Samsung galaxy y hello kitty :)

by - December 20, 2012

Entri kategori pemalas tahap orang tak boleh nak bukak mata dah..dan menatang ni jugak dapat merawat jiwaku yang sedang tak ketahuan..rasanya dari 3 bulan lepas lagi teringin nak ada semakfong satu,tapi tapi tapi,sayangggggggnyaaaaaaa duit nak dilaburkan kearah semakfong ni,tapi naknok jugakkkkkk satu,tak mampu dua.satu pun jadilah... sapelah nak belanja onie menatang ni,murah je..rm399 katanya..*malas nak google* 


rasanya bertambah hensem kalau mek pakai semakfong hello kitty ni,baru gegirl noh,haha... bilik yang suasana baru ni pun pink . gegirl engko. inikan pula satu semakfong yang berwarna pink ini,ohman..hensem sungguh!





alahaiiiiii,sweetnya menatang semakfong ni,engko tak suka hello kitty engko senyap,engko tak suka kaler pink engko pun senyap, stapler mulut engko kang,haha..yang penting ini kegemaran onie sejak zaman menengah lagi,haa gitu..kantoi engko -..-"







dah kbai! nak pegi kira duit syiling pastu belek-belek beg duit...cocok student card kat atm agaknya keluar duit tak?miahahahahaha!

wahai samsung galaxy y hello kitty,tunggu la engko..sampai ke lobang cacing onie cari! *tu pun kalau dah terbuka pintu hati nak p belilah kan,onie ni bab-bab henpon memang berkira sikit,bukan sikit..banyak :P onie berharap,note 2 turun rege dengan kadar yang laju, taknak beli awai-awai,mahai nak mampuih,biarla time onie beli note 2 (berangan je ni) engkorang dah pakai semakfong yang lagi canggih dari note 2,biarkan lahhhhhh,biarkan akuuuu..hidup sendirian *tetiba nyanyi -..-"


engkorang,jangan la mintak wassap ke instagram ke atau seangkatan dengannya..onie pakai henpon cabuk je ni -..-"


psstt: dah ada yang beli ke?ce share sikit yang dah beli tu,best ke?rasa manis2 dah? #eh

You May Also Like

36 comments

  1. walaupun akak bukan penggemar pink apatah lg hello kitty tp akak ttp x gam jari kt sini.. akak paham ramai gugurl memang suka pink. akak pun pupuk lala agar jd gugurl yg normal & nampak sweet dgn pink. jgn jd mcm akak ni.. hahahahaha x berapa gugurl dr sejak gugurl lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak,sila jadi seorang yang penggemar pink dan hello kitty,boleh geng :P

      Delete
  2. hek elehh, mati mati ingat ko dah pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. angan-angan je lebih wei,aku berharap suatu hari nanti aku dapat cekau semakfong note 2,miahahaha... angan-angan je dulu

      Delete
  3. Salam sejahtera...Mek onie

    Saya dah pakai Samsung Galaxy Y, nak kata bagus tak lah jugak kalau nak lawan samsung galaxy SIII, bolehlah nak wifi ke, FB, tweet, whatapp (free call jika langgan internet), Viber, instagram, share gambar ke FB, hantar emel (Gmail), dll. Oklah sesuai utk pelajar atau remaja.

    Senang2 bolehlah join..>>
    Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

    Siapa yg tak suka bila blog kita dikunjungi pelawat. Tak kiralah yang baru atau dah lama melawati, janji mereka datang lagi lain kali.

    TQ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,yeke? sememangnya samsung galaxy 3 terbaik ye dak,harganya pun terbaik ^__^

      Delete
  4. lahai girly nyeeee . semakfongggg tuu . hahaha

    ReplyDelete
  5. 2 mp jah kamera dio awop. nati xpuah hati amik gambar. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yolo eh? tapi hello kitty tu omeinyaaaaaaaaaaaaaaaaa ^_^

      Delete
  6. Arol pun lama mengidam nak pakai smartphone tapi rasa sayang pulak nak keluarkan duit. Hahaha! Kak Onie tunggulah rebate RM200 untuk beli smartphone yang kerajaan nak bagi tue. Save sikit bajet! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh,bila la agaknya rebate tu nak ada kan,haha

      Delete
  7. gegir oh henpon nih. sweet dengan hello kitty :)
    henpon kita pun tkda wassap, instagram. hukhuk
    kita pakai samseong tujohploh hingget jah :D

    ReplyDelete
  8. wah..tak de lah mahal sangat kan??hehehe

    ReplyDelete
  9. sy tak minat pink! okey stapler mulut.. hehe

    ReplyDelete
  10. Sy suke hoii hello kitty ni .
    Alaa nak kire duit syiling gak la~

    ReplyDelete
  11. Dah diam ni, harap² mulut tak kena tampal dengan stapler haha

    Kenapa comel sangat henfon ni? Ingatkan cuma housing je ada binatang comel tu, rupanya dekat dalam pun ada hehe.


    Tak apa, tak pengsan pun tak ada smartphone hehe

    ReplyDelete
  12. aku pn pakai fon cabok je.. xd instagram whatsap segala bagai.. kamera pun xd.. sob3...

    ReplyDelete
  13. suweetnyeee.. tp akak dah beli colour pink.. hihihi

    ReplyDelete
  14. owh.. baru jer beli hari tu kasi hadiah kat mak.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  15. Beli samsung hello kitty gna rebat rm200 tu boleh jg ka?sy pn minat gila dgn hello kitty ni

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..