Pemilik sebenar kereta sanrio hello kitty dalam filem gangster celop

by - March 16, 2013


 cekau di blog tuannya,hikkk...ampun buk,kita cekau gambar ni,hehe..


terujakan tengok kereta atas ni? tahniah kuresya, ooo...baru onie faham kuresya ini adalah nama kereta yang telah diberi oleh tuan punya kereta,serius masa onie tengah layan movie gangster celop ni tetiba perasan satu kereta di minit 0:43:20 (tengok youtube je) macam kenal,sebab ada sorang blogger juga memang minat dia terhadap hello kitty ni sangat mendalam..serius time minit 0:43:20 onie replay banyak kali,haha...usha punya usha,compare punya compare,sah kereta kak honey kita itu... baru nak tak tanya kak honey sekali dia dah buat entri part 4: kereta hello kitty dalam gangster celop? fuhh...


selain itu, kuresya juga pernah ditayangkan di saffiya 
jom kita terjah tuan punya kuresya : Primadona Kitty 


tahniah sekali lagi buat kuresya dan kak honey  :)


p/s: now,onie tak sabar sangat nak tunggu hari isnin ni, hasrat 2 tahun lepas bakal tercapai ..jangan lupa jaga gigi anda supaya cantik :D

You May Also Like

23 comments

  1. Replies
    1. tahu takpeeeeee,gerammm nak drift je :D

      Delete
  2. Replies
    1. tak sampai 15 minit den layan kat youtube,tetiba "Gangster Celop (..." This video is no longer available due to a copyright claim by Excellent Pictures Sdn Bhd.

      nasib sempat tengok sampai abih,hik

      Delete
  3. pernah tgk juga dlm safiyya..geram byk hello kitty..:)

    ReplyDelete
  4. giler kitty sungguh....tapi memang cantik......

    ReplyDelete
  5. Belum tengok cerita tu.
    Husihh giler kitty, bukan giler kentang dah hihihi

    ReplyDelete
  6. lah, cayalah, cretif betul walaupun dengan kereta comil :D

    ReplyDelete
  7. probnye...xtgk lg citer tu..huhu

    ReplyDelete
  8. cayalahhh..cantik betul kereta tuuu

    ReplyDelete
  9. olooloo, shomelnya kete dia..acane la dia deco smpai jd cenggitu

    ReplyDelete
  10. oh onie ku sayang....ewah..
    trimas sebab membuat entry comel ini untuk akak yg memang sedia katek n comel jugek ini hehehehehhe

    trimas skali lagi onie..jasamu di kenang..meh la jumpa kureSya onie~

    ReplyDelete
    Replies
    1. SERIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS?AKAK DUK MANAAAAAAAAAAAA?NAK JUMPA KURESYAAAAAAAAAAAAAAAA,NAK TRY DRIFTTTT,HIK

      Delete
    2. EH LUPA,SESAMA AKAK YANG KATEK :P

      Delete
  11. cumell sangat kereta tu pinkyyyy yawww~~~

    ReplyDelete
  12. amboi... serabut pulak aku tengok...

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum. comel betul! hehhe

    ReplyDelete
  14. perghh hello kitty tu..fanatik betul dgn hello kitty tu hehee :D

    ReplyDelete
  15. berapa ribu lah yang diperuntukkan untuk buat kereta macam ni?

    ReplyDelete
  16. onie..akak duduk kat gombak....hehehehehe nak drift? tak dapat la mekkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAHHHHH,TERINGINNYA NAK BERGAMBAR DENGAN KURESYAAAAAAA,SERIUSSSSSSSSSS

      Delete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..