Hanis Zalikha dalam Aku Benci Mama

by - March 23, 2013

Ewah, tajuk tu mek wei... taknak mengalah ye... sape tak kenal dengan hanis zalikha ni, dia famous pun bermula dari modelling dan blognya iaitu http://inibelogsaya.blogspot.com .. dari awal lagi seorang mek onie sangat rajin menjadi pembaca tegar hanis zalikha,kini hanis zalikha sudah dikenali ramai (ramai ke ?) oleh manusia diluar sana, pun kian rancak berlakon di telemovie dan filem ,hebat juga pinangan seorang hanis zalikha ni....




serius lawa kalau hanis zalikha bertudung litup :)
hari tu, di gangster celop,malam ni den nak tengok lakonan hanis zalikha di cerekarama AKU BENCI MAMA ..semakin hari semakin ada kemajuan hanis zalikha,good
Sinopsis Aku Benci Mama:-
Kesibukan kerja dan masalah ibu bapa membuatkan Liana terabai. Liana terpaksa dihantar sekolah berasrama penuh bila dia mendapat keputusan cemerlang dalam PMR

see?selalu lari topik hanis ni ,btw..good acting dear hanis zalikha :)

p/s: den bukanlah peminat tegar hanis zalikha(now lepas tgk cerita ni terus nak jadi peminat tegar HZ,haha),den hanya minat pada beto kushairy sahaja,malangnya beto sudah berkeluarga,untung bininya dapat beto,hehe...
p/s: rugi sebab tak dapat join jiran niaga di sepang esok :(

You May Also Like

28 comments

  1. alamak onie...saya pun suka beto.hahah.
    suka lakonan beto tu lagi2 watak dalam geng surau

    ReplyDelete
  2. amboii beto saje mek onie ni yeeee hahha

    ReplyDelete
  3. nak tengok.. kena godek cari online la ni. nak tengok Beto itu :D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kenal cane beto, sila youtube ,tgk drama yg dia berlakon,bhahaha...jatuh hati :P

      Delete
  4. ye la, saya pun suka beto..... ehhhh??

    ReplyDelete
  5. Hey kita ska hanis zalikha...hehe

    ReplyDelete
  6. suke tengok hanis jadi annoying dlam teman ku hawa. sangat menjadi !

    ReplyDelete
  7. yup, tgk juga cte nih td..tahan sebak sbb malu tgk dgn family pdhl mata ni dh bertakung..haha

    ReplyDelete
  8. lama jugak folo belog hanis zalika...
    suka hanis zalika jugek.hehe

    ReplyDelete
  9. owh..hai hanis zalikha..saya H..sila beri tunjuk ajar..

    ReplyDelete
  10. Alaa hari tu xdan nak tgk.. rugi tol

    ReplyDelete
  11. mmg best cite aku benci mama tu kan..HZ brjaya bawak wataknya..heeee

    ReplyDelete
  12. Macam best . lagi2 ada hanis zalika :)
    http://www.ciklynenur.com/2013/03/premium-beautiful-bisnes.html

    ReplyDelete
  13. haha...sejak akhir2 tetiba aq terminat pulak HZ ni...haha~

    ReplyDelete
  14. Im following her years ago.. Popular gila beliau skrg ni kan.. And love her blogging style

    ReplyDelete
  15. bukan pinangan la..... PENANGAN. ni dulu SPM paper BM dapat apa ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkkk,cikgu bm datang,hik :P

      Delete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..