Pergi cameron highland hanya RM45

Monday, February 25, 2013 28 Comments A+ a-

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,sebelum panjangkan cerita ni nak kabo ni,ini cerita masa raya cina baru ni,kemain la duk berjalan sakan,kononnya tahun ni tahun BERJALAN bagi mek,haaa... esokkan nak raya cina,malam tu mek dan BFF bertolak ke alor star. Di alor star sehari,penang 2 hari kemudian baru ke cameron sehari,haaa kemainkan.... 


ini cerita di cameron,di alor star sudah cerita,tak panjang mana pong,pendek je mek huraikan.. (dasar pemalas nak taip pepanjang) Alhamdulillah, tahun ini dapat naik ke cameron sekali lagi dengan hanya RM45 untuk pengangkutan pergi dan balik,makan+shopping sdn.bhd......trip ini under company member dipenang juga company yang pernah memberi jasa kepada final project kami..dah dia ajak,apalagi..alang-alang orang katakan,hehe.. 




alhamdulillah, sampai ke destinasi ini untuk tahun ini :)




maaf maaf,k-pop terlepas :P



hujan-hujan pun boleh,bestnya cuaca masa ni,sejuk nyaman yang amat ! rasa nak duduk cameron selamanyaaaaaaaa pastu dapat makan stroberi cicah coklat,alahai...riangnya perut saya pada hari itu ^__^




jangan mimpi nak setinggi pokok cactus itu wahai mek, engko sedar la tinggi engko tu 4ft 7inch ajeeeeee!



okeh,serius time ni hujan lebat.. so,agak pulun..sebabnya tak sah kalau pergi cameron tak bergambar di ladang teh yang hijau menghijau terhijau dihijau ,ahhhhh....bestnya :D


Anyway, tayah spent money bebanyak nak ke cameron ni, tirulah macam saya,follow je trip company,kakakakaka.... so,alhamdulillah... permulaan awal tahun yang sangat seronok,hehe..duit pun seronok mengalir,hahahaha....rasanya mek la manusia yang paling over shopping  -..-"

sekian sahaja dari saya~
p/s: jangan lupa join MINI GIVEAWAY mek,penyertaan kurang 69 orang akan dibatalkan serta merta,tq

Dreba umi kito. Complicated person. Product Review, Invitation Event, Food Review boleh email kito :D email: letopink@yahoo.com

28 Komen

Write Komen
NinaAz
AUTHOR
February 25, 2013 at 4:34 AM delete

Sejak kerja ni. Nina xpernh jejak kaki kt cameron. Dulu masa kt upsi. Ulang alik balik kelate mesti singgah cameron. Beli sayur. Murah dan fresh ♥

Reply
avatar
February 25, 2013 at 4:45 AM delete

perrrrrrrrrrrrrrrgi tak ajak! sembang~

Reply
avatar
haney
AUTHOR
February 25, 2013 at 6:19 AM delete

seronok nye g cameron! :)

Reply
avatar
February 25, 2013 at 6:31 AM delete

hamboehh onie pi jenjalan ye..syok ler tu..hehe

Reply
avatar
February 25, 2013 at 7:12 AM delete

mughahhnyeeeee. huhuhu cmeron mmg best ! dlu sy pegi pon time hujan. halamakkk aiiii cejukkk gileeee kot -_-

Reply
avatar
Z@i Z@mR33
AUTHOR
February 25, 2013 at 7:34 AM delete

Save gila...hehehehe....

Reply
avatar
Cinta hazanis
AUTHOR
February 25, 2013 at 8:04 AM delete

sedaknyo derak awok. hehe

Reply
avatar
onie
AUTHOR
February 25, 2013 at 3:17 PM delete

wahhhhhhh, ore kelate ko?

Reply
avatar
onie
AUTHOR
February 25, 2013 at 3:17 PM delete

kakakakakaka,jom zuan :P

Reply
avatar
onie
AUTHOR
February 25, 2013 at 3:20 PM delete

sejuk,nyamannnnnnnnnnnnnnn sangatkan,hehe

Reply
avatar
Aien Alien
AUTHOR
February 25, 2013 at 6:11 PM delete

jalan2 memang best. hehe. kita tak pernah lagi sampai Cameron ni. akan pergi jugak satu hari nanti..insyaAllah


Reply
avatar
kiera'sakura
AUTHOR
February 26, 2013 at 12:19 AM delete

akak tak suka stoberi cicah coklat suka cicah garam je gitewwwww :p

Reply
avatar
Hanie Dew
AUTHOR
February 26, 2013 at 1:04 AM delete

kalau pegi cameron lagi lagi musim hujan laaaaaaaaagi rasa macam kat korea...waahh~~~~..

seronoknya onie jalan jalan jimat duit. nak jugak ahh..

Reply
avatar
onie
AUTHOR
February 26, 2013 at 4:17 AM delete

pegi tauuuu,hehe :D

Reply
avatar
onie
AUTHOR
February 26, 2013 at 4:17 AM delete

eeeee,tak penah onie cicah dengan garammmmmmmmmmmmmmmmm -..-"

Reply
avatar
onie
AUTHOR
February 26, 2013 at 4:18 AM delete

time onie pegi sampai balik hujannnnnn je,sejuk :D

Reply
avatar
nadia
AUTHOR
February 26, 2013 at 8:01 AM delete

onieee, bestttkaannnn pegi cameronnnn :))
nanti honeymoon dekat cameron ok? ;p

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
February 27, 2013 at 9:14 AM delete

mcm pernah tgk jer signboard tu kan..tapah? bkt raja hehee selalu lalu kalo nk ke KL :)

Reply
avatar
onie
AUTHOR
February 27, 2013 at 3:27 PM delete

hehehehe....mesti :D

Reply
avatar
onie
AUTHOR
February 27, 2013 at 3:28 PM delete

hehehe...... signboard tu dekat dgn tanah rata, macam tu la,hee

Reply
avatar
Ain SSB
AUTHOR
March 1, 2013 at 10:46 AM delete

Nak ikuttt! Dulu jln2 kat Cameron Highland best je sbb feeling ala2 kat oversea giteww, pastu bila dah dok kat negara sejuk ni...uhhh asyik sejuk je memanjang...huhuhu.

Reply
avatar
onie
AUTHOR
March 1, 2013 at 3:21 PM delete

tula pasal,feeling2 di oversea gitu :P

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
March 8, 2013 at 12:05 AM delete

Assalamualaikum. bertuahnya ikut sekali... teringin nak pergi sana... hehehe

Reply
avatar

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..