dua kosong satu dua .

by - December 30, 2012


dua kosong satu dua,
banyak sangat memorinya,
salah satu seperti gambar dibawah,
kesan jahit didagu masih ada,
parut dipipi terus meninggalkan kesannya,
senyum ajelah,
benda nak jadi..

redha dengan ketentuanNya






dua kosong satu tiga ,genap 2 tahun...lagi 4 tahun mungkin ^^,

ehhhh,yukkkkkkk isi ni awop-awop semo, pakej komunikasi belia ,haaaaa gitu ! moh le kita :P

You May Also Like

32 comments

  1. ewah ewah! 4 tahun apa tu? kaweng?hehe

    ReplyDelete
  2. 2012 .. pengalaman kau akan mengajar kau untuk lagi berani. :)

    ReplyDelete
  3. Accident kan Onie dapat parut di dagu tu ? ehemmm apa yang empat tahun ye. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah accident....tak ley lupa sampai bila,hehe... empat tahun?tade apa la,saja je tu,kehkehkehkeh

      Delete
  4. selamat pengantin baru in advance..kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. uitttttttttt,lambat lagi tu,haha

      Delete
    2. selamat pengantin baru jugak! i mean future pengantin baru :P

      Delete
    3. chuuuuuu,kau pun...selamat pengantin baru ..hahahahahaha

      Delete
  5. yayanggg, laaaaaa. kak yaya baru tauu pasal ni.
    patut la hari tu onie ada cerita sikit2 ko kak yaya. baruuu kak yaya teringat. kesiannyaaaa sayangggggggggggggg. xpooo, onie kan toughhhhh! :)

    ReplyDelete
  6. dah okeh dah awak?? nanti cari krim2 yang boleh hilangkan parut2 tu tau.. takpe..tu semua dugaan Dia. makin awak tabah dan sabar, makin sayang Dia kat awak. :)

    ReplyDelete
  7. iklan, pakailah mederma utk menghilangkan parut. hee.... xpe, ada parut pun lg 4 tahun tu dh ada menunggu. hee.... ^_^

    ReplyDelete
  8. eksiden ka??nmpak mcm teruk d pic...hoho...

    ReplyDelete
  9. akhr tahun ni boleh review smua pahit mns kan

    ReplyDelete
  10. oittt. excident ea dulu.. Alhamdullilah dah okey kan skg :)

    ReplyDelete
  11. pakai aloe vera beb. insyaAllah.
    hai onie. kakaka

    ReplyDelete
  12. tahun ni jangan nakal2 tau.. baik2 je.. mana tau ada orang masuk meminag t...hehehehe

    ReplyDelete
  13. kenangan tu meninggalkan parut..

    parut di muka nampak tapi parut di hati??

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru fifah :) moga maju jaya

    ReplyDelete
  15. Haaa 4 tahun ape lagi tuuuuu? ceyhhh. hehe. Aww sian tengok Onie dalam gambar tu but benda nak terjadi kan. Moga tahun 2013 ni lebih baik untuk Onie~ :)

    ReplyDelete
  16. Ayoyooo..kenapa itu dik non? Eksiden? Harap 2013, memberi lebih kebahagiaan kepada onie ye! ;)

    ReplyDelete
  17. 1st time singgah sini..hye2! :)..happy new year n semoga success selalu..be careful pasni jgn lagi ade cedera pape kt anggota bdn awak k :)

    ReplyDelete
  18. hepi new year!
    salam perkenalan..^^,

    ReplyDelete
  19. weh! semoga cepat sembuh...s.erious baru je tahu hari ni huhuhu

    ReplyDelete
  20. siannya cik onie..tp skrg dh sembuh kn dh cantik kembali kn=) alhamdulillah..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..