Perkhidmatan sewa kereta area puncak alam

by - March 14, 2013

yuhuuuuuuuuu... sejak dua menjak ni rajin pulak mek sewa kereta (baru tiga kali),maklum la nak beli tak mampu lagi, pakai perkhidmatan yang mana ada dulu,risiko pun memang tinggi bila sewa kereta ni,kena jaga betul-betul...


dan


bersimpuhnya saya dihadapan laptopku yang pondan ini,mek nak kongsikan sedikit tentang car rental ini,khas untuk mereka yang berada di area puncak alam atau puncak perdana.. 

CAR RENTAL (KAK ROS)
KAK ROS - 017-311 5844

alza auto
1 hari = RM150
Half day= RM75
1 Jam=RM9
Min 3 jam=RM27

viva manual
1 hari = RM78
Half day= RM48
1 Jam=RM6
Min 3 jam=RM18

viva auto
1 hari = RM88
Half day= RM55
1 Jam=RM7
Min 3 jam=RM21

viva auto elite
1 hari = RM90
Half day= RM58
1 Jam=RM7
Min 3 jam=RM21

myvi auto standard
1 hari = RM99
Half day= RM60
1 Jam=RM8
Min 3 jam=RM24

myvi auto lagi best
1 hari = RM109
Half day= RM65
1 Jam=RM8
Min 3 jam=RM24

Sms untuk booking:
  • nama/no.tel
  • alamat kolej/rumah
  • jenis kereta
  • tarikh/masa/jangkamasa guna

Boleh hubungi juga melalui:
  • facebook: rosma ali/HR Rent A Car
  • Email: hrcitytours@yahoo.com
  • Office: Fasa 2 Puncak Alam

You May Also Like

27 comments

  1. Detailnyaa ~ Thanks for sharing kakak ^ ^

    ReplyDelete
  2. mahal2 juga ye rentalnyaaaaa.. tapi okaylah, janji urusan kita seharian terlaksana dengan lancar... onie sewa brp hari??

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa half day (12jam) ... pegi melawat adik ,time abah keje kami sewa kete je utk melawat adik kat sekolah...hee

      Delete
  3. sangat berguna kalau kita dpt degree dkt sana, weeeee. thx onie

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah duk puncak alam jangan pulak lupa roger kita :P

      Delete
  4. hehehe nak sewa kete awakkkkkk :DD

    ReplyDelete
  5. mahal jugakk,, saye tak pernah sewa kereta sebab tak pandai bawak kereta. Bhahahaha !

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal gak la,hahaha...belajar drive !hehe

      Delete
  6. alza mahalnya.. mak aih.. kalau nak sewa sebulan tu, boleh cecah juta.hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishhh,mana ada juta la boni,hahaha

      Delete
  7. murah lah sanbah lagi mahai...PMc tue best

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum mek. ruginya. baik beli kereta sendiri. kan student senang nak beli keta? nape tak beli jee mek?

    ReplyDelete
  9. sewa kete k.ecah jela onie...k.ecah siap jd drebar lg..muahahaha....wekkkk

    ReplyDelete
  10. onieeeeee, nanti onie beli kereta, onie pon boleh buat sewa macam ni kannnn. puncak kan ramai student. mestiii berkepok2 orang book.

    ReplyDelete
  11. menarik2... jmpt ramai2 sewa ye.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum... Saya ada search kat fb tapi tak jumpa la... TQ

    ReplyDelete
  13. saga blm auto.. 120/day.. 0192060714..

    ReplyDelete
  14. saga blm auto.. 120/day.. 0192060714..

    ReplyDelete
  15. Salam, saya nak sewa kereta tp saya try call kak ros orang lain yang guna. Any update pasal sewa kereta yg awak adv ni??

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..