Batch 1: Preloved by Gadis Karen

by - January 31, 2013


Assalamualaikum kakak,yang abang tu maaf ye,ni entri untuk kakak-kakak je,kalau tak minat harap maap, bukan niat onie nak ketepikan abang-abang,hikhikhik (overnya,macam la abang-abang nak baca entri kau onie,haha)..so, ni adalah batch 1 ye,kepada yang berminat boleh terus email je onie,facebook onie pun boleh,tapi jika onie lambat reply difacebook harap maaf,onie jarang difacebook kerana facebook sekarang mungkin sedang diupgrade oleh mark zukebeg tu haa,entah la..main agak je,haha...tak jadi update diblog satu lagi,update sini je suda,haha..


dengan lafaz bismillahirahmanirahim,onie lancarkan preloved yang tak seberapa ini.. :)

email : letopink@yahoo.com
facebook : Siti Auni Afifah



Code Item: A001
Condition: Very Good
Price: RM20 
SOLD OUT ! SORRY ~






Code Item: A002
Condition: Good
Size: S-M
Price: RM19
SOLD OUT! SORRY~






Code Item: A003
Condition: Very Good
Size: S-M
Material: Cotton
Price: 20
SOLD OUT! SORRY~






Code Item: A004
Condition:  Good
Size: S-M
Material: Cotton
Brand Name: P&CO
Price: RM15





Code Item: A005
Condition: Very Good
Size: S-M
Material: Cotton
Brand Name: FOS
Price: RM20





Code Item: A006
Condition: Very Good
Size: S-M
Price:RM30





Code Item: A007
Condition: Very Good *tak pernah guna langsung sebab tak sesuai dengan kulit muka
Size: 29ml
Color: ivory 5 *sesuai utk kulit muka yang cerah :)
Brand Name: Mary Kay
Price: RM40 *normal price:RM70





PRICE INCLUDE WITH POSTAGE !  ^___^
DAN YANG BESTNYA, HARGA BOLEH KAUNTIM,NO HAL..SAHABAT-SAHABAT :D


p/s: batch 2 esok lusa tau,tak sempat nak update semuanya :D
p/s/s: sorry,baju tak bergosok ..tu pasal kedut semacam -..-"

You May Also Like

13 comments

  1. bakpo la aku tak muat wehh. sokkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh tukaq badan :P








      p/s: jangan lupa,nak naik rumah,gunalah tangga,no lift ! haha :P

      Delete
  2. saya berminat dengan a003. camane nak runding runding? hehe.. nak book dulu la. boleh?

    ReplyDelete
  3. baru ingat nak belikan utk golpren..tapi dah mention entry ni untuk kakak2 jer kan..so xjadi la nak beli..:p

    p/s: komen macam ada golpren jer..kahkahkah

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..