Pencapaian: Swarovski milikku..

by - January 25, 2013

Assalamualaikum kakak abang, pasepa makin lama makin pemalas nak update blog sendiri ni mek oiiiiii,haha! Alhamdulillah, tak terlambat lagi untuk mek ucapkan salam maulidur rasul.. " Sesungguhnya orang yang paling dekat denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak berselawat kepadaku- An-Nasai & Ibnu Hibban" Allahuahkbar...sungguh tinggi darjat baginda, semoga kita menjadi umat yang sentiasa mengingati Rasul selepas Allah :)


Alhamdulillah, sungguh tak sangka apabila satu panggilan yang tidak dikenali tertera di henpon cabukku, dengan tutur kata yang manis mek cuba jawab pertanyaannya, sungguh tak sangka dengan apa yang dikatakan.. tergigit lengan baju pun tidak perasan, nebes apakah kau mek?







nampak? mek tak puas hati dengan panggilan tadi,lalu dengan kadar segera mek landing-kan jari dikeyboard laptop.. actually, haritu mek salah dengar,ingat menang samsung galaxy y hello kitty yang super duper cute sebab haiwan kesayangan mek yang comel itu,tapi bila geledah web kat atas tu,alahhh...consolation prize je.....

"mek,kau patut bersyukur mek, rm500 kot mek,kau ni cuba jadi orang yang reti bersyukur... " tersentak hati mek bila bermonolog sendirian.. apapun rezeki/pemberian dari sesiapa walaupun nilainya kecil kau harus bersyukur ye mek, remember!





Alhamdulillah,mek dan mek cah gerak ke mid untuk redeem prize,terima kasih mek cah sudi teman mek ... esok kelik kelate molep deh awop..tokleh doh la nok date po kalo dih,huwarrrrrrrrrrrr..... saya harap kita dapat date lagi pahni,kalau umur kita panjang,inshaAllah... pah duk kelate tu sila lah rindu ko ore sini deh,kekekekeke...




oh , nampak tak paper bag atas tadi? engkorang tahu.. dapat je paper bag yang comel itu mek terus gelak...sebabnya? gambar atas sekali kata merchandise worth rm500 right? so,that's why mek gelak... macam ni rm500? okay,tape... kami terus ke kedai crystal yang ada kat mid valley tu ... sekali amoi tu kata, u boleh tanya kedai swarovski...so,kami pun pulun cari map sebab nak cari kedai swarovski...


gebang punya gebang,fuh ! engkorang tahu harga pen atas ni berapa?*maklum la mek ni tak familiar sangat dengan brand swarovski ni,hahahaha...  



hello kitty christmas crystal ballpoint pen bernilai RM195  *tak tahu kalau harga di malaysia berbeza diluar negara . nampak tak haiwan kesukaan mek duk bergantung? ahhh,comelnya :D





CRY/LSIA Charm 3.4cm bernilai RM295 *pun sama,taktahu kalau harga diluar negara berbeza dgn di malaysia

Comelnya natang hello kitty ni,serius ! jangan ingat mek ni takdak jiwa longlai naaaaaa,mek pun ada perasaan naaa terhadap hello kitty,kakakakaka :D


mesti tak caye kan? takpa, gua ada barcode dia, lu ambik lu kasi semak sama itu amoi di kedai swarovski... 


Kesimpulan disini, terima kasih kerana memilih saya sebagai pemenang contest tempoh hari,actually contest ni since disember if i not mistake la.. so, mek sangat terharu dengan hadiah ini walaupun saguhati walaupun kecil tapi nilainya yang cecah ratusan ringgit.. appreaciate it ..thank you so much..sampai lupa nak salam dengan kakak yang incharge tu,nebes punya pasal,hahahahahahaha....tak dapat henpon hello kitty dapat benda ni pun okay jugak :D



sekian sahaja dari mek, jika ada yang minat dengan barangan ini boleh email mek di lupikirlasendiri.com.my ..wakakakakaka... serius lawa,malam ni nak tido dengan menatang ni la,hiks :D
pessssssss;tapi kalau ada yang berminat jugak boleh kecek lagi ..harga buleh kasi kauntim:D


p/s: mek pun tak sabar jugak nak balik kelate ahad ni atas urusan adik sekolah,hehe... 

You May Also Like

34 comments

  1. swarovski tu memang mahal mek oiiiiiiiiii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak familiar dengan brand ni,now dah tahu...betapa mahalnya menatang ni....

      Delete
  2. Mahal molek deh gonih. kalu amir gak memey xbeli doh nih. Tapi kalu boleh free supo onie, memang amir kebas jugok..keh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpo amir,mahal gilo...ingat ya ya jah,rupanya..cecah ratus jugok gonih...mugo dop familiar lah mano etep denge brand ni,hik..tu hok expert ya ya jah

      Delete
  3. hello kittyyyyyyyyyyyy :)
    tahniah onie :)

    ReplyDelete
  4. fuyoooo..mahe betol..ape pun tahniah onie

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahalkan,onie terkejut gila bila tahu harganya..

      Delete
  5. hehe..tahniah2...tu mst dikire pen pling mahal ko penah ade kn.. :)

    ReplyDelete
  6. cepat mek upadte. hehe mulo2 nop suko tgk hadiah pah bilo tahu harga nya mahal memey berbaloi la awop.:)


    tahniah rezeki awop.:) xthu bilo pulop leh dating.:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikikikiki.... semangat la awop wei,haha... dihhh,tubik office sapa lah ko lif nok suko jah sero,haha..tapi berbaloi sengoti awop dih, terima kasih awop deh teman sy takdi.... ^_^

      Delete
  7. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  8. tahniah la mokcik onie.. berkat rajin join contest kan.. ada la rezki..
    macam dah banyak sngt dah oni menang..tahniah k..

    klasss kan kemain gambar lately heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun ni baru sekali je abu.... :P
      tahun lepas,alhamdulillah banyak jugak... gambar eh? kuasa edit semua tu :P

      Delete
  9. mak aiiii mahalnyer menatang tu..nampak kecik..tp sunggoh bernilai!

    tahniah ye onie...kasi gua jeles...syukur...rezeki x terduga...

    klo rasa si kitty tu x mo miaw2..meh kasi kat gua sini...hohoho

    ReplyDelete
  10. yelaaa nak yang mahal je an.. xnk dari perlis :p

    ReplyDelete
  11. kita datang balik...nak check kitty tu dah miaw2 ke blom? kikikikiki

    ReplyDelete
  12. hamboi mahalnye., kite x familiar brand mahal2 nih ekeke

    ReplyDelete
  13. klu dpt cash 500 lg puas ati kot blh g shopping hehehe

    ReplyDelete
  14. amboehh onieee....hadiah best tu...err bila time masuk contest ni semua.? online ke contest n? len kali habaq kat kak intan juga kalau ada contest cenggini lagi..heeheh

    ReplyDelete
  15. tahniah mek...mmg la cantik n mmg la mahal hadiah mek nih...heheheheehh

    ReplyDelete
  16. gilerrrrrrrrrrrrrr arrrr dpt hadiah kemainnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  17. ohhhh ohhh my lucky nyer awak onie! dpt pen hello kitty mahal.. comel and cute pulak! share boleh? :p

    ReplyDelete
  18. untung la mek untung la. ahahaa. grrr

    ReplyDelete
  19. Congratsss...i pon menang consol prize jugok...same pen tapi charm hello kitty ice cream yayyyy....happieee

    ReplyDelete
  20. Wow, that's what I was looking for, what a information! present here at this website, thanks admin of this website.

    Feel free to visit my weblog: diet pills like speed

    ReplyDelete
  21. wah cantiknya...

    http://www.suterablogger.com

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..