Pengalaman shopping di zalora

by - March 22, 2013

pertama sekali,syukur alhamdulillah sebab dapat shopping di zalora dan terima kasih kerana memberi kupon rm50 kepada onie, rasa macam teruja gila sebab dapat voucher rm50 itu,hehe..sebenarnya lama jugak decide nak beli apa la dengan kupon yang telah diberi oleh zalora ni..

nilai satu demi satu, onie telah pilih beberapa item yang harganya bawah rm50 dan ianya berguna sangat bagi onie bila onie membelinya, okeh...pilih punya pilih,akhirnya onie decide untuk memilih kasut FFC New York  Hanna Espadrilles bersaiz 37, seriously first time onie beli kasut di shopping online dan alhamdulillah saiz kasut ni ngam-ngam dengan kaki comel onie ni (perasan) .. mula tu taknak choose item macam kasut sebab kalau tak muat rasa membazir ,tapi alhamdulillah... tak perlu return kepada zalora untuk betulkan saiz kasut :)




ini adalah kasut yang telah onie pilih yang berharga RM40.90.. mula-mula bukak website zalora terus pilih site kasut  www.zalora.com.my/women/shoes/flats/ dan mata tertumpu pada kasut ini sahaja,best ! sebab designnya yang cun,warnanya yang bombastik dan yang penting best sebab dapat shopping di zalora :)


proses penghantaran ini mengambil masa dua hari sahaja ! itu yang paling best dan item ini sampai dalam keadaan yang elok,tiada cacat cela sedikit pun.. ^__^


kepada sesiapa yang berminat untuk shopping dizalora boleh singgah di web www.zalora.com.my
atau sebarang pertanyaan korang boleh email ke zalorateam@zalora.com.my
Facebook zalora www.facebook.com/zaloramalaysia


Thanks zalora :)

You May Also Like

30 comments

  1. cute molek kasut pom! mek ore tag nih...tp xtau la mek nok join ko dok..ejah2 tgk la.

    http://www.arepnakbebel.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. berehhhhhhhhhhhhhhhhh,mek meme nok join pom,thank you tag deh :)

      Delete
  2. bestnyaaa dapat kupon free.. hehehehe.. apapun memang cantik kasut tu.. ena pula yg tergoda

    ReplyDelete
  3. tahniah. Mieya tiada pengalaman membeli di Zalora lagi.

    ReplyDelete
  4. wahhh, comey kasut tu. btw tahniah sebab dapat voucher dari zalora :D

    ReplyDelete
  5. wah, mcm Asyik aritu dpt voucher..bestkan shopping kt Zalora..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. asyik pun dpt ke?wah,bestkannnn :)

      Delete
  6. tahniah mek
    rm50 banyak tuuuuuu
    kiut la kasut mek..jeles i tau!

    ReplyDelete
  7. wah..ramai btol yg dapat voucher. best nyer

    ReplyDelete
  8. alosss la cute teh kasut dio;)
    mmg pesen ore pakai kasut ginim kan loni..kiuppp :)

    ReplyDelete
  9. cntiknya kasut..bestla dapat voucher.. mcm mane boleh dapat tu..hehe..

    ReplyDelete
  10. pernah jugak membeli kt zalora ni..belikan cardigan utk mak...hehe...

    ReplyDelete
  11. Zalora ni zaman I kat KL dulu takder lagi, tapi kat sini kami ada Zalando, tengok gaya macam lebih kurang sama jer jerit2 dorang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Because they ARE under the same company

      Delete
    2. because they ARE under the same company

      Delete
  12. mek,cmne dpt voucher tu eh?blh terang tk?huhu

    ReplyDelete
  13. owh..kasut tu..

    soalannya skg kan.."bila onie nak berlatih kungfu?"

    lalalala~ :p

    ReplyDelete
  14. chomell je kasut tu mcm tuan die eyh :D

    ReplyDelete
  15. molekk kasut diaa onie ^_^ pnjam lehh hehee :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..