Pre-loved by Gadis Karen

by - January 30, 2013

Assalamualaikum kakak abang, onie rasa dah tiba masa untuk clearkan segala umpan yang ada dalam almari onie tu,hehe...so, tunggu esok onie akan update segala jenis baju yang menawan hati qalbu masing-masing..harga dalam rm10-rm50 ... tunggu esok ye kakak-kakak semua..

oh yee,esok atau lusa onie update tentang pre-loved ini di blog satu lagi iaitu blog Preloved by Gadis Karen,maklum la line streamyx minggu ni serupa bapok,so sila faham...diharap pembaca setia onie terutama kaum kakak-kakak tu support la onie,kikikikikiki .. *paksa ni,bhahaha



ghasak jela header lagu ni pun, haha ..... tak lawa sila duk diam! ahak..actually blog satu lagi tak berapa aktif,tu pasal huru hara sikit layout belah sana,so sila abaikan ye,haha..


seram pulak bila nak buat pre-loved sendiri -..-"

kbai


You May Also Like

8 comments

  1. Aummmmmm nak tengok tengok lah mana tahu ada berkenan dihati. Aummmm

    ReplyDelete
  2. err..kite mampu tgk je la kot..nak beli kompom tak muat..badan besar serupa teddy bear..hahaha..

    ReplyDelete
  3. i dah lama nak buat pre loved tapi tak terbuat2 la~ heheheh

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..