Saya Nak Pen Dari Swarovski..

by - February 22, 2013




Dengan ini,mek lancarkan MINI GIVEAWAY yang tak seberapa ini dengan lafaz Bismillahirahmanirahim.. Syarat untuk join sangat senang dan hanya blogger saja yang boleh join.. Hadiah utama adalah seperti gambar di bawah dimana hadiah ini berupa hello kitty christmas crystal ballpoint pen bernilai RM195  dari swarovski untuk SEORANG PEMENANG yang bertuah :)



syarat-syaratnya adalah:-
  1. Komen "sebab kenapa korang/saya nak pen dari swarovski ini .........." (komen di entry ini ..komen simple no hal,jumlah perkataan ikut korang dan cara pemilihan adalah RAHSIA dan paling penting takkan ada sesi pilih bulu,harap maklum) 
  2. Tak perlu follow blog mek,nak follow pun tak kisah..at least kalau korang follow tahu jugak update tentang giveaway dari mek,ye idak?
  3. SYARAT TERBARU: penyertaan kurang 50 orang akan dibatalkan serta merta,harap maklum *mohon maaf jika syarat tidak memuaskan hati peserta*
  4. Sekian~ *hadiah,syarat penyertaan dan pemenang mungkin berubah setiap masa,sila alert..


Sponsor(1):-
Page:amirnawawi  
Hadiah : Coklat Ryverra (bagi seorang pemenang) 





Sponsor(2):-
Hadiah : Topup RM5 (bagi seorang pemenang)

*jangan lupa like page sponsor mek :)
 DUE DATE: 7.3.2013


p/s: Jika ada yang sudi untuk sponsor sila pm mek di facebook

You May Also Like

34 comments

  1. try masuklah,,

    saye nak pen nie sebab saye suke hello kitty, diamond2 and i bright like a diamond swarovski !

    ReplyDelete
  2. satu je hadiah...? ai pon nak buat giveaway heello kitty weh..apekahh gegirl sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aummmmmm,buat la wei,nak join :P

      Delete
    2. eh dah tukar syrat ke? baru nk buat entry....cubalah...

      'sebab kenapa korang nak pen dari swarovski ini ..........ialah kerana teringin nak jadi penulis feeling secomel hello kitty dan insyaallaah penulisan juga secomel hello kitty. meow meow' ;p

      Delete
  3. Asyik suka hello kitty dan nak sgt join dan dptkan hadiah giveaway dari blog letopkeypad by onie ni kerana Ohmaigoshhhhhh...my feveret hello kitty..Asyik sangat sukakan hadiah hello kitty..warrrghhh hello kitty tu..hello kitty so cute and sbnrnya Asyik takut pd kucing so nak bela kucing tu mmg xdptlah jadi hello kitty jeala jd peneman..Hello kitty kan mcm kucing cute dan nmpak sweet jea..Hello kitty pun comel mcm onie juga..hihi..Asyik nak menang hello kitty christmas crystal ballpoint pen bernilai RM195 niii..itu jealah kot..nanti makin panjang pula..hihi..thank you Onie sbb buat giveaway ni..:)

    ReplyDelete
  4. eh komen kt sini jea kan?ke kena wat entry dlm blog?haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah,komen kat entry ni je :)
      senang yang amatkan,hehe

      Delete
    2. saya nak menang pen swarouski sebab pen tu comey sangat macam tuan die ! hehe . tuan punye blog ni kan kecik kecik comey gituuu ... lagi pon saya suke sangat dengan hello kitty ...!!

      pilihlahh aku jadi pemenang muuu .... hehehe :)
      kite nak menanggggg ! name kite halena :)

      Delete
  5. saya nak pen dari swarovski nih sebab pen nih comel dan unik.
    shine like a diamond !
    hee.
    kalau buat kerja dalam office mesti blink blink bila guna pen nih.
    in shaa Allah ada rezeki ada la kan.
    aamiin.
    :)~

    ReplyDelete
  6. hi saya datng komen..wink wink..
    salam kenal nama saya abu

    ReplyDelete
  7. wooo...ade ga..pen mahaiiii tu
    nk join nnti..tgh pikir jwpn

    ReplyDelete
  8. saye nak pen dari swarovski ini sebabnya pen ni comel!! ada hello kitty seketul di situ membuatkan saye lagi teruja untuk memilikinya! saye peminat hello kitty!!! lagi satu sebabnya nak jugak merasa guna pen mahal.. hihi..

    pilihla saye sebagai pemenang.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. nak join ler...tanda sokongan

    sebab kenapa saya nak pen dari swarovski ini adalah kerana ianya merupakan 1 hadiah kepada orang yang bernasib baik :)

    ~terima kasih singgah di blog saya :)

    ReplyDelete
  10. sebab kenapa korang nak pen dari swarovski ini kerana boleh ingat dekat tuan punya pen sampai bila bila. nak jumpa entah bila. hanya pen bertamu dihati.

    ReplyDelete
  11. saya nak pen dari swarovski ini sbb pen tu comel sngat sngat sngat mcm blog ni . eh poyo ta ayat ? AHA

    ReplyDelete
  12. onie, komen akk xde pun?smlm dh komen kt entry ni psl giveaway tu..huhu

    ReplyDelete
  13. Mek!! pen tu tu unik sangat, membuatkan ku tertambat.. nak!! hehe.. :)

    ReplyDelete
  14. nak join..

    "saya nak pen dari swarovski ini sebab saya tak pernah pon ada pen se'cute' di atas..kalau boleh teringin jugak nak menulis guna pen yg cute-2..tulisan pon jadi cute jgk nanti, manelah tau kan.. hee "

    ReplyDelete
  15. gudluck onie :)

    jom singgah :)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/

    mohon like sini juge ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete
  16. Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.htm :D

    ReplyDelete
  17. saya nak pen dari swarovski ini sebab pen ini sangat unik berbanding pen-pen lain di luar sana. Selai itu,saya suka bermain dengan pen apabila sedang berfikir, berasa keliru, atau tiada idea nak berblogging.

    ReplyDelete
  18. wah! mmg gila2 cantik pen tu... kalau dpt bleh buat pen khas utk buku diary nih! heeee^^

    ReplyDelete
  19. akak nak juga pen dari swarovski ni,..sebab akak n anak akak si mia tuu..mmg suka sangat dgn hello kitty..heheh..cantik,..comel..kiut miut sangat..

    ReplyDelete
  20. Comelnya pen tuuu. Goodluck Kak Onie ^^

    ReplyDelete
  21. jengjengjeng..datang membawa diri...

    ReplyDelete
  22. jwpn tak yah publish dulu la kan..segan org baca..kehkehkeh..ayat syok sendiri tuuuu

    ReplyDelete
  23. Pen tu...woooooooo...

    Sebab2 aku nak pen Swarovski tuuuuuuu:

    Pen sangat penting dlm hidup aku. Sesekali teringin memiliki pen yg mahal. Pen yg slalu aku pakai jenama kilometrico. Ringan. 1 batang pen cuma berharga 30 sen je.
    Bila jatuh..ink dia hilang..ter-stuck. Kene tiup dulu pen tu sampai pipi aku mengelembung. Baru pen tu ok balik. Tetibe terpandang pen Swarovski ni kat blog mek, hati ini jatuh cinta!

    Bila tengok harga...mahaiiii nyer! RM195..mulut ini melopong “wooooooo..”. Tak pernah dlm sejarah hidup aku nengok pen yg semahal itu. Timbul rasa geram...grrrrrrr..nak sesangat memiliki pen tu. Nak...nak! Dgn izin mek...huhu..

    Jap! Aku nak berangan. Klo mek kasi pen tu kat aku. Dgn muka bersyukur n senyuman paling sweet..aku akan taruk pen ni kat perabot jati umah aku. Yg kat sudut umah tu, almari cermin. Pastu aku kunci!

    Pastu klo tetamu datang..sure aku tayang pen special nih. Citer itu ini. Ye la..pen ni kan jarang jumpe n takde d jual kat sini...mahai pulak tu. Sayangggg...
    Pen tu nampak cantik! Ske sangat! See..nampak diamond dlm pen tu. Tengok je diamond tu tringat ngan iklan ‘kerana dirimu begitu berharga’. Gitu la perasan yg aku bayangkan klo aku sedang memegang pen Swarovski tu. Kasi feeling elegant! Menyerlahkan keayuan aku bila menulis. Hehe..so sweet!

    Tengok hello kitty tu, teringat aku kat kucing2 kesayangan aku kat umah. Aku peminat kucing. Tengok je anak kucing di mana2, geram je aku nak belai. Sesekali akan aku gunakan pen Swarovski ni utk isi form lucky draw. Ala form yg org slalu kasi kat shopping complex tu. Manalah tahu berkat kannn. Nama pun cabutan bertuah. Pasal pen ni special..so aku khaskan utk isi form lucky draw. Hehehe..

    Actually kan..tiap kali aku tengok sume barang yg bertanda hello kitty. Aku tringat kat selebriti ni. Seorang bekas modelling, usahawan berjaya dan jg menjalankan bisnes partnership kpd jenama hello kitty. Iaitu "Kimora Lee Simmons for Hello Kitty® Fine Jewelry Collection". Dulu aku slalu tengok rancangan dia dlm tv. Tv show ‘Kimora: Life in the Fab Lane’. Aku ske tengok personality dia ni..memang super woman. Baginya tak de istilah kegagalan..sume yg dia rancangkan dia akan pastikan semuanya berjaya! Wooo..ohsem gitu. Tengok rancangan dia ni kan..kasi kita semangat!!! Selebriti tu ialah Kimora Lee Simmons. Kenal x? Anak2 dia pun turut bangunkan produk hello kitty ni, Ming & Aoki.

    Wokeh. Tu je. Pd yg lain yg join sama. Good luck! Jgn gelak baca ayat aku yg mengarut giler ni. Kehkehkeh..

    ReplyDelete
  24. saya nk pen hello kitty dr swarovski kerana sy peminat tegar hello kitty...
    bnyk da koleksi hello kitty yg sye da kmpl, sy mmg peminat kpd hello kitty..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..