Batch 3: Preloved by Gadis Karen

by - February 15, 2013

Assalamualaikum, pejam celik pejam celik,dah batch ke-3 rupanyakan,hehe... so,kepada yang berminat boleh pm onie di facebook segera,stok terhad,2 helai je yop...jubah ni sesuai untuk engagement,convocation,dinner dan etc :)


fyi, jangan ingat ni blog preloved pulak eh,hehe .... isi kandungan blog ni semua den campur :P



Jubah Medina Black *seperti disebelah kanan,abaikan makcik belah kiri tu,hehe
Price: RM159 (L)(include postage)
size: S & L 
color: black
brand: irine sweethouse 


*to letgo
*stock limited dan baru pakai sekali..
*harga boleh nego kasi tipis,dont worry bebeh..

detail size please click here 



sebarang pertanyaan boleh terus pm mek di facebook ,tq~



p/s: nak kabo...dalam masa terdekat blog onie akan di renovate,maklum la..dah masuk tahun 2013,nak jugak bertukar,muehehehehe...so,any idea utk ditambahkan lagi diruangan sidebar tu? :P

You May Also Like

16 comments

  1. biasa jubah dress ni irine jual rm189. ni jual rm159 je. pakai pun baru sekali.. berbaloi hoii kalau beli.. kannnn :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, sangat berbaloiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3

      Delete
  2. nak beli tapi tatau bila nak pakai...... =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak piaaaaaaaaaaa dah kawenggggggg,aummmmm.....barakallah kak pia :)
      yuk beli beli beli :P

      Delete
  3. ouch !!.. makcik tu terlanggar pintu ke ?

    ReplyDelete
  4. Oh dah mniaga da dlm blog ni..ok jerr tak demasalah..campur2 pung tak pe..

    Blog aku je tak renovate lagi..aku pun dah bosan tengok..

    ReplyDelete
  5. uih jubah irene kan...simpan la..boleh buat gi haji/kaawen/minang/knduri.. *larikkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAKAKAKAKAKA,ADVANCE SUNGGUH SAMPAI MINANG KAWEN,CEPUK KANG :P

      Delete
  6. cantik laa makcik kat sebelah tu posing ! haha . Kak ONIE warna itam je ke ada ?done follow bebeh ..http://ayundaibtisam.blogspot.com/.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..