Mek Onie Di Utusan Malaysia

by - April 28, 2013

Hmmmmmm,nebes sebenarnya bila dapat peluang macam ni, nebes sangat.. rasa nak tekup muka dengan bantal 6000saat,rasa nak lari duduk atas bumbung rumah,tapi jangan harap la nak panjatkan,mek kan ayu (mutoh) . Kepada reporter yang bernama lely terima kasih banyak-banyak kerana bagi peluang ni kat onie,rasa macam tak layak pun ada,sebab ramai lagi blogger yang lebih layak untuk menggantikan tempat onie ni. Terima kasih banyak-banyak lely. 


haritu reporter tanya lain mek jawab lain,see? nampak tak kenebesan mek tu?haha.. malu aiiii..

Kepada pembaca mek:
Terima kasih kerana masih menyokong mek,masih membaca blog mek yang merapu ini,masih tinggalkan komen diblog mek ni,rasa sangat terharu dengan sokongan korang semua,tanpa korang mek tak mungkin sampai ke tahap ni kot. (kesat peluh)

Kepada umi abah:
umi abah, ni nak tunjuk hasil kaklong blogging, wakakaka...

Kepada mereka yang singgah secara langsung/tidak langsung:
Terima kasih sebab selalu search pasal mary kay tu,terima kasih sebab sudi search blog mek onie,terima kasih sebab selalu cari pasal jodoh kat blog ni (ingat mek ni kelab mencari jodoh gamaknya) ,terima kasih la eh..

*aishh,ucapan macam terima anugerah je engko onie -..-"



Start Blogging : June 2010
Follower : tengok sendiri la tepi tu,haha
Keluaran : 27.4.2013 , ruangan blogger pilihan dot com
Utusan Online : Suka layan karenah kanak-kanak


Peluang yang tak selalu datang macam ni la kita patut hargai dan terima...
terima kasih korang sebab sudi mengenali blog mek onie dan tuannya,inshaAllah segala kritikan dan nasihat akan didengari,segala pendapat akan digunakan  ,inshaAllah ^__^


Alhamdulillah,terima kasih Allah <3

You May Also Like

69 comments

  1. perghh onie, daebak daebak ni.
    nak sign pls onie. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoitttttttt,jangan leee gitu,malu ahh kita T_T

      Delete
  2. TAHNIAH ONIE...OOO ONIE ANAK TUNGGAL POMPUAN YE DLM FAMILY..

    EH (MUTOH) TU APA YE...DOK PAHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah,onie anak tunggal pmpn dalam family,heeee...mutoh tu bahasa kelate,hehe...mutoh=muntah (wakakakaka)

      Delete
  3. Nampak Mek Onie dalam utusan semalam.. huhu.. :) Tahniah! :)

    ReplyDelete
  4. waaahhh. untunggglaaaaa. hihi. tahniah222

    ReplyDelete
    Replies
    1. huyoooo,tahniah dia sampai 222 :P
      btw,thanks akaknya :D

      Delete
  5. tahniah mek onie..you deserve it..next time msk majalah pula ok..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,thanks akakkkkkk....itu pun kalau ada chance utk onie :P

      Delete
  6. Replies
    1. haippppppppppp,,jangan kabo gitu leaa

      Delete
  7. wah masuk utusan..sayang tak beli akhbar tu semalam. serius lupa. syoq la masuk akhbar ya

    ReplyDelete
  8. wah3...dh glemer dh...
    bkn sng nk dpt peluang camni...tahniah onie :)

    ReplyDelete
  9. woooooo.....dapat tumpang glamer skit pon jadi la..hahaha..tahniah mek..lain kali press panggil lagi promote aku tau..aku nak fofular gak..hahaha

    ReplyDelete
  10. wowoo Mek makin pemes. nak otograph. Btw well done, berbaloi usaha u blogging, kerja keras dan usaha tak sia2 kan. Keep it up mek. Me tumpang femes :p eh tumpang happy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. onie lagi happy,sebab tanpa pembaca macam akak onie tak mungkin dapat pergi jauh,thank you tau akak.... :D

      Delete
  11. tadi amal terkejut sangat2 bila tgk surat khabar..saje baca then ada nama "mek onie".. hah ? Ni bukan blogger yg tu ke? ke silap.. amal pun siap tngkkap gambor lagi, kut2 silap.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikikikikikikikiki... serius?nak tgk nak tgk :P

      Delete
  12. wahhh....tahniahhh Onie...
    teruskan berblogging yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenuh akak baca dikk.. siap pinjam paper orang sebelah rumah lagi.. hahahahhaha... ruangan yg same cm nory ken? tahniaaahhhhh....teruskan berblogging dan jgn sombong yeeee. ;))

      Delete
    2. pehhh,sanggup pinjam paper org sebelah.... thank you kak eida,mesti takkan sombong,bukan onie kalau onie sombong :)

      Delete
  13. wahh..smoga bjaya dlm dunia blog ye mek onie ^_^

    ReplyDelete
  14. Kaloh lahh Neelofa lepas nie. hihihi.. Tahniah mek onie !! :D

    ReplyDelete
  15. wah.. hebak onie.. ;)
    lepas wechat, lupa nak buka blog onie..ni baru buka..
    tahniah..

    ReplyDelete
  16. tahniah mek..mek dah glemer skarang...:)

    ReplyDelete
  17. Tahniah, kak Onie! :) Dah maju selangkah nampaknya. Tajuk tueee fuh terpancar ciri-ciri bakal ibu mithali. Hehehe. :D Semoga kak Onie terus sukses dalam dunia blogging! :)

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah tahniah dik :)
    rezeki tuuuu...

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum onie. taniah2. keep blogging okey! nampak kiut la dalam paper tu :)

    ReplyDelete
  20. seeeeeeeeeeeeee, selalu aku tahniah ko! kan betul2 dah dapat tahniah! hehehe
    big tahniah! femes amos la pasni..

    just dont forget the root and be humble beb! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. YESSSS ZUANSELALUUUUU SANGAT,AKU PERASAN TU,HAHA....SURE TAKKAN LUPA..THAKNS ZUAN....FEMES TU LETAK KEBELAKANG DULU,LANI NAK UPDATE ENTRI PUN KELAUT,WUUUUUUUUU....

      Delete
    2. ehehe jangan la kelaut.. trafik tengah baik tu.. jaga

      Delete
  21. weewitttt... tahniah mek... pemes pasni... huhuhu

    ReplyDelete
  22. betul ke tajuk tu mcm tu? macam palsu lah! hahahaha ;p

    ni reply kt blog: hahahaha derma ikhlas untuk warga emas. aa cenggituu. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tajuk cenggitu,muda-muda lagi dah nampak ciri-ciri keibuankan,kbai :P

      sila percayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,muahaha

      Delete
  23. reply blog: hahaha terus kena babi je hahahahaha

    bajet market ar tajuk mcm tu? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula,hahaha....cainis tu tak ketahuan,dua linggit mau balik,agaknya dia lagi kaya dari pm agaknya,opsss....

      ahhhh,shadap shadap...mana aku tahu dia nak buat tajuk cenggitu,tanjat gegirl tahu,muahahahahaha

      Delete
    2. hahahaha memang die bubuh suke hati je kan ikut sedap die je. ecece padahal suke. mcm taktau haha

      asik pau orang rm2 lame2 sehari dapat 1000 sebulan dpt 30000. haa

      Delete
    3. BETUL WEIIIIIII AYIEEEE,DIA BUBUH SESUKA HATI JE,MALU I,HIKKKKK..


      TU,CAINIS TU LAGI KAYA NANTI,BIASA LA,MACAM-MACAM DAH SEKRG KAN,SEDIH

      Delete
  24. wahhhh akak tumpang hepy tuk onie, tahniah dik :D

    ReplyDelete
  25. wah..ingatkan retis baru,... mek onie rhupanyer...

    ReplyDelete
  26. wahhh giler hebatt! nak sain retis boleh? :)

    ReplyDelete
  27. Alamak, kita jarang baca paper. Lagipun dekat rumah beli Berita Harian ja. Sobsss :(

    ReplyDelete
  28. wahhh tahniah ya... kak mia baru sempat belek blog onie ni...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..