Telatah si abang

by - March 10, 2013

terus je letak gambar ye wahai onie? haha.. 
SUMBER: MEKONIE


Okeh,atas ni ...super duper triple action ....suruh buat peace je kot si abang (akil) ni ...terus dengan mulut-mulut dia action-kan -..-"


so perkenalkan,

hai saya akil rifqi,tapi orang panggil saya abang je,

umur pulak dah 5 tahun,

berat saya 20kg (gila berat dia ni,20kg si abang adalah 20kg mek masa darjah 1)

saya sayang mama dan abah saya,

sayang jugak umi dengan abah li (parents mek la ni)

abang dah bersekolah,

dalam kelas abang la ketua (tekong main dia ni sorang),

lepas balik sekolah jiran umi ambik lepas tu drop saya di rumah umi(rumah mek la),

saya duduk umah umi sejak berumur 3bulan lagi :)

hari-hari mama saya ambik pukul 7pm,

tiap kali mama saya datang ambik mesti saya tanya "mama,beli uncle bob tak?" 

abang semua benda makan tolak kayu pasir dan batu (haha),

abang paling pantang nampak kamera kaklong (kaklong tu mek la,haha),asal nampak mesti nak snap je,

abang hisap botol lagi,

okeh itu je dulu,

ada apa-apa soalan? nak tolong kiss-kan ke,nak mintak no.fon ke (jangan memain,si abang ni ada ipad dah,mek yang kerja dah pun duk guna henpon cabok lagi) ,nak ajak dating ke?bhahahaha

sekian terima kasih,
entry yang tiada motif :P


p/s: untuk pengetahuan peserta dan sponsor mek yang join mini giveaway dari mek,di sini ada satu pengumuman dimana giveaway ini DIBATALKAN kerana kurang penyertaan mengikut terma dan syarat,oleh itu..dukacita dimaklumkan,pihak tuan blog ini memohon maaf kepada peserta yang join dan juga terima kasih kerana sudi join .. diharap pihak cik puan semua bersabar,inshaAllah dilain giveaway :)

You May Also Like

20 comments

  1. sory Onie x sempat nak join ga awak :(

    ReplyDelete
  2. ye la. cam gegurl.. comel. meh nak kiss sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. jap aku nak tanya mama dia,dia kasi tak kau kiss dia,haha

      Delete
  3. sodeyy kan giveaway xde sambutann tuu.,UHuuu

    ReplyDelete
  4. Budak-budak zaman sekarang memang advance...kecik-kecik dah pandai demand nak tablet...sama la jugak macam hero dan heroin saya tu...dua-dua kena belikan tablet..kalau tak bergaduh...huhuhu kopak aku!

    ReplyDelete
  5. kiut and ganas jer muka budak tu. hehe

    ReplyDelete
  6. ha...ramai igt girl...comel dia =)

    ReplyDelete
  7. owh..hai Akil, saya H..sila beri tunjuk ajar..:)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..