Hari last dating

by - February 19, 2013

Sebut je tentang dating sudah pasti ramai yang terus aim,oh dia ni dating...mesti dating dengan pakwe,see? asal dating je mesti dengan pakwe..tapi tak,dating mek haruslah dengan manusia perempuan dan perempuan ini sangatlah mek rindu,entah bila la dapat keluar dengan beliau lagi..al-maklum la,dia dah balik ke kampung halamannya setelah 3 or 4 (padahal tak ingat) tahun merantau di puncak perdana tu .. so,sekarang mek sudak mula rindu dekat dia,rindu nak keluar sama,rindu nak shopping sama,rindu nak makan sama,rindu nak 'bobok' sama,rindu semuanya lah :'(


jika diberi masa dan masa itu dapat  diberhentikan rasa taknak berpisah dengan mek cah sorang ni,rindu ke awop :'(



actually, gambar ni terpaksa transfer ke pendrive then transfer ke pc office then publish ke facebook (tapi mek buat private) then sampai rumah copy gambar atas dan bawah,sebabnya kalau upload guna laptop kat rumah secara automatik line internet putus, tatau pasal apa,huhu.. 

ini gambar bulan lepas punya,sebelum mek cah nak balik kampung halamannya haruslah dating dengan beliau......




entri lain bersama mek cah:-

blog mek cah: Love is Cinta
adakala suatu saat sahabat la tempat kita meluahkan perasaan,adakala suatu saat sahabat la membuatkan kita menangis,adakala suatu saat sahabat la memecahkan kesunyian,adakala suatu saat sahabat la mendoakan kejayaan kita,
jika sahabat telah berjauhan kita selalu mendoakan kesejahteraannya,kerana dialah sahabat kita.

kalau kita menyentuh perasaannya tika dulu,segeralah pohon kemaafan.

kerana sahabat pun manusia biasa yang punya hati dan perasaan,Semoga kita semua menjadi sahabat yang baik,insyaAllahhargailah sahabat anda..

Ya Allah…Sungguhnya aku bermohon kepadaMu tabahkanlah dia dalam menghadapi segala urusan dan kekuatan dalam menerima petunjukMu.....amin amin amin ya rabal alamin ..

You May Also Like

26 comments

  1. Bff mek cah erk. Hihi. Lamo xdgr perkataan bobok. Hikhik. Kem salam mek cah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik...loni dengar doh kae?hehe... inshaAllah

      Delete
  2. oohh ni dia ka love is cinta...cantik nau...
    wehh biling tu bilik la.. tatau typo teruk nau...
    bile nak dating ngan ai...nau..
    mai ipoh koling2..wa angkut..nau..jadah nak ber'nau'

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu memang,kuat nau typonya,sekeh kang,haha
      pehhhhhh,ada orang sudi nak angkut kita,terharunya..serius ke weiii?

      Delete
  3. alaa dating tak ajak kita kan! majuk ek!

    ReplyDelete
  4. Kalau rindukan seseorang, baca surah Al-Fatihah sambil tangan di dada dan berzikir kepada Allah dengan niat semoga orang tue merasai rindu kita pada dia. :)

    Gigih Mek Onie nak letak gambar kat blog. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah,terima kasih arul.....

      aah,gigihkan mek nak letak gambar di blog,hehe

      Delete
  5. X..Dezee x fikir pun dating tu utk gf bf jer..heihei..template baru ea.cantik. XD

    ReplyDelete
  6. Mek Onie dgn Mek Cah mmg comellah dua2..hihi

    ReplyDelete
  7. saya pun rindu ko awop.:'(
    rindu nak sewo keto samo2 utk derak.hukss

    ReplyDelete
  8. Lama tak deting ngan gelpren2 masa blaja. Hahaha! Kalau dah dulu hari2 lyfe kita dengan dea, mau tak rindu. Kan? Set la date ngan Mek Cah :D

    ReplyDelete
  9. lahaiii rupanya budak ini, ingatkan siapa, blog dah lain. yang ni cantik dan kemas!

    comel mek onie ni ;)

    ReplyDelete
  10. Uncle terjaahhhh!!! Haha... fuyyoo, makin berseri-seri blog dia..

    ReplyDelete
  11. uhuhuhuhuhuhu !! rindu mek cah jugak. haih ?

    ReplyDelete
  12. onieeeeeee :)
    ohsemmmm gile blog onieeeee. cantikkkk gileee!
    macam warna bilik onie kan? sebijikkkk. sweet sweet candy gitueewwww ;p

    ReplyDelete
  13. dating dengan girlfriend best sbb tyme tu la kita tak hengat dunia..kalo wawa gelak tak hengatt

    ReplyDelete
  14. ooo...dating ngan mek cah ek? hehe

    ReplyDelete
  15. owh mek cah rupanya..patut la cantik..hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..