Astro On The Go Explorer Blogger Event

by - April 17, 2013

Sebut je pasal event mek rasa mesti korang curious sangat nak tahu event apalahkan... tapeeee,sebelum mek cerita panjang lebar 2 3 4 kilometer lah kan,mek nak ucapkan terima kasih kepada pihak nuffnang kerana telah memberi suntikan yang waja kepada mek untuk berblogging dengan lebih maju dan jayanya, terima kasih dekat korang jugak sebab sudi baca cerita mengarut dari mek ni,meacehhh :D

bulan 3 no cpuv,nvm... mek still blogging jugak,takde sebab untuk mek stop dari blogging walaupun tiada cpuv (ikhlas) .Alhamdulillah bulan 4 rezeki dari blogging sudah datang merisik ke blog mek onie, okay..alhamdulillah lah kan :D


cpuv ini serius menarik sebab ada pakej untuk event sekali, hadiah sah-sah lumayan.. mungkin korang yang peminat (khas untuk blogger) sesuatu benda baru harus join :D

Event ini berlangsung pada:-



What: Explorer-On-The-Go contest

Date: 18 May 2013 (Saturday)

*Time and venue will be revealed to shortlisted bloggers





Dan hadiahnya seperti :


Grand Prize

2 x Samsung Galaxy S4 + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

1st Runner Up

2 x Apple iPad Mini + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

2nd Runner Up
2 x Nexus 7 + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)
Bonus prize for top-tweeting team
RM500 cash + (another RM800 cash if you are an *Astro-On-The-Go subscriber)
Bonus Lucky Draw (for ALL Astro-On-The-Go subscribers ONLY)
1 x Apple iPad Mini

*Click here to subscribe to Astro-On-The-Go. The service is available to all Malaysians, even non-Astro subscibers!

Best Buzz Bloggers (Post-event)

1 x Apple iPhone 5

1 x Apple iPad Mini

1 x Nexus 7
Bonus: A mystery prize awaits all post-event buzzers!


In order to qualify as a participant for the Explorer-On-The-Go contest event, all you need to do is:
1. Write a blog post titled “I Am The Unstoppable Explorer” and tell us
• Why do call yourself an unstoppable explorer? What are your explorer characteristics?
• What were the challenges you faced in your most recent adventure? And how did you overcome them?
• In your opinion, what is the essential gadget you can count on in your adventures? Mobile phone? Tablet? Camera?
• Let us know how Astro-On-The-Go allows you to explore and watch your favourite programmes and the best of Astro anytime, anywhere.


Hadiah gempakkan ! ce korang bermimpi kalaulah salah satu hadiah kat atas tu korang yang punya sah-sah seminggu duk dalam mimpi je rasanya...untuk menyertai contest ini korang boleh klik iklan Astro On The Go yang bertaburan atas header mek atau di sidebar tu haaaa :)


terima kasih sekali lagi nuffnang dan sahabat-sahabat yang dikasihi sekalian,lebiyuhhhhhhhh ^__^

You May Also Like

18 comments

  1. hadiah2 dia tersangat2 la gempak...Samsung Galaxy S4 tu...perghhhh...

    ReplyDelete
  2. hai onieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. wah..hadiah mmg maveles betul..

    ReplyDelete
  4. hadiah dia..maveless betul..

    ReplyDelete
  5. hadiah gempak kak ya nak, entry kak ya spesis malas buat, boleh? :P kuikuikui. onie buat eh? good luck onieeeee.

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhhhhhhhh bestnyaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum onie. perghh bestnya. good luck ye. dan taniah sebab CPUV sudi singgah kat blog onie. hehehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..