90 min sleep routine

by - March 31, 2013

Bangun facebook,tidur facebook...
cuba tukar 
pula dengan yang ini :)




cantikkan perjalanan rutin tu (i mean not for design) .. 
jangan tengok kecantikan pada jadual tapi cantikkanlah rutin sebelum tidur kita dengan sleep routine ini ye mek ,hanya 90 minit sleep routine :)


dan yang paling penting jangan lupa gosok gigi ,jagalah pemberian Allah swt dengan sebaik mungkin ^_^

okeh, masa untuk blogwalkingggggggggggggggggggggggggggg setelah seminggu tergugat untuk blogwalking akibat menjadi bibik si akil dan zara selama 4 hari,sekarang akil dan zara admitted di hospital, semoga mereka berdua cepat sihat...minggu ni,jumaat sabtu ahad mek kena jaga adik (abg cik) pula dirumah,family balik kelantan (kampung den jugak) untuk hantar adik ke asrama..

setelah dari semalam sibuk mengemas rumah,harini sila tunggu mek datang blog korang ye,hikkk..rindu korang <3


You May Also Like

32 comments

  1. berus gigi sebelum tidur tu ramai juga yang tak buat.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe,hehe..dulu masa zaman study seriously onielah manusia paling malas gosok gigi,sekarang sejak gigi di renovate ni makin rajin gosok gigi :P

      Delete
  2. wahh babysitter bertauliah la mek ni, tapi dorang admitted kenapa? Hope they'll get well soon. Yups, cantik schedule nyer.

    ReplyDelete
  3. bila baca doa+baca surah pendek memang tenang aja tido ^^

    ReplyDelete
  4. rutin yang bagus untuk diri kita. saya selalu buat macam tu

    ReplyDelete
  5. bagusnya..pun nak berusaha mcm tu la.. =)

    ReplyDelete
  6. :) betul and rindu mek onie jugak. hehehe -_-

    ReplyDelete
  7. ermmm..panduan yang baik tu... kena tampal dalam bilik

    ReplyDelete
  8. ianya amat mudah, hanya perlu berdisplin saja

    ReplyDelete
  9. kena start berdisiplin ni........

    ReplyDelete
  10. hye onie..nice entry dalink..onie sihat? sorry kak intan baru terjah..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai akakkkkkk,rinduuuu...onie sihat je kak :)

      Delete
  11. meh.. pls blogwalking tempat sye..

    ReplyDelete
  12. Kak Onieeee lama tak datang sini. Rinduu :)
    Alia suka ni, nak amalkan. InsyaAllah :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu alia jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

      Delete
  13. hai mek onie heheh. jadi beby sitter anak buah ke? hehe best lahh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awak,aah jadi baby sitter,wuu

      Delete
  14. Tak penah lagi amalkan camni. Heheh! Biasanya mmg bangun tidur fb, sebelum tidur pun jenguk fb jap. Ntah apa yg dicarik pun taktau. Hari2 kata dah bosan, tp still login jugak :P

    Jom Onie kita berubah kepada yg lebih baek. Cehh! Insyaallah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. onie pun memang selalu gitu,lagha dah kitakan... :(

      Delete
  15. onie asyik cerita pasal gigi je skg ni. hm hm

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALAAAAA ALAAAAAAAA ,JANGAN GITU T_T

      Delete
  16. cantekkknyer schedule sebegini....
    ehehe

    ReplyDelete
  17. Dah dua orang aku tengok cakap pasal bw hari ni hahaah ok good luck

    Btw cantik jadual rutin tu..harap harap blh follow le yer onie :P

    ReplyDelete
  18. yess!! gosok gigi jgn lupe heheee :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..