. Betul kata kura, org dah beralih pada twitter dan instagram. Fast update kata mereka. Hehee

    ReplyDelete
  4. @fifie gituuuuuu,tapi onie tade instagram,haha..ada twttr je :P

    ReplyDelete
  5. mek lamo menghilang dr dunia blog.:P

    ReplyDelete
  6. skrg dh bersepah application mcm blogger ni..yg popular skrg instagram..biasala kan..huhu

    ReplyDelete
  7. @hazanis tahu takpo awop,malah etep nak update,huhu

    ReplyDelete
  8. @Asyik Izas tau takpe,hehe...dah banyak sekarang,onie paling rajin kat twttr jela,haha

    ReplyDelete
  9. hai...datang singgah sini lagiks hehe!

    ReplyDelete
  10. jarang update juga ni.
    sebab bzzzzz

    ReplyDelete
  11. lea pun dh jarang update dan bw.
    ni tgh rajin..hehehe

    ReplyDelete
  12. Malas nak blogwalking? Seskali kena BW gak kan..

    ReplyDelete
  13. Dezee pun busy..hujung minggu baru sempat buat blogwalking..sesiapa yang update 2 kali seminggu tu memang Dezee ada terlepas..hehehe.

    ReplyDelete
  14. Alooo lai... Cian nye Mek... Meh k meriahkn ruang komen... BW juga le ke blog Ty xseberapa... Keep writing wlaupun merapu...

    ReplyDelete
  15. blog makin kurang sbb ada twitter. twitter yang mikrobloging. hehe

    ReplyDelete
  16. hehee..best ape balik kmpung..shida je dah xde kmpung huhuhu^^

    ReplyDelete
  17. KATNE KG ONIE NI??MCM KAT TEGANU JE? TEPI PANTAI EK??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la,kat kelantan ni,hehehe..pantai tade tapi sungai depan rumah,jauh gak la sungai tu :P

      Delete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..