Bulan 4 ,2013

by - May 01, 2013

Alhamdulillah,terima kasih semua atas ucapan korang,ucapan apa?okay tengok sini..onie rasa tersangatlah terharu...ada yang siap call,siap pm di facebook semata-mata nak cakap tahniah,okeh! korang sangat sweet gila..mek rasa bulan 4,2013 ni banyak kenangan,rasa macam tak sangka semua berlaku di bulan 4 ni...
bilik kesayanganku,bebear kesayanganku dan yess,itu adalah mek onie :D


PERTAMA;
Azam pertama tercapai 

Azam pertama untuk tahun 2013 sudah tercapai ! alhamdulillah,dah nak masuk sebulan dah mek jadi pengguna crowning,rasa macam tak percaya diri ini dapat jumpa dentist dengan rela tanpa paksaan umi abah,muahahaha.. sebenarnya mek macam tak percaya dapat jumpa dentist dengan rela hati ni,sebab umi abah sendiri tahu anaknya sorang ni penakut tahap apalah kat doktor,haha! aceli,ini memang azam mek untuk tahun 2013 ni,tak sangka azam ni cepat sangat tercapai,hehe..Alhamdulillah,bersyukur sangat dengan rezeki dan kekuatan ini. 
setel azam pertama, tak sabar tunggu azam kedua,wink ^_^


KEDUA;
Event bersama cik epal dan fair lovely 
Okeh,event ni sangatlah tak sangka sebab mek antara 10 blogger yang bertuah terpilih untuk sertai event ni,rasa macam nak menangis,sebab seumur hidup mek jadi blogger ni,ini adalah first time mek dapat invitation event macam ni,hargai sangat :)


KETIGA;
Surprise from boss
Benda ni mek paling tak sangka,sangat-sangat tak sangka..sebab nak beli semakfong sendiri memang tak mampu la,huhu... dalam bulan ni jugak mek dapat seketul samsung galaxy s3 dari boss.fuh! rasa macam tak percaya dapat guna dan memiliki s3 sendiri,habis corby mek disisihkan,muahahaha...

KEEMPAT;
Review product
Offer seterusnya, diberi peluang untuk review produk from http://cathyjoy.com .. first time juga diberi peluang macam ni,dapat sponsor product,malah dapat try sendiri dan perlu review product tersebut sangatlah awesome !sangat berpuas hati dengan service mereka :)

thanks team cathyjoy,love u always <3



KELIMA;
Mek onie di utusan malaysia
Actually,sampai hari ni mek macam tak percaya dapat peluang ni,rasa macam tak layak sangat, segan semua ada..demi blogku tersayang serta nasihat yang dikerah umi abah,mek terima offer ni dengan hati yang terbuka, offer ni juga mek dapat selepas siap jumpa dentist dan officially menjadi seorang pengguna crowning,rezeki yang tak diduga ini harus diingat sampai bila-bila.


Benda pertama,kedua dan kelima terjadi dalam satu hari,rasa dupdapdupdap jantung ni..still shock :P


Apa yang kita ada,kita syukurinya..
Apa yang kita tiada,tidak mengapa;

kerana Allah swt akan ada dengan kita,
maka,


berdoa,
solat,
istiqamah,
usaha,
ikhtiar,
tawakal.


jadilah seorang yang bersederhana,istiqamah dan sabar setiap hari,
inshaAllah,kita perolehi.


p/s: esok cuti ! yessss,dapat blogwalking,rindu nak baca cerita korang ! :D

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

36 comments

  1. tu namanya rezeki x djangka tu...dtg dlm pelbagai cara yg x dsangka2

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah onie..rezeki yg tuhan bg =)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah,Allah bagi berita gembira.syukur

    ReplyDelete
  4. Wah!! Banyak kenangan Mek onie bulan 4 ni ye!! Terutama dalam utusan tu..hehe.. :) Bulan 5 apa plak, yang bakal terjadi!! hehe.. :)


    p/s: Yup, azwa SMKTPG. Mek, dulu sekolah sini tahun bila??hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah bulan 5 tunggu,hik.. tahun berapa eh,lupaaaa..haha...tapi masa form 1 akak kat sana la,setahun je kat smktpg...

      Delete
  5. byk dah pencapaian tu onie..tahniah..lps ni kembangkan lg..hehe..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. gambar retis?tu haaa yg duk dukung bebear tu,muahahahahaha..gilo ang wadi :P

      Delete
  7. utung lah demo..boh v semakpong...

    ReplyDelete
  8. tahniah mek onie !! memang terbaik bulan April mek :) doakan bulan May bulan terbaik sye pulak. Hehehe..

    semua ni datang dari Allah SWT..setuju kata mek :D

    ReplyDelete
  9. such a great achievement.. tahniah :)

    beriburibuu tahnyaaaa~ hheehehe


    so whats next?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikkkkkk,kau sukakan komen entry aku mesti ada perkataan tahniah,now aku tak pelik kalau entry ni kau kata tahniah,meacehhhh zuannnnnnn...next ya?tak sure T_T

      Delete
  10. untungla setiap pekerjaan yg dikerja tu berjaaln lancar... tahniah ek.

    ReplyDelete
  11. harap2 bulan may ni lagi mantap la ye :-)

    ReplyDelete
  12. tahniah onie...byk betul kenangan manis bulan April ye...kena simpan betul2 memori indah tu...hee :D

    ReplyDelete
  13. Nanti kalo ada event blogger. Jgn lupa jemput iolls kay. Hehehe

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.

    Bertuahnya Mek Onie. Banyak betul yang jadi dalam bulan April untuk Mek Onie. Alhamdulillah, pengalaman semua tu :)

    ReplyDelete
  15. tahniah. Semuanya berlaku dalam satu bulan.

    ReplyDelete
  16. haa memang banyak dah kite komen2 ni hahahaha bagus2 i like.

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah..rezeki Onie la tu :)

    ReplyDelete
  18. tahniah-tahniah dah makin popular laa tu :)

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah...rezeki onie...teruskan blogging!hehe

    ReplyDelete
  20. bulan yang penuh kenangan manis :)

    ReplyDelete
  21. tahniah onie..betul-betul bulan bertuah ni..durian runtuh

    ReplyDelete
  22. bulan pat akak? ohsem! go go go onieeee ;))

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..