Surprise from boss

by - April 15, 2013

Sememangnya hari ini (isnin) adalah hari paling happy ! Mek sampai office then sejam 2 jam kemudian bos sampai  pulak,pastu dia letak ehem atas meja,see...sweet jugak bos aku ni :P




jeng jeng jeng jeng jeng,terasa happy,demam harini pun terus baik,haha... lepas balik keje terus singgah econsave demi semakfong baru,demi taknak kasi dia bercalar,demi kawan kepada corby ku yang gah bagi mek,haha.. 


welcome S3 ! sayang corbyku yang gah itu i takkan lupakan u!casing tu la mek pulun cari kat econsave tadi, taknak pandang kedai lain dah,haha... mahal ke murah ke lantak la situ demi kerana S3 ku ,hehe..so far,sekarang terasa jari jemari ni terlalu ohsem sebab dapat pegang S3 sendiri,hikkkk.. tapi takdan nak godek sangat,kefenatan bekerja T_T



anda yang hebat semakfong tu,mohon share pengalaman anda menggunakan semakfong,mohon sangat ni,sebab rasa macam tak percaya diri ini dapat menggunakan S3, Sayangku S3,i janji i akan jaga u baik-baik,i  janji i takkan download dan menjahanamkan data telefon,i piyomissssssssshhhh,ahak..


dibawah ini ada sedikit tips yang mek selalu pakai untuk menarik perhatian bos kita dengan hasil kerja kita sehingga peroleh seketul S3 (eh)

Tips Bekerja:-
  1. Istiqamah dalam bekerja
  2. Beri komitmen yang lebih pada kerja,hal rumahtangga tolak ketepi,hal gigi (eh) tolak ketepi.
  3. Siapkan kerja dalam masa yang ditetapkan. (jangan tiru zaman study,kerja last minute,haha)
  4. Hubungan pekerja dan bos baik,i mean bukan couple,i tonyoh hidung kang kalau duk ingat couple.
  5. Datang awal ke kerja !
  6. Setelkan kerja kita dahulu,jangan sibuk dengan kerja orang lain.
  7. Dan banyak lagi.

Itu tips selama mek bekerja, zaman study tu lain cerita la ye,zaman study mek memang pemalas tahap apa pun tatau nak kata,hehe.. tapi bila kerja ni komitmen yang patut diberikan sangatlah berbeza semasa zaman study...apapun mek suka bekerja ..Thanks boss,lepas ni i janji i buat kerja dengan rajin,i janji i takkan banyak makan semut (bhahaha) i jugak janji yang i akan ingat air minuman kesukaan u,haaa gitu kau :P

Alhamdulillah,rezeki lagi :D


p/s: buat masa ni jangan suruh mek buat wassap,keek,wechat semua tu..mek nak focus dengan kerja ni,haha (kita tengok berapa lama dia boleh bertahan) .. so,harini apak den bising suruh buat wechat,okay abah okay abah,kaklong fikir 30 juta kali dulu ye,haha.. *abah mek sedang men-download wechat dihenponku,maigadddddd

You May Also Like

49 comments

  1. wah wah wah..best la dia dapat s3 meh free2 je..ada kerja kosong tak kat tempat akak (dan-dan tanya kerja kosong) hahaha

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. alhamdullilah onie rezeki kan. heeee. pasni kerja dengan semangat yang lebih baik ya ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam,terima kasih akak :D

      Delete
  3. wahhhhhhhhhhh..syoknyaaaaa..best betol bos onie..nak kerja dgn dia jugak la..hehe..

    ReplyDelete
  4. pergh ! tahniah onie :)
    rezeki tu. syukur :)

    ReplyDelete
  5. Bertuah mek onie hahaha..kje rajin2 ag nati dpt ipong plak

    ReplyDelete
  6. shida guna s3 gak yehhhaaaa sama lerrr ^_^

    ReplyDelete
  7. fuyooo.. s3 kot. mintak bos. hana hnak seketul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh tak boleh,kita sorang je boleh :P

      Delete
  8. yg penting jgn bagi S3 tu sesekali jatuh...jaga mcm nyawa sendiri...ingat tu...ahakkkss~

    ReplyDelete
  9. Yayy congratulations dear. Memang boss u sayang and appreciate u habis ni, btw sorry tak dapat nak share tip penggunaan semakfong, kawe pakai phone zaman batu jah. Tu daddy u dah godek2 tu, have fun uols hehhe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. meaceh akakkkkk manissssssss... ^__^

      Delete
  10. bosssss .. sy nak 1.... untungnyeeee ...

    ReplyDelete
  11. errrr.... corby tu bagi aku lah!

    ReplyDelete
  12. wah..untunglah bos sayang dia..:)

    ReplyDelete
  13. best nya....untung onie..
    rezeki kan sapa tau..alhmdlah

    ReplyDelete
  14. tahniah mekkk untong dapat bos cenggitu

    ReplyDelete
  15. hehe sedak nyo awop. nati kito wechat sokmo deh.:)

    ReplyDelete
  16. salam kenal..

    bertuahnya badan dapat S3...mesti pekerja terbaek ni kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. beri komitmen yang sepenuhnya pada kerja,inshaAllah ada rezeki..

      Delete
  17. fuhyohhhhh rezeki mek lah dapat hadiah paling awesome dari boss tu!! tahniah mek. teruskan keje dengan lebih tekun lagi. insya Allah kalau kita ikhlas dalam buat keje mesti ada ganjaran!!!

    ReplyDelete
  18. wahhh..best gilerr tuuu~
    wuu.jeles jeles.. hee :)
    btw tahniah dpt hp! hee..

    ReplyDelete
  19. jeles seyh !! hahahaha. Tahniah and thanks for the tips :)

    ReplyDelete
  20. maigaadddddddddddddddddddddd ;)
    bapakkk best onieeee. :)) nanti kalu xsey, jual ke kak ya dehh. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. olohhhhhh,awal-awal lagi cop,hik

      Delete
  21. mak oiiiii.. onie, kim slm syg pada bos ye. hahahahhahaaa

    ReplyDelete
  22. hamboi siap bagi tips lagi nak dapat s3 dripada boss hahahaha..tpi ok gak tips tu usefull hahaha

    tapi company mcm aku kerja ni harapan la blh dapat..boss ramai sgt..haha

    so subscribe internt apa ni..hengpong canggih data pun kena cenggih gak, baru boleh online di mana mana hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih,mohon ikut tips yg aku kasi tau abuuu,haha...subscribe yang bese2 je,bhahahaha

      Delete
  23. wahhhhhh dapat henpong tue sungguh la baik hati itu boss :D

    ReplyDelete
  24. Kak Onieeeee! Dapat S3? :O Bestnyaaa! Tahniah! Patutlah selama nie kak Onie macam tak interested sangat nak beli smartphone, rupanya bos nak hadiahkan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius kak onie tak interested langsung nak beli semakfong ni, tapi bila bos nak kasi ambik saja la,hikkkk.....yela smartphone kan mahal ..tak mampu T_T

      Delete
  25. Wah, pekerja kesayangan bos tu sampai dapat S3 lagi.

    ReplyDelete
  26. Wah, pekerja kesayangan bos tu sampai dapat S3 lagi.

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah semua,onie bukan nak menunjuk tapi onie nak berkongsi bersama berita gembira ni... apapun benda yang kita buat biarlah amanah dalam kerja... :)

    ReplyDelete
  28. kalau aku kat tempat kau, mau menangis terharu dapat bos baik macam tu.... hehehe


    jaga elok² hadiah superb dari orang tu. aku pakai BB je, tak dapat kongsi apa² yang best pun.. ;D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..